icon

Jak přesvědčit prarodiče o vhodnosti moderního dětského nosítka?

bohdankalankova
14. kvě 2022

Už před porodem jsem pořídila ergonomické nosítko Manduca (tajně), aby o tom máma nevěděla, protože tvrdí, že jsem nevděčná, když nechci používat její staré nosítko. A má dojem, že je to zbytečné, pořizovat. Snažila jsem se to rodičům jakkoli vysvětlit, ale bohužel nechápou nevhodnost jejich nosítka. Chtěla jsem to jen pro dobro mého syna, ale nakonec jsem já ta špatná a nevděčná, tvrdohlavá a neústupná ze svých zásad. Jak byste to rodičům vysvětlili, abych se necítila tak zle a ve stresu? Děkuji

Strana
z2
klokanka31
16. kvě 2022

@levandule_k Je ale problém když daná duše sice furt někomu krafá do života, ale neuvědomuje si to... Nesnáším spojení "nechci ti do toho mluvit, ale já bych to udělala tak a tak" nebo hodinová přednáška o tom co je jak správné, co děláš špatně a jak bys to měla udělat, a potom dodatek "no ale nemysli si že ti do toho chci kecat,nikdy nikomu nemluvím do života" 🙄

levandule_k
16. kvě 2022

@klokanka31 Věta nechci ti do toho mluvit, ale ....ve skutečnosti znamená chci ti kecat do života, protože ti nevěřím, že to děláš správně.
To buď utneš, nebo to budeš poslouchat jako šum v dáli a také se jednou může stát, že té druhé duše budeš mít tak plné zuby, že prostě před ní zdrhneš a ona zůstane sama a dokud si ona neuvědomí, že tudy cesta nevede, bude pořád opakovat svoje chyby i přes několik životů.

Jinak vztahy v rodině jsou složité, rodinným příslušníkům tolerujeme to, co bychom nikomu jinému netolerovali

Strana
z2