icon

Jak řešit nevěru s problémovým bratrancem? Poradna pro Barrrraaa

barrrraaa
4. zář 2022

Čast 2) Bohuzel 4 roky uplynuly a bratranec i pres me odmitani tu a tam zavolal a nase rodina mezitim dostala od rodiču novy dům a tak jsem od bratrance nebyla vubec daleko a tak pri jedne ceste jeho mestečkem jsem mu zvedla telefon. Ja se chtela predvadet, ukazat mu jak jsem na tom dobře, ze mi to sluší a misto toho mě asi to zakazovane ovoce ztahlo ke dnu a ja se s nim začala schazet, pravidelne s nim spát, i několikrát denně. Poprve nas potkala má dcera, udelala tak strasnou scenu, že lide volali Policii, bezela to rict manzelovi a potom utekla z domova. Manzel vydrzel jeste tyden a kdyz jsem volala nasemu 10- letemu synovi asi 6x a pořad prodluzovala hodinu kdy prijedu domu nevydrzel to a rekl ze odchazi, nas syn odesel s nim. Za tyden se musela z prikazu babicky vratit dcera aby na me dohlizela. Jenze tu se mi podarilo uplatit aby bratranec mohl v noci vzdy prijit. On mi uz od roku 2017 sliboval, ze si prestane pichat pervitin, najde si praci a bude se zivit normalne. Jenze to byl ten problem, ze on ani nevi co je to vlastne normalne, on od sve plnoletosti byl na svobode prerusovane celkem asi jen 2 roky. No proste stale jen slibuje ale nezmenil nic. Drogy si picha stale, krade uplne porad a praci ani nehleda. Nakonec jsem v breznu 2022 zjistila, ze jsem tehotna, šla jsem na interupci. Kdyz se to dozvedeli nasi vyhodili me z noveho domu, sebrali auto a odpojili telefonni cislo. Skoncila jsem ve sluzebnim aute s bratrancem. Z jednoho hotelu nas hned rano vyhodili kvuli chovani bratrance, ze dvou bytu , ktere jsem pronajala nas take vyhodili protoze ve vchodech kradl a kvuli chovani. Nekolikrat jsem odesla k manzelovi , ktery ma naseho syna ale neco me vzdycky tahlo k bratranci, asi ta svoboda, bezstarostnost. Takhle to probehlo asi 5x a stale se to opakovalo. Manzel mi vzdy dal penize abych mela ale k nicemu me nenutil. Nakonec me i se synem vzal k mori na dovolenou kde ale zjistil, ze si celou dobu pisu takovy ty zamilovany hecovačky s bratrancem a bylo peklo. Nez jsme se vratili z dovolene bratrance zatkli. Vykradl nekolik bytů, trafiku, nespočitane sklepů, fabriku, dva domy a dokonce dum mych rodičů, manzelovi znicil nove auto a posprejoval fasady domu ve dvou ulicich slovy , ze me miluje. Dozvedela jsem se dokonce, ze me podvadel s dvemi rómkami a nechtela uz o nem slyset. Ale nakonec mi to vsechno vysvetlil a ja uplne vsemu uveřila a asi mam ruzove bryle nebo jsem tak blbá. Vyrostla jsem ve slusne rodine a tohle nikdo nechape. A vse se opakuje, neco me k bratranci zase tahne. Pisu mu zamilovany dopisy , jezdim na libacibnavstevy. Bratranec ma jiz na kradeze recidivu a bude sedet myslim tak 5 let. A ja na neho chci pockat, nevim jak ani co bude pak, ze me rodice zatrati, deti i manzel me zatrati, syn se mnou uz asi pak nikdy nepromluvi ale ja mu verim, ze prestane s pervitinem, prestane i krast i s neverama a najde si praci. Stehuji se ted s manzelem a synem do Prahy do uplne noveho bytu ale na obou i manzelovi i synovi vidim, ze uz to neni jako driv a ze asi prave ztracim jeho posledni city. Poradte mi co mam delat. Dekuji Barrrraaa

Strana
z4
klokanka31
4. zář 2022

@rexinka To je masakr, já nevěděla že něco takového existuje 😮

lachtanice86
4. zář 2022

Si blbá jak tágo a škoda každé rady. Lidi jako ty si ji nezaslouží

2hanah
4. zář 2022

Tak ta si z nás musí dělat slušně dobrej den, protože tak blbou ženskou jsem v životě nepotkala...

