Jak čůrají vaši chlapi - stojí nebo sedí?
Takové téma možná pro pobavení, ale čůrají vaši muži ve stoje nebo v sedě? :D
Hehe, já mám i pasivně-agresivní cedulku pro návštěvy, protože nebudu potom řešit cizí humus. Co nemusím poslouchat staršího bratra, tak odmítám mýt spáry a dlaždice. Na našem minihajzlíku byly totiž pravidelně žluté fleky ve výšce pasu kolem dokola. Ne špatným mířením, ale odrazem.
A mít záchod v koupelně, tak se bojím čistit si zuby přítomným kartáčkem.
A umí ti chlapi, co čurají vsedě, vyčurat své jméno do sněhu?
jako dítě jsem snad ani nevěděla, že chlap čůrá v sedě 🙈😎 Teď to po mé drahé polovičce ,,vyžaduju,, .. Jsem radši, to prkýnko dát dolů mi ani tak nevadí, ale když čůrá ve stoje tak to ať chce či ne lítaj kapičky mimo....😈 ,,krásně,, to jde vidět na nerezovém koši, který je vedle.............. fůůůj ..... to je téma😂😂😂🙈🙈 , ale aspoň je sranda 😉
@jednaholkaa tak to bych neskousla, že to nedá dolů. Když se bojí bacilů, tak je to i nepochopitelné. Když totiž spláchne a nezavře záchod,tak ho ty bacily obhodí i okolí do dvou metrů, ani o tom neví...
Muž sedí, ale mi to přijde divné. Starší syn stojí. Mladší to střídá. Je mi to celkem jedno, hlavně že zavřou záchod.
Muj chlap sedi... Zjistila jsem to vlastne nahodou, kdyz si pozval kamarady a ja se vydesila stavu dlazdicek okolo... a vzala si po x letech backory a trpela. Kdyz to videl sam jim nadhodil, at sedi... Nu nepomohlo to, meli ho za podpantoflaka.
Sedi ze ctyr duvodu: lip se vymoci, muze se rovnou i vys..., je to pry zdravejsi a hlavne si me vazi a nechce abych musela uklizet jeho cakance.
Kdekoliv jinde stoji, krome u mamky, toz taky z ucty k ni... Ale zbytek jejich chlapu stoji, nebyl tak vychovany.
A k tem dvou metrum... U tchyne maji zachod v koupelne a kartacky venku... Na nase, co tam mame trvale, jsme si vyzadali misto ve skrince. Fuj.

@sspeed_cs a ty s tím chodíš na pisoáry a čůráš před ostatními? Nebo jakto, že lidi divně čumí? 😃🤣