Jak řešit nevěru s problémovým bratrancem? Poradna pro Barrrraaa
Čast 2) Bohuzel 4 roky uplynuly a bratranec i pres me odmitani tu a tam zavolal a nase rodina mezitim dostala od rodiču novy dům a tak jsem od bratrance nebyla vubec daleko a tak pri jedne ceste jeho mestečkem jsem mu zvedla telefon. Ja se chtela predvadet, ukazat mu jak jsem na tom dobře, ze mi to sluší a misto toho mě asi to zakazovane ovoce ztahlo ke dnu a ja se s nim začala schazet, pravidelne s nim spát, i několikrát denně. Poprve nas potkala má dcera, udelala tak strasnou scenu, že lide volali Policii, bezela to rict manzelovi a potom utekla z domova. Manzel vydrzel jeste tyden a kdyz jsem volala nasemu 10- letemu synovi asi 6x a pořad prodluzovala hodinu kdy prijedu domu nevydrzel to a rekl ze odchazi, nas syn odesel s nim. Za tyden se musela z prikazu babicky vratit dcera aby na me dohlizela. Jenze tu se mi podarilo uplatit aby bratranec mohl v noci vzdy prijit. On mi uz od roku 2017 sliboval, ze si prestane pichat pervitin, najde si praci a bude se zivit normalne. Jenze to byl ten problem, ze on ani nevi co je to vlastne normalne, on od sve plnoletosti byl na svobode prerusovane celkem asi jen 2 roky. No proste stale jen slibuje ale nezmenil nic. Drogy si picha stale, krade uplne porad a praci ani nehleda. Nakonec jsem v breznu 2022 zjistila, ze jsem tehotna, šla jsem na interupci. Kdyz se to dozvedeli nasi vyhodili me z noveho domu, sebrali auto a odpojili telefonni cislo. Skoncila jsem ve sluzebnim aute s bratrancem. Z jednoho hotelu nas hned rano vyhodili kvuli chovani bratrance, ze dvou bytu , ktere jsem pronajala nas take vyhodili protoze ve vchodech kradl a kvuli chovani. Nekolikrat jsem odesla k manzelovi , ktery ma naseho syna ale neco me vzdycky tahlo k bratranci, asi ta svoboda, bezstarostnost. Takhle to probehlo asi 5x a stale se to opakovalo. Manzel mi vzdy dal penize abych mela ale k nicemu me nenutil. Nakonec me i se synem vzal k mori na dovolenou kde ale zjistil, ze si celou dobu pisu takovy ty zamilovany hecovačky s bratrancem a bylo peklo. Nez jsme se vratili z dovolene bratrance zatkli. Vykradl nekolik bytů, trafiku, nespočitane sklepů, fabriku, dva domy a dokonce dum mych rodičů, manzelovi znicil nove auto a posprejoval fasady domu ve dvou ulicich slovy , ze me miluje. Dozvedela jsem se dokonce, ze me podvadel s dvemi rómkami a nechtela uz o nem slyset. Ale nakonec mi to vsechno vysvetlil a ja uplne vsemu uveřila a asi mam ruzove bryle nebo jsem tak blbá. Vyrostla jsem ve slusne rodine a tohle nikdo nechape. A vse se opakuje, neco me k bratranci zase tahne. Pisu mu zamilovany dopisy , jezdim na libacibnavstevy. Bratranec ma jiz na kradeze recidivu a bude sedet myslim tak 5 let. A ja na neho chci pockat, nevim jak ani co bude pak, ze me rodice zatrati, deti i manzel me zatrati, syn se mnou uz asi pak nikdy nepromluvi ale ja mu verim, ze prestane s pervitinem, prestane i krast i s neverama a najde si praci. Stehuji se ted s manzelem a synem do Prahy do uplne noveho bytu ale na obou i manzelovi i synovi vidim, ze uz to neni jako driv a ze asi prave ztracim jeho posledni city. Poradte mi co mam delat. Dekuji Barrrraaa
Si blbá jak tágo a škoda každé rady. Lidi jako ty si ji nezaslouží
Tak ta si z nás musí dělat slušně dobrej den, protože tak blbou ženskou jsem v životě nepotkala...
Prej 'podvedl mě se dvěma romkama' - holka, tak první skoč na gyndu na všechny možný testy a hned potom na psychiatrii, protože ty máš dost.
Holky, to je troll.
@2hanah Snad jo, protože chudáci děti.
Jdi se léčit, to ti poradím, trolle.
@barrrraaa perspektivní budoucnost. Kriminálník, feťák, to je sen,
Pěkná pohádka
@barrrraaa Tak jsi mi neodpověděla, ale tohle se dá od takových lidí čekat. Každopádně počítej s tím že ublížíš svým dětem a můžou z toho mít trauma na celý život.
