icon

Jak řešit nevěru s problémovým bratrancem? Poradna pro Barrrraaa

barrrraaa
4. zář 2022

Čast 2) Bohuzel 4 roky uplynuly a bratranec i pres me odmitani tu a tam zavolal a nase rodina mezitim dostala od rodiču novy dům a tak jsem od bratrance nebyla vubec daleko a tak pri jedne ceste jeho mestečkem jsem mu zvedla telefon. Ja se chtela predvadet, ukazat mu jak jsem na tom dobře, ze mi to sluší a misto toho mě asi to zakazovane ovoce ztahlo ke dnu a ja se s nim začala schazet, pravidelne s nim spát, i několikrát denně. Poprve nas potkala má dcera, udelala tak strasnou scenu, že lide volali Policii, bezela to rict manzelovi a potom utekla z domova. Manzel vydrzel jeste tyden a kdyz jsem volala nasemu 10- letemu synovi asi 6x a pořad prodluzovala hodinu kdy prijedu domu nevydrzel to a rekl ze odchazi, nas syn odesel s nim. Za tyden se musela z prikazu babicky vratit dcera aby na me dohlizela. Jenze tu se mi podarilo uplatit aby bratranec mohl v noci vzdy prijit. On mi uz od roku 2017 sliboval, ze si prestane pichat pervitin, najde si praci a bude se zivit normalne. Jenze to byl ten problem, ze on ani nevi co je to vlastne normalne, on od sve plnoletosti byl na svobode prerusovane celkem asi jen 2 roky. No proste stale jen slibuje ale nezmenil nic. Drogy si picha stale, krade uplne porad a praci ani nehleda. Nakonec jsem v breznu 2022 zjistila, ze jsem tehotna, šla jsem na interupci. Kdyz se to dozvedeli nasi vyhodili me z noveho domu, sebrali auto a odpojili telefonni cislo. Skoncila jsem ve sluzebnim aute s bratrancem. Z jednoho hotelu nas hned rano vyhodili kvuli chovani bratrance, ze dvou bytu , ktere jsem pronajala nas take vyhodili protoze ve vchodech kradl a kvuli chovani. Nekolikrat jsem odesla k manzelovi , ktery ma naseho syna ale neco me vzdycky tahlo k bratranci, asi ta svoboda, bezstarostnost. Takhle to probehlo asi 5x a stale se to opakovalo. Manzel mi vzdy dal penize abych mela ale k nicemu me nenutil. Nakonec me i se synem vzal k mori na dovolenou kde ale zjistil, ze si celou dobu pisu takovy ty zamilovany hecovačky s bratrancem a bylo peklo. Nez jsme se vratili z dovolene bratrance zatkli. Vykradl nekolik bytů, trafiku, nespočitane sklepů, fabriku, dva domy a dokonce dum mych rodičů, manzelovi znicil nove auto a posprejoval fasady domu ve dvou ulicich slovy , ze me miluje. Dozvedela jsem se dokonce, ze me podvadel s dvemi rómkami a nechtela uz o nem slyset. Ale nakonec mi to vsechno vysvetlil a ja uplne vsemu uveřila a asi mam ruzove bryle nebo jsem tak blbá. Vyrostla jsem ve slusne rodine a tohle nikdo nechape. A vse se opakuje, neco me k bratranci zase tahne. Pisu mu zamilovany dopisy , jezdim na libacibnavstevy. Bratranec ma jiz na kradeze recidivu a bude sedet myslim tak 5 let. A ja na neho chci pockat, nevim jak ani co bude pak, ze me rodice zatrati, deti i manzel me zatrati, syn se mnou uz asi pak nikdy nepromluvi ale ja mu verim, ze prestane s pervitinem, prestane i krast i s neverama a najde si praci. Stehuji se ted s manzelem a synem do Prahy do uplne noveho bytu ale na obou i manzelovi i synovi vidim, ze uz to neni jako driv a ze asi prave ztracim jeho posledni city. Poradte mi co mam delat. Dekuji Barrrraaa

Strana
z4
michaela666
4. zář 2022

@knuffel nebo taky část 3) mám naštěkáno v boudě z těch líbacích návštěv v base.

vikysek0987
4. zář 2022

Proboha.....
Závidím, že máš tolik času,abys mohla vymýšlet a sepisovat takové nesmysly.....
Být Ti 15.,tak bych snad i věřila,že je člověk tak pitomý, ale dospělá ženská, děti, manžel a určitě se budeš zahazovat s nějakým foťákem....
Tak příště tu o Karkulce.....

klokanka31
4. zář 2022

@barrrraaa Buď jsi úplně IQ nula nebo troll 🙄

klokanka31
4. zář 2022

@camelinka Ale může, tchýně je taky takhle úplně mimo...