2hanah
4. zář 2022

Prej 'podvedl mě se dvěma romkama' - holka, tak první skoč na gyndu na všechny možný testy a hned potom na psychiatrii, protože ty máš dost.

2hanah
4. zář 2022

Holky, to je troll.

klokanka31
4. zář 2022

@2hanah Snad jo, protože chudáci děti.

prezdivka
4. zář 2022

Jdi se léčit, to ti poradím, trolle.

martina8084
4. zář 2022

@barrrraaa perspektivní budoucnost. Kriminálník, feťák, to je sen,

anka246
4. zář 2022

Pěkná pohádka

klokanka31
4. zář 2022

@barrrraaa Tak jsi mi neodpověděla, ale tohle se dá od takových lidí čekat. Každopádně počítej s tím že ublížíš svým dětem a můžou z toho mít trauma na celý život.

priefi
5. zář 2022

Našla 😁 To je jak za starých dobrých časů Bravička 😅

petamaskova
Autor odpověď smazal
arcabela
5. zář 2022

Troll, ale aspoň jsem se zasmála, že si někdo dá takovou práci vytvořit takovou blbost se divím, to lidi nechodíte do práce, nebo co? 😉

ina10
5. zář 2022

@barrrraaa zlodejko jedna nicemna,ukradlas mi pribeh 😀 akorat ja nespala se svym bratrancem ale bratrem (mame spolecneho otce),pichali jsme si hnedka od zacatku,tez jsem otehotnela,na zadny potrat jsem nemusela a porodila ctyrcata,hec.Ptala ses ohledne drog-vsechno jde,kdyz se chce a tak to spolu tahnem doted.Musis zatnout zuby a vydrzet...vsak ono vam to taky vyjde,i svatbu vam treba odklepnou,v dnesni dobe je vsechno mozne.

mischel117
5. zář 2022

Jasny troll.zalozeny účet 9/2022

odula
6. zář 2022

@gryfis přesně to me napadlo. Nekdo tak blbej, aby tohle dělal, by nedal dohromady takovýhle vyprávění . Má to hlavu a patu, je to docela pěkně vystavěný, hezky to graduje, bez nějakých extra hrubek - spíš jak námět na scénář 🤭 a jestli je to prece jenom real, tak má Barrrraaaaa aspoň námět na knížku, třeba ji to pak pomůže splatit dluhy za perník. Teda jestli se z do ty doby nestane úplná smazka. Myslím že je to docela talent.

luckawm
6. zář 2022

@barrrraaa no vymýšlení příběhů ti moc nejde. Tak hlavně nezkoušej psát knihu nebo nějaké články 😂👍.

odula
6. zář 2022

@luckawm me to pravé přijde dost husty na nejakou soap operu.... z nějakýho vybydlenyho ghetta teda 🤭

kkryplikk
6. zář 2022

@barrrraaa Tady si nekdo k pernicku dal i LSDecko, aby fantazie jela naplno a povedlo se. BRAVO👏💪🤣🤣

luckawm
6. zář 2022

@odula mě prave vůbec 😁, přijde mi to hrozne takový….trapny nebo tak něco. Vůbec to nejde do hloubky věci v žádném směru 🤔. Mě to nenadchlo, ale tak každému se líbí něco jiného 😁👍

odula
6. zář 2022

@luckawm no ale dyt právě úplně přesně jsi to vystihla 😁 od kdy jde soap opera do hloubky? A od kdy není trapná? Tam jde jenom o to "dráma", že jo. A to je dobrý - , v rámci žánru. úplně přesne vysponovany, bratranec na hrane zakona (spíš za hranou) odpoustejici manzel, laska nehynouci ( uz teď vím ze na něj budu čekat... aaaaa) atd atd. Ještě bratranec twe. Incest 🤦‍♀️ ( i kdyz ne podle sekulárního práva, aspoň ještě podle CIC, stejně je to divný). No to nevymyslis prostě. Teda vymyslís doufám. Chápeš ;)

annaa78
6. zář 2022

@odula
Nezdá se ti to pritažený za vlasy. 😃
Jinak souhlasím se soap operou ze squatu. 🥳😃
P.S. radu žádnou nemám. 🙉🍀Těším se na část 3.

