icon

Jak dostat bývalého z hlavy po letech?

17. únor 2023

Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale mám tady přibuzný, a nepotřebuju, aby věděly, čím si procházím. Jak už z nadpisu (pokud ho koník zase neupravil) vyplývá, potřebuju z hlavy dostat chlapa. Jde o to, že jsem vdaná, máme 2 děti, já si před více než 3 lety psala s bývalým vedležákem, a i když fyzicky byla jen líbačka, ale byla jsem zamilovaná jak blázen, a odhodlaná ukončit manželství, byla jsem to já kdo to utnul, kvůli záchraně manželství. Jenže od tý doby já ho prostě nemůžu dostat z hlavy. Nepíšeme si, ani jinak v kontaktu nejsme. Bydlíme od sebe více než 150 km. Myslela jsem si, že čas to spláchne, a já prostě zapomenu… Jo psali jsme si v srpnu, když byl na dovolený, takže stejně neměl čas psát, a já mu napsala, že tenhle styl komunikace (kdy píše jen jeden) mi nevyhovuje. On na to ani neodepsal, pro mě jasnej důkaz, že o mě už nestojí a já ho stejně furt nemůžu vypudit z hlavy. Proč? Jak se ho už zbavím? Prosím, kdo s tím máte zkušenosti? Jak se to dělá? Už jsem vdaná dlouho, takže si nepamatuju, jak mi kdysi v pubertě bylo, když jsme se rozešli zamilovaný. Jo a pro doplnění dodám, že on byl do mě taky zamilovanej. Děkuju za každou radu. 🙏🏼

Strana
z2
luciebelohradska31
20. únor 2023

No já jsem sice zasnoubena ale nějak po svatbě netoužím skusila jsem spoustu věcí jak na něj zapomenout ale nic nepomohlo měla jsem vztahy dobrý i špatný a po každý jsem šla za ním prostě mě do teď nic neudrželo od toho abych si řekla tak a konec prostě e to táhlo pořád k němu protože mě ten člověk okouzlil opravdu vším nejhorší je to že on vztah nechce a to je už 15 let sám ale jelikož tam je i zvyk tak jeden druhého nedokážeme opustit ikdyz u mě to stema citama je opravdu hluboký

trdelnik234
Autor odpověď smazal
kecalka2
20. únor 2023

Ty jo holky, překvapuje mě, že nejsem jediná a dost mě děsí, že vás drží jeden chlap tolik let. Já vždycky si říkám, když vidím ty zamilované fotky na Instagramu párů, kteří jsou spolu dvacet let, jak jim závidím, že se tak milují a žijí jen pro sebe

autor
20. únor 2023

@kecalka2 Tak zrovna na instagramu to může být dost póza… Ale jako jo, štve mě to, taky bych se chtěla zamilovat, nejlíp znova do svýho manžela, ale jako po tom, co mi řekl, mám prostě blok…

luciebelohradska31
21. únor 2023

@trdelnik234 no já děti nemám a žiju stím co jsem zasnoubena ten druhý žije kousek ode mě znám ho 14 let a jsme tak nějak v kontaktu on ví že teď někoho mám tak se tak trochu strání ale není to tak že by jsme dělali po tolika letech že se neznáme. Jo děkuji nějak to dávám ale jsem z toho už vyřízená že ho nedokáži opustit jelikož furt vím že on je prostě člověk který za to stojí. Co se týče toho co sním žiju tak ani nevím jestli jsi ho vezmu jelikož já žiji v Anglii a on není z evropský unie takže je to trochu komplikovanější co se týče svatby. To je ještě ve hvězdách. Je mi jasný že s tím druhým by to nebylo růžový ale byla bych opravdu šťastná protože když jsem v jeho blízkosti tak opravdu žiju i kamarádky si toho všimli že jsem úplně jiný člověk není tam z mojí strany faleš ale opravdu jsem šťastná někdy ale po tolika letech prostě už ani nezvládám být normální ani u něho protože jsem úplně mimo když jsem v jeho blízkosti

autor
21. únor 2023

@luciebelohradska31 A nebylo by lepší teda, když v tom nejsou děti, se rozejít s neunijním snoubencem, a začít s tím osudovým mužem? Ty si to furt můžeš dovolit víc než já…

hanka_12345
21. únor 2023

byla jsem zamilovaná jak blázen, a odhodlaná ukončit manželství, byla jsem to já kdo to utnul, kvůli záchraně manželství

se trochu ztracim :D

luciebelohradska31
21. únor 2023

No jenže ten snoubence mě miluje a ten druhy ne takže kdyby chtěl on tak já ani neváhám ale takhle radši zůstanu tam kde jsem když to bolí

klokanka31
21. únor 2023

@luciebelohradska31 Zase bys ale udělala dobrý skutek pro snoubence kdybys šla za tím druhým.

luciebelohradska31
22. únor 2023

@klokanka31 no já bych šla o to nejde ale proč bych za nim chodila když mě nemiluje ten druhý a snoubenec ano já ho taky miluje ale ne jako toho vysněnýho ani si nedokážeš představit co všechno jsem skusila abych ho získala ale hold on je radši sám takže mám útěchu u snoubence jenom toho druhého nemít furt v hlavě když to k ničemu nestojí

autor
22. únor 2023

@hanka_12345 vyhrál rozum s citem k mému manželovi. Nad splašenýma hormonama. On se do toho vložil můj muž, který si všiml, že je něco jinak a začali jsme to řešit.

irmamala
23. únor 2023

Já po 11-ti letech za láskou odešla i s dvěmi dětmi na krku. Věděla jsem, že když se ho vzdám, budu po zbytek života každý den přemýšlet, jaké by to bylo, kdybych se rozhodla jinak....

Strana
z2