icon

Jak čůrají vaši chlapi - stojí nebo sedí?

bayt
7. led 2019

Takové téma možná pro pobavení, ale čůrají vaši muži ve stoje nebo v sedě? :D

Strana
z3
sudylichozrout
7. led 2019

@knuffel neni, neboj 🙂 Je to takova odlehcovacka, to ti preci musi byt jasne 🙂

knuffel
7. led 2019

@sudylichozrout Dyť dobrýýý 😁

knuffel
7. led 2019

@sudylichozrout Ale to zařazení do tématu Problémy v rodině 👍

sudylichozrout
7. led 2019

@knuffel tak kam jinam bys to dala? 🙂 Rubriku "Potrhle dotazy pro vtipny vecer" tu nemaji...
Coz mi prave pripomnelo, ze by ji admini mohli vytvorit 🙂

almara2
7. led 2019

Ve stoje,máme pisoár.

bbn
7. led 2019

Poté, co na něj před 15 lety ještě v podnájmu několikrát v noci spadlo zvednuté prkénko a pěkně hlasitě, už raději v sedě. A syna jsem díky jeho každodenním nehodám naučila taky v sedě.

kamino
7. led 2019

@sudylichozrout Přítel tomu tady říká Knajpa U Modrý kobyly

jednaholkaa
7. led 2019

Zajimavy tema nahodou! Ziram kolik chlapu cura v sede!! Ja videla jenom jednoho curat v sede a byla jsem v soku.. myslela jsem ze je nakej divnej 🙂) Muj cura ve stoje, a boji se sahnout na prkynko, takze ho zveda chodidlem 🙂) boji se balicu.. Pak se vycura a necha prkynko nahore. Mysli si, ze tak ma zachod defaultne vypadat 🙂) Ze se dava dolu jenom pro holky a ty by ho pak asi meli vracet nahoru.. Tak ho v tom nechavam, at je naka rovnopravnost ze jo ;)

apple_tree
8. led 2019

Tak muj taky v sede, pry se aspon muze rozmyslet, jestli zustane jen u curani. Ale myslela jsem si, ze je teda jeden z mala a ted dost cumim, kolik chlapu cura v sede :D

aviho
8. led 2019

Tak můj jak kdy 😉 vsedě ho to učila maminka v dětství, má z toho trauma, že musel čůrat jako holčička. A naši kluci ze začátku ve stoje, ale protože jsem každý den odmítala umývat WC a přilehlé kachličky a dlaždičky, naučila jsem je vsedě a mám klid 🤩

vendelinka08
8. led 2019

Manzel jak kdy....ale ten je v pohode. Zato dva synove...obcas, hlavne po ranu...se jim spatne miri. Takze nekdy denne nekdy obden utiram wc a kolem wc. Takze za me...radeji at sedi. A kdyz byli mensi..tak to bylo porad. 😆😆😆

petulejan
8. led 2019

podle nálady a únavy 😉

lucie_j
8. led 2019

@jednaholkaa Bojí se bacilu a nechává prkénko nahoře? To nechápu, asi neví, že spláchnutím "osprchuje" obsahem WC celou koupelnu. Osobně mě dost vytáčí návštěvy, co spláchnou aniž by dali dolů prkénko, ale je mi to trapné je poučovat o hygieně. A tak pak musím jít a umýt hračky s kterými si mimino hraje ve vaně a dává je do pusy. Kartáčky na zuby máme naštěstí ve skříňce.

knuffel
8. led 2019

@sudylichozrout Náhodou taková "Výchova a vzdělávání", tam by to téma páslo, ještě podtéma "Máme doma puberťáka" a cajk, ne? 👌

bayt
autor
8. led 2019

@knuffel Je to myšlený vážně. S mužem o tom vedeme hodinové debaty, které tvoří náplň našich společných večerů. Občas si k tomu pustíme Wagnera.

sudylichozrout
8. led 2019

@bayt Debata dobra, ale z Wagnera by me strelilo 🙂)

dura175
8. led 2019

Muž čůrá vestoje se sklopeným prkénkem. Ještě se nestalo, že by po něm zůstalo mokro někde jinde.

penelopaw
8. led 2019

Chacha, tak tohle téma mne taky pobavilo, nejprve jsem myslela, že půjde o debatu, jak čůrají malí chlapečci a jak je případně něco naučit 🙂. No, mohu za nás říct, že u nás doma se sedí, jak to praktikují ve školce či v práci je mi jedno, ale po 10letém soužití s chlapem, který stál a bylo mu jedno, kam to stříká a kape, jsem fakt za sezení vděčná 🙂. Nicméně v přírodě to už oba mí chlapci konají vestoje, byť ten čtyřletý má ještě blbou techniku, ale věřím, že nápodoba a dobře míněné rady otce vykonají své 🙂.

bayt
autor
8. led 2019

@sudylichozrout Temný debaty, temný doprovod :D

gruyerre
8. led 2019

Já jsem myslela, že všichni chlapi čůrají vestoje a teď se divím 😲😀😀...ahaaa 😁. A
Já bych být chlapem čůrala jedině vestoje.

knuffel
8. led 2019

@bayt Tak to je s vámi vážné, pustit si vážnou hudbu, vážně debatovat o vážných věcech 😋. Taky chodím na záchod, vážně!

petrasipkova1
9. led 2019

@gruyerre No já se nedivim, dle muže je to vsedě pohodlnější a i na prostatu je doporučováno čurat vsedě 🙂

ejmate
9. led 2019

U nás taky vsedě. Aspoň není nikde nic "pocákané" od kapiček, když to letí moc z výšky 😀 😀

jednaholkaa
9. led 2019

@gruyerre Prave! Ja taky 🙂) Prijde mi to takove chlapske curani ve stoje.. navic neni to rychlejsi? Proc stahovat kalhoty kdyz nemusis.. Jsem rada, ze muj cura ve stoje, samecek 🙂

jednaholkaa
9. led 2019

@lucie_j Tak to asi nevi, i ja to slysim poprve 🙂 Nicmene zachod mame zvlast.. ne v koupelne.

lucie_j
9. led 2019

Bohužel to neví většina lidí, " dolet " je až dva metry. To máte dobré, že máte záchod zvlášť, u nás to bohužel nešlo.

sanjasin
24. črc 2019

Moceni u chlapu v sede je po zdravotni strance lepsi. Uvolnene svaly dovoluji lepsi odtok moce, v mocovodu zustava male mnozstvi zbytkove moce.

saminomimino
24. črc 2019

Oboje ale spíš sedí 😁

sspeed_cs
24. črc 2019

moj uz dobrovolne sedel aj predtym nez sme sa dali dokopy :D prej to prska vsade dokola. A ma pravdu lebo to vacsinou vidim po navsteve... A z toho isteho dovodu aj moj tata a brachovia sedia :D a uz sa to u nas naucil taky tchan :D ale pre mna je tak nejak normalne ze chlapi sedia. nechapem preco musia stat. to je na nic ked idu v noci na zachod a so zalepenymi ocami sa tam klimbat a triafat misu 🙄

sspeed_cs
24. črc 2019

@gruyerre no ja som si na cikanie ve stoje kupila "cikatko" :D je to fakt super ked sa neda nikde cupnut.. ale mam pak pocit ze ludia divne cumia 😅

Strana
z3