odula
6. zář 2022

@annaa78 no přijde mi to právě pritazeny. Úplně maximálně 🤪

annaa78
7. zář 2022

@odula
🙈🤪
Snad to není real.😃
Znám dost příběhu z Drop Inu, ale tohle tedy ...🤔😁

tequelinka
13. zář 2022

Ježiš Mária..toto není dobrá poviedka..alebo si aj ty na pervitíne ?

mmmarcel84
22. zář 2022

Dobrý den, jsem tu poprvé tak prosím omluvte nedostatky a buďte schovívaví, pokud je to možné. Tento příspěvek se mě týká, proto reagují. Jsem, v příspěvku několikrát zmíněný manžel. Jde o pravdivý příběh, současný a bolestivý. Vše co v něm, zanedlouho již věřím bývalá, manželka je pravda. Bratranec je opět na vazbě s vyhlídkou cca 4 roků za všechno možné jako vždy. Trvalo to 10 měsíců co manželku přesvědčoval, že si přestane míchat pervitin a najde si praci a z mého laického pohledu vidím jen, že pokud by o ní opravdu stál a myslel to vážně, tak by udělal vše aby s ní mohl být a stalo by mu za to i přestat s drogami, přestat krást a najít si praci. Jde o kriminálníky, který se v případě, že je chvíli venku, tohle se ulicemi, nemá kde být a co přes den ukradne to večer vymění za drogy. V base zase potřebuje nějakou s prominutím blbku, která jezdí na návštěvy, dobiji účet na telefonování, píše a posílá balicky. Nevím jak to dokázal s mou ženou, nenáviděla foťáky, uvedeného bratrance měla za totální ostudu o kterém se vždy vyjadřovala jako o debilové feťackym co věčně sedí a co může mít v hlavě, když v 35 letech má 14 let odsezeno v base, k tomu hepatitidu C a k tomu prostě feťáků bez bydlení, auta, práce, peněz atd. Nyní jsem s manželkou v jedné domácnosti kvůli synovi ona píše potkají zamilovaná dopisy jak bude čekat a pak si udělají miminko. Každý den v 8h ji bratranec volá, ona chodí jako venčit psa a jednou za 14 dní za ním jezdí na návštěvy. Já de facto žiji jen pro kluka ale strašlivě mě tento stav ničí a nevím jak to lže vůbec dál vydržet. Byli jsme normální slušné rodina a teď náš ani nechci hodnotit, manželka často používá i kriminálníky či romský žargon a domnívá se, že je tím zajimava bohužel v mých očích tím padá na samé dno nevychovanosti. Rve se ve mě přemýšlení co dál, co bude s klukem a že mu nechci život úplně zničit, vím, že nás má rád oba dva a na rodinu je strašně vázán. Asi vše co k tomu chci napsat.

nazka
22. zář 2022

@mmmarcel84 a já doufala, že je to dobry troll 🤷‍♀️🙈

2hanah
22. zář 2022

@barrrraaa cože???? O Tebe postará???? Jsi normální?!!!!!!! Vždyť se nepostará ani o sebe!!!!!!!! Krade, aby měl na drogy, jen se flaká a nikdy nepracoval!!!!!! Jsi na palici, co jsi za ženskou, že tě vůbec napadlo lízt do postele s vlastním bratrancem🤦🏼‍♀️ jaký srdce, když myslíš jen kun*ou???? Chrápe s každým, koho potká, protože vede takovej život, zahne Ti i s cigánkama a ty to přehlídneš???? Tys musela upadnout na hlavu tak 6krát po sobě, jinak to není možný...

arcabela
22. zář 2022

@mmmarcel84 Troll oživuje diskuzi , achjo a teď prosím tu o karkulce a vlkovi :D

izzylka
23. zář 2022

Ty jo, já nevím no.... My jsme jako mladí večery trávili jinak, než vymýšlením příběhů do diskuzí 🤣 🤦

Strana
z4