Jak čůrají vaši chlapi - stojí nebo sedí?
Takové téma možná pro pobavení, ale čůrají vaši muži ve stoje nebo v sedě? :D
@sudylichozrout Dyť dobrýýý 😁
@sudylichozrout Ale to zařazení do tématu Problémy v rodině 👍
@knuffel tak kam jinam bys to dala? 🙂 Rubriku "Potrhle dotazy pro vtipny vecer" tu nemaji...
Coz mi prave pripomnelo, ze by ji admini mohli vytvorit 🙂
Ve stoje,máme pisoár.
Poté, co na něj před 15 lety ještě v podnájmu několikrát v noci spadlo zvednuté prkénko a pěkně hlasitě, už raději v sedě. A syna jsem díky jeho každodenním nehodám naučila taky v sedě.
@sudylichozrout Přítel tomu tady říká Knajpa U Modrý kobyly
Zajimavy tema nahodou! Ziram kolik chlapu cura v sede!! Ja videla jenom jednoho curat v sede a byla jsem v soku.. myslela jsem ze je nakej divnej 🙂) Muj cura ve stoje, a boji se sahnout na prkynko, takze ho zveda chodidlem 🙂) boji se balicu.. Pak se vycura a necha prkynko nahore. Mysli si, ze tak ma zachod defaultne vypadat 🙂) Ze se dava dolu jenom pro holky a ty by ho pak asi meli vracet nahoru.. Tak ho v tom nechavam, at je naka rovnopravnost ze jo ;)
Tak muj taky v sede, pry se aspon muze rozmyslet, jestli zustane jen u curani. Ale myslela jsem si, ze je teda jeden z mala a ted dost cumim, kolik chlapu cura v sede :D
Tak můj jak kdy 😉 vsedě ho to učila maminka v dětství, má z toho trauma, že musel čůrat jako holčička. A naši kluci ze začátku ve stoje, ale protože jsem každý den odmítala umývat WC a přilehlé kachličky a dlaždičky, naučila jsem je vsedě a mám klid 🤩
Manzel jak kdy....ale ten je v pohode. Zato dva synove...obcas, hlavne po ranu...se jim spatne miri. Takze nekdy denne nekdy obden utiram wc a kolem wc. Takze za me...radeji at sedi. A kdyz byli mensi..tak to bylo porad. 😆😆😆
podle nálady a únavy 😉
@jednaholkaa Bojí se bacilu a nechává prkénko nahoře? To nechápu, asi neví, že spláchnutím "osprchuje" obsahem WC celou koupelnu. Osobně mě dost vytáčí návštěvy, co spláchnou aniž by dali dolů prkénko, ale je mi to trapné je poučovat o hygieně. A tak pak musím jít a umýt hračky s kterými si mimino hraje ve vaně a dává je do pusy. Kartáčky na zuby máme naštěstí ve skříňce.
@sudylichozrout Náhodou taková "Výchova a vzdělávání", tam by to téma páslo, ještě podtéma "Máme doma puberťáka" a cajk, ne? 👌
@bayt Debata dobra, ale z Wagnera by me strelilo 🙂)
Muž čůrá vestoje se sklopeným prkénkem. Ještě se nestalo, že by po něm zůstalo mokro někde jinde.
Chacha, tak tohle téma mne taky pobavilo, nejprve jsem myslela, že půjde o debatu, jak čůrají malí chlapečci a jak je případně něco naučit 🙂. No, mohu za nás říct, že u nás doma se sedí, jak to praktikují ve školce či v práci je mi jedno, ale po 10letém soužití s chlapem, který stál a bylo mu jedno, kam to stříká a kape, jsem fakt za sezení vděčná 🙂. Nicméně v přírodě to už oba mí chlapci konají vestoje, byť ten čtyřletý má ještě blbou techniku, ale věřím, že nápodoba a dobře míněné rady otce vykonají své 🙂.
@sudylichozrout Temný debaty, temný doprovod :D
Já jsem myslela, že všichni chlapi čůrají vestoje a teď se divím 😲😀😀...ahaaa 😁. A
Já bych být chlapem čůrala jedině vestoje.
@gruyerre No já se nedivim, dle muže je to vsedě pohodlnější a i na prostatu je doporučováno čurat vsedě 🙂
U nás taky vsedě. Aspoň není nikde nic "pocákané" od kapiček, když to letí moc z výšky 😀 😀
@gruyerre Prave! Ja taky 🙂) Prijde mi to takove chlapske curani ve stoje.. navic neni to rychlejsi? Proc stahovat kalhoty kdyz nemusis.. Jsem rada, ze muj cura ve stoje, samecek 🙂
@lucie_j Tak to asi nevi, i ja to slysim poprve 🙂 Nicmene zachod mame zvlast.. ne v koupelne.
Bohužel to neví většina lidí, " dolet " je až dva metry. To máte dobré, že máte záchod zvlášť, u nás to bohužel nešlo.
Moceni u chlapu v sede je po zdravotni strance lepsi. Uvolnene svaly dovoluji lepsi odtok moce, v mocovodu zustava male mnozstvi zbytkove moce.
Oboje ale spíš sedí 😁
moj uz dobrovolne sedel aj predtym nez sme sa dali dokopy :D prej to prska vsade dokola. A ma pravdu lebo to vacsinou vidim po navsteve... A z toho isteho dovodu aj moj tata a brachovia sedia :D a uz sa to u nas naucil taky tchan :D ale pre mna je tak nejak normalne ze chlapi sedia. nechapem preco musia stat. to je na nic ked idu v noci na zachod a so zalepenymi ocami sa tam klimbat a triafat misu 🙄

@knuffel neni, neboj 🙂 Je to takova odlehcovacka, to ti preci musi byt jasne 🙂