Našla 😁 To je jak za starých dobrých časů Bravička 😅
Troll, ale aspoň jsem se zasmála, že si někdo dá takovou práci vytvořit takovou blbost se divím, to lidi nechodíte do práce, nebo co? 😉
@barrrraaa zlodejko jedna nicemna,ukradlas mi pribeh 😀 akorat ja nespala se svym bratrancem ale bratrem (mame spolecneho otce),pichali jsme si hnedka od zacatku,tez jsem otehotnela,na zadny potrat jsem nemusela a porodila ctyrcata,hec.Ptala ses ohledne drog-vsechno jde,kdyz se chce a tak to spolu tahnem doted.Musis zatnout zuby a vydrzet...vsak ono vam to taky vyjde,i svatbu vam treba odklepnou,v dnesni dobe je vsechno mozne.
Jasny troll.zalozeny účet 9/2022
@gryfis přesně to me napadlo. Nekdo tak blbej, aby tohle dělal, by nedal dohromady takovýhle vyprávění . Má to hlavu a patu, je to docela pěkně vystavěný, hezky to graduje, bez nějakých extra hrubek - spíš jak námět na scénář 🤭 a jestli je to prece jenom real, tak má Barrrraaaaa aspoň námět na knížku, třeba ji to pak pomůže splatit dluhy za perník. Teda jestli se z do ty doby nestane úplná smazka. Myslím že je to docela talent.
@luckawm no ale dyt právě úplně přesně jsi to vystihla 😁 od kdy jde soap opera do hloubky? A od kdy není trapná? Tam jde jenom o to "dráma", že jo. A to je dobrý - , v rámci žánru. úplně přesne vysponovany, bratranec na hrane zakona (spíš za hranou) odpoustejici manzel, laska nehynouci ( uz teď vím ze na něj budu čekat... aaaaa) atd atd. Ještě bratranec twe. Incest 🤦♀️ ( i kdyz ne podle sekulárního práva, aspoň ještě podle CIC, stejně je to divný). No to nevymyslis prostě. Teda vymyslís doufám. Chápeš ;)
Ježiš Mária..toto není dobrá poviedka..alebo si aj ty na pervitíne ?
Dobrý den, jsem tu poprvé tak prosím omluvte nedostatky a buďte schovívaví, pokud je to možné. Tento příspěvek se mě týká, proto reagují. Jsem, v příspěvku několikrát zmíněný manžel. Jde o pravdivý příběh, současný a bolestivý. Vše co v něm, zanedlouho již věřím bývalá, manželka je pravda. Bratranec je opět na vazbě s vyhlídkou cca 4 roků za všechno možné jako vždy. Trvalo to 10 měsíců co manželku přesvědčoval, že si přestane míchat pervitin a najde si praci a z mého laického pohledu vidím jen, že pokud by o ní opravdu stál a myslel to vážně, tak by udělal vše aby s ní mohl být a stalo by mu za to i přestat s drogami, přestat krást a najít si praci. Jde o kriminálníky, který se v případě, že je chvíli venku, tohle se ulicemi, nemá kde být a co přes den ukradne to večer vymění za drogy. V base zase potřebuje nějakou s prominutím blbku, která jezdí na návštěvy, dobiji účet na telefonování, píše a posílá balicky. Nevím jak to dokázal s mou ženou, nenáviděla foťáky, uvedeného bratrance měla za totální ostudu o kterém se vždy vyjadřovala jako o debilové feťackym co věčně sedí a co může mít v hlavě, když v 35 letech má 14 let odsezeno v base, k tomu hepatitidu C a k tomu prostě feťáků bez bydlení, auta, práce, peněz atd. Nyní jsem s manželkou v jedné domácnosti kvůli synovi ona píše potkají zamilovaná dopisy jak bude čekat a pak si udělají miminko. Každý den v 8h ji bratranec volá, ona chodí jako venčit psa a jednou za 14 dní za ním jezdí na návštěvy. Já de facto žiji jen pro kluka ale strašlivě mě tento stav ničí a nevím jak to lže vůbec dál vydržet. Byli jsme normální slušné rodina a teď náš ani nechci hodnotit, manželka často používá i kriminálníky či romský žargon a domnívá se, že je tím zajimava bohužel v mých očích tím padá na samé dno nevychovanosti. Rve se ve mě přemýšlení co dál, co bude s klukem a že mu nechci život úplně zničit, vím, že nás má rád oba dva a na rodinu je strašně vázán. Asi vše co k tomu chci napsat.
@mmmarcel84 a já doufala, že je to dobry troll 🤷♀️🙈
@barrrraaa cože???? O Tebe postará???? Jsi normální?!!!!!!! Vždyť se nepostará ani o sebe!!!!!!!! Krade, aby měl na drogy, jen se flaká a nikdy nepracoval!!!!!! Jsi na palici, co jsi za ženskou, že tě vůbec napadlo lízt do postele s vlastním bratrancem🤦🏼♀️ jaký srdce, když myslíš jen kun*ou???? Chrápe s každým, koho potká, protože vede takovej život, zahne Ti i s cigánkama a ty to přehlídneš???? Tys musela upadnout na hlavu tak 6krát po sobě, jinak to není možný...
@mmmarcel84 Troll oživuje diskuzi , achjo a teď prosím tu o karkulce a vlkovi :D
Ty jo, já nevím no.... My jsme jako mladí večery trávili jinak, než vymýšlením příběhů do diskuzí 🤣 🤦

@rexinka To je masakr, já nevěděla že něco takového existuje 😮