klokanka31
4. zář 2022

Ale nový profil, u toho ještě fotka...nechce se tady spíš někdo někomu mstít?🤔

camelinka
4. zář 2022

@klokanka31 Nepovidej 😬🤦

klokanka31
4. zář 2022

@camelinka Jj. Ale to jsem už v nějakých diskuzích psala...

barrrraaa
autor
4. zář 2022

Fotku jsem přidala ráno, ono to taky není jen tak a když to tak čtu po sobě tak taky vidím, že s bratrancem akorat skončím úplně na dně a že to nemá budoucnost. Vždyť má před sebou trest, nemá zadné bydlení, nikdy nepracoval a 18 let si píchá. Taky přemýšlím, že i kdyby na krasně přestal tak se úplne zmeni jeho osobnost a řikají, že takoví lidé bývaji pak vyčítavý, jen se lituji a po srandě co s nim byla nezbyde nic. To vim, vim, že všem ubližuju, že rodiče se mnou už nikdy nepromluvi kdyz s nim budu, maji ho za uplny póvl. Vim i že jsem ztratila rodinu, syn se mnou nepromluvi a vsechno se mi vratí kdyz budu s bratrancem. Navic se za me vsichni z rodiny stydi. Ale co mam delat, chtela jsem to skoncit ale on me z vezeni citove vydírá a slibuje vsechno na svete, ze zmeni. Jo, proc to uz neudelal mel casu tolik kdyby chtel ale jen samy vymluvy. Ale pise krasny dopisy, rika mi u navstev krasny veci a i kdyz vim, ze odtamtud to delaji vsichni vzdyt nic jineho vlastne na praci nemaji stejne mu věřím, že se změní a až ho pustí tak se o mě postará. Rozum rika utikej od nej pryc kriminalnik, feťák, nemakačenko ale srdce zase neco jinyho, představuji si jake to s nim bylo.....

uzivatelkapetra
4. zář 2022

@barrrraaa žádnou radu nechceš, jsi rozhodnutá, ale netahej do toho nikoho dalšího

camelinka
4. zář 2022

@barrrraaa Tak jestli si predstavujes, jaky by to bylo, tak snad jiste vidis dluhy a humac, nemoci a smazky, odvrzeni spolecnosti a fetacky doupata, corky a policajty za krkem...gratuluju, smele do toho! Treba te nekde potkame v podchodu 🤣👍

merope
4. zář 2022

@barrrraaa Oni slibují a slibují a slibují, ale nikdy se nezmění. Pokud to víš na "vědomé úrovni" opravdu vyhledej odbornou pomoc. A s tou jeho kriminální minulostí teda otázka, zda nezačít chodit na nějaká bojová umění, až mu řekneš, že o něj opravdu nestojíš. Bohužel i to může být krutá realita, že když zjistí, že tě už kolem prstu omotanou nemá, přijde domácí násilí. Možná slyším trávu růst, ale mám své zkušenosti.

elin29
4. zář 2022

Co ty chceš radit?.. evidentně se ti líbí takhle žít.. zatratit vlastní děti.. tobě se nedá poradit vůbec nic..si to užij s fetakem..jednou pěkně zaplaces až budeš stará někde chcipat,ani pes po tobě nestekne ty blbko vymastena..🤦

klokanka31
4. zář 2022

@barrrraaa Dám ti otázku kterou jsem položila i tchýni. Opravdu vyměníš rodinu a hlavně děti za kriminálníka a feťáka?🧐 PROČ?

nazka
4. zář 2022

@barrrraaa a je ten příběh opravdh pravda? Fetak, násilí, dluhy, policie, vztah v rodině, děti na posledním místě, tolik šanci od dokonalého manžela.. Nějak se mi nechce věřit, že tohle by napsal sám život

dianemash
4. zář 2022

Dospělá ženská, dvě děti :"ale on píše krásný dopisy" 🤣👌 na tohle se fakt nedá říct nic, tobě se asi nedá normálně pomoct,když se nedokážeš pustit nějaký blbý představy o tom,jakej s ním jednou budeš mít krásnej život a nezacloumá s tebou ani vlastní rodina, která se bůh ví proč ještě snaží ti pomoct(já bych tě poslala do hajzlu dávno už jen ze strachu o děti,čeho je to koště se kterým ses tahala vůbec schopný) ..Ty prostě potřebuješ padnout na hubu a skončit stejně jako on, aby sis uvědomila co jsi měla a jak hluboko jsi klesla. Hodně štěstí

rexinka
4. zář 2022

@klokanka31 To, ze ma na profilovce fotku, jeste nic neznamena. Tady mas odkaz na web, kde si muzes vyrobit plno fotek neexistujicich lidi. Dost toho vyuzivaji treba tvurci fake profilu nebo se to pouziva pro reklamni ucely. Takze, ja moc nevěřím tomu, ze je tohle fotka realne zeny a myslim, ze tahle story je cela vymyslena za