Jak řešit nevěru s problémovým bratrancem? Poradna pro Barrrraaa
Čast 2) Bohuzel 4 roky uplynuly a bratranec i pres me odmitani tu a tam zavolal a nase rodina mezitim dostala od rodiču novy dům a tak jsem od bratrance nebyla vubec daleko a tak pri jedne ceste jeho mestečkem jsem mu zvedla telefon. Ja se chtela predvadet, ukazat mu jak jsem na tom dobře, ze mi to sluší a misto toho mě asi to zakazovane ovoce ztahlo ke dnu a ja se s nim začala schazet, pravidelne s nim spát, i několikrát denně. Poprve nas potkala má dcera, udelala tak strasnou scenu, že lide volali Policii, bezela to rict manzelovi a potom utekla z domova. Manzel vydrzel jeste tyden a kdyz jsem volala nasemu 10- letemu synovi asi 6x a pořad prodluzovala hodinu kdy prijedu domu nevydrzel to a rekl ze odchazi, nas syn odesel s nim. Za tyden se musela z prikazu babicky vratit dcera aby na me dohlizela. Jenze tu se mi podarilo uplatit aby bratranec mohl v noci vzdy prijit. On mi uz od roku 2017 sliboval, ze si prestane pichat pervitin, najde si praci a bude se zivit normalne. Jenze to byl ten problem, ze on ani nevi co je to vlastne normalne, on od sve plnoletosti byl na svobode prerusovane celkem asi jen 2 roky. No proste stale jen slibuje ale nezmenil nic. Drogy si picha stale, krade uplne porad a praci ani nehleda. Nakonec jsem v breznu 2022 zjistila, ze jsem tehotna, šla jsem na interupci. Kdyz se to dozvedeli nasi vyhodili me z noveho domu, sebrali auto a odpojili telefonni cislo. Skoncila jsem ve sluzebnim aute s bratrancem. Z jednoho hotelu nas hned rano vyhodili kvuli chovani bratrance, ze dvou bytu , ktere jsem pronajala nas take vyhodili protoze ve vchodech kradl a kvuli chovani. Nekolikrat jsem odesla k manzelovi , ktery ma naseho syna ale neco me vzdycky tahlo k bratranci, asi ta svoboda, bezstarostnost. Takhle to probehlo asi 5x a stale se to opakovalo. Manzel mi vzdy dal penize abych mela ale k nicemu me nenutil. Nakonec me i se synem vzal k mori na dovolenou kde ale zjistil, ze si celou dobu pisu takovy ty zamilovany hecovačky s bratrancem a bylo peklo. Nez jsme se vratili z dovolene bratrance zatkli. Vykradl nekolik bytů, trafiku, nespočitane sklepů, fabriku, dva domy a dokonce dum mych rodičů, manzelovi znicil nove auto a posprejoval fasady domu ve dvou ulicich slovy , ze me miluje. Dozvedela jsem se dokonce, ze me podvadel s dvemi rómkami a nechtela uz o nem slyset. Ale nakonec mi to vsechno vysvetlil a ja uplne vsemu uveřila a asi mam ruzove bryle nebo jsem tak blbá. Vyrostla jsem ve slusne rodine a tohle nikdo nechape. A vse se opakuje, neco me k bratranci zase tahne. Pisu mu zamilovany dopisy , jezdim na libacibnavstevy. Bratranec ma jiz na kradeze recidivu a bude sedet myslim tak 5 let. A ja na neho chci pockat, nevim jak ani co bude pak, ze me rodice zatrati, deti i manzel me zatrati, syn se mnou uz asi pak nikdy nepromluvi ale ja mu verim, ze prestane s pervitinem, prestane i krast i s neverama a najde si praci. Stehuji se ted s manzelem a synem do Prahy do uplne noveho bytu ale na obou i manzelovi i synovi vidim, ze uz to neni jako driv a ze asi prave ztracim jeho posledni city. Poradte mi co mam delat. Dekuji Barrrraaa

@izzylka já jsem jednou z prdele někde v patnácti psala do bravíčka do rubriky "Tenkrát poprvé..." (já tenkrát ještě i nepolíbená 🤦).. ale nikdy mi to neotiskli, teda aspoň myslím 😭🤣.