icon

Jak přesvědčit rodiče o vztahu mladší dívky?

kubicekeliska
3. led 2025

Dobrý den chci se zeptat a nějak poradit. Vztah holka 16let a partner 33let chci se zeptat jde to nějak udržet a zachránit když se oba hodně moc milují už půl roků a ani jeden nechce být bez sebe partnerovi náni moc záleží a ji na něm dělá pro ni opravdu hodně věcí pro něj je ona celý svět on je krásný rozumný, hodný a moc milí ale rodiče jsou proti tomu vztahu zakázali ji to jde něco udělat a změnit jejich pohled na to chtěl by jim dokázat jak mu náni opravdu moc záleží že se bát nemusí že by se jí něco stalo že ji bude vždy chránit jde něco udělat a změnit jejich rozhodnutí? Děkuji za vaše rady a názory

Strana
z2
jijulka
5. led 2025

moje kamarádka v 18 začala žít s mužem starším o 42 let. Vydrželo jim to až do konce.

pavulka
5. led 2025

A já se musím zeptat našich sousedů, kteří mají stejný věkový rozdíl, v kolika letech se vlastně potkali 😁. Ale jí asi více než 18 také nebylo a jsou spolu více než deset let 😉. On už za sebou jedno manželství má, dítě velmi podobného věku, jako je druhá manželka a klape jim to. Trávíme s nimi spoustu času, máme děti věkově k sobě a nevidím problém.
Ono je to asi i hodně o povaze, než o věku. Já ve svých sladkých 18 měla stejný vztah, ale nevydrželo to. Já potřebovala akci, party, nevázat se, užívat si, byl to hodně divoký rok 🤣🤣🤣. A ve stejném čase jsem potkala i manžela, se kterým jsem doteď. Jeho jsem potkala v pátek a co se dělo do čtvrtka, nikde rozmazávat nebudeme 🤣.

1983martina
5. led 2025

@kubicekeliska Ahoj, kdyz jsem zacala chodit se soucasnym partnerem jsme spolu do dnes a mame 2 deti stare 12 let a 4 roky, chodila jsem na stredni a bylo my kolem 17 let a partnerovi kolem 25 let, vekovy rozdil mezi nami cca 8 let, me ted bylo 42 let a parnterovi bude ted 50 let a nikdy jsem nemela potrebu menit, ale ja zacala randit a blbnout od 15 let a vse jsem si uzila a o nic jsem neprisla a nikdy jsem nechodila se stejne staryma klukama vzdy byly starsi. Ale ja vedela uz tenkrat ze je to ten pravy. A ani s detma jsme nepospichaly dodelat skoly, pak zabava, cestovani atd. A potom deti. To je muj pribeh ze to muze vydrzet.

elesse
5. led 2025

@1983martina jenze 8 let neni 17. 8 se da povazovat za bezny rozdil

ai30
5. led 2025

@jijulka To 'az do konce' zni v kontextu dedova veku docela temne 😄

jijulka
5. led 2025

@ai30 však on teď nedávno zemřel. Nevim jak jinak to napsat. A mmch zemřel doma, starala se o něj až do konce a měli se fakt rádi.

maqggienka
5. led 2025

Znám holku, které bylo myslím 14, když spolu začali. Ještě na základce. Rodiče byli nejdřív proti. Oni si slíbili, že až jí bude 18, tak se vezmou. Tak se stalo. Mají spolu 2 děti a jsou spolu ještě teď. Jí myslím 36 a jemu asi 46, možná 47.

lemamama
5. led 2025

@lis6 jako vtip dobrej 🤣

lemamama
5. led 2025

@maqggienka 10 let je za mě ještě ten v pohodě rozdíl, 15 a vic už bývá na prd.

lis6
5. led 2025

A ty máš nějakou konkrétní zkušenost? Že ti to přijde vtipný? Lepší starší pan Dokonalý než mladší debil

rebe
5. led 2025

Jestli jsi si jistá, že je to láska na celý život, požádej ho, ať se ti ozve za deset let. Až mu bude 43 a tobě 26, tak děsivé to nebude, už budete oba dospělí lidé a budete spolu moct reálně být kvůli tomu, jací jste lidé, ne jen kvůli tomu, že mladičká holčina je super trofej a dospělák není jako puberťáci ze třídy. Zasloužíš si prožít zbytek dětství, první lásky, studovat, najít si práci, která tě bude bavit - a ne se hned starat o domácnost, chlapa, případně dítě.

dashyyy
7. led 2025

Já jsem v devítce - 15 let přivedla domů Toma 25let. Naši v šoku, ale když ho poznali, tak mi ho schválili. Trvalo to asi půl roku, byl boží na nic netlačil, byl fakt hrozně hodnej. Na mě teda až moc hodnej a na tom to ztroskotalo. Nakonec si našel holčinu o pět dní starší než jsem já, jsou happy, spokojení, rodinu.. těch 10let je v pohodě, ale v těch 15 ty rozdíly byly velký, já chtěla pařit a on už byl trošku jinde

kristyneckaa27
8. led 2025

@kubicekeliska s manželem jsme se poznali když mě bylo 17 a jemu 30. A je to super,máme dvě děti,v mých 19 jsme měli svatbu. Jsme spolu šestým rokem,a čím déle to je,tím ten vztah máme lepší.

eldoradoh
8. led 2025

@nimomo znám pár, kdy jemu bylo při seznámení čerstvých 18, jí 35, dvě děti.
Jsou spolu dodnes 😉

mabs
8. led 2025

@eldoradoh to je hezký

Strana
z2