icon

Jak jste se vyrovnaly s partnerovou nevěrou?

yelowangel
26. dub 2016

Ahoj je mě 25 let a mám 9 měsíčního syna. S partnerem jsme spolu byli krátce když jsem neplánovaně otěhotněla. Oba jsme ale moc chtěli i když pozdějc (byla jsem ve zkušební době). Už po tom co jsem otěhotněla jsem měla pocit jakoby snad měl pocit že mě má defenitivně pojištěnou a že si musí užít ještě dokud může. Proběhlo pár hádek na téma " proč někomu do telefonu říkáš beruško" nebo " to jako myslíš vážně že miluju tě říkáš ze srandy kolegovy"(opět přes telefon takže těžko říct). Po porodu se ale z něj stal ten nejlepší táta na světě - bohužel mu to vydrželo cca 3 týdny. Zase jsme se začli dohadovat - on chtěl chodit ven, s kamarády na pivo, já jsem potřebovala pomoct doma s malým a navíc má boxera kterýho na mě taky přehodil. Před dvěma měsíci jsme se pohádali opravdu hodně, chtěl odejít, hledal si byt, pak řekl že zůstane ale náš vztah hodně ochladnul. Asi milionkrát jsem se ho ptala jestli někoho má, chce se odstěhovat, že ho nebudu držet když s námi nechce být, odpověď byla vždy NE. Až minulí týden. Přítel byl v práci, spíš měl být na služební cestě ale kdo ví jak to bylo, moc dobře věděl že mě dal heslo od noťasu že ho má u postele tak když budu chtít malího vzít k sobě a lehnout si s ním ať němusím ještě na spací patro tahať noťas a můžu mu pustit broučky. První co na mě vyběhlo po spuštění internetu byl jeho přihlášenej facebook. Věnovala jsem se malímu a chvilku jsem počítač vůbec neřešila. A to byla chyba. Najednou mu vyběhla odpověď na zprávu. Ptal se jaký má slečna přednosti a na mu odepsala otazníky. No tak co mě nenapadlo jinýho než mu po takový zprávě projet historii. A hned první zpráva byla "Srdíčko našel jsem nám byt ve slatině. Moc tě miluju." A v podobným duchu se nesla celá konverzace. Datum se shodovalo s dobou kdy se chtěl odstěhovat. Samozřejmě že jsem mu napsala do chatu ať o tom ví oba, pak mě volal že už je 20 minut v Brně i přes to že mě slíbil že se ozve jak pojedou z Hradce a že je do hodiny doma. Zhádali jsme se, bylo to hodně zlý a po dvou dnech mě začal tvrdit že si uvědomil priority a že chce zůstat s námi. Že s ní nespal (ona s ním mít nic nechtěla a on ji pořád uháněl) a dokonce že se i přesto že je to kolegyně v práci dala výpověď den po tom co se to provalilo. Vykládá mě jak moc mě miluje jenom že si to neuvědomil dřív. Chci to zkusit slepit kvůli malýmu. Ale je to krátká doba a já nevím jestli budu schopná mu někdy odpustit. Jak jste se s nevěrou srovnali vy? Svým způsobem ho mám pořád ráda i přes to co mě provedl a nechci aby malej vyrůstal bez táty...Vím že jsem totálně pitomá a třeba mě to časem dojde ale je to poprví a já pořád doufám že se mu fakt v ty jeho zabedněný palici rozsvítilo. Navíc se včera provalilo proč si hledal někoho jinýho - od listopadu mě prý chodi sms: Miluju tě tvůj David. z internetu. Vždycky mě to smazal (myslela jsem že ho zastřelím že mě leze do mobilu) a užíral se kdo to je. Samozřejmě nikoho takovýho jména neznám, navíc se ukázalo že se mu někdo napích na IP adresu a posílal to přes něj. Prostě mě to nemoh říct a muselo to dopadnout takhle. Vím že si hledám důvody proč s ním zůstat ale věřte tomu že vím jakej je a vím že je to lhář. Ale prostě to chci nějak zkusit znovu ještě naposled. A nevím jak se s tím vyrovnat.

Strana
z2
moravanka
27. dub 2016

Chronicky lhar, to Baron Prasil je slaby odvar proti tomuto. Nevera se da mozna i odpustit, ale nechat si takhle lhat?

zuzineckah
27. dub 2016

co si jako tím přepisem chtěla říct? Nějak pořád nechápu, o jaké šanci je řeč, když on o ni zcela evidentně nestojí a snaží se vyprášit nějakou rádobyspolubydlící 😖 Posbírej zbytky hrdosti a kopni do prdele dřív, než dítě začne vnímat jakému zmetkovi to říká "táta" 😠

Strana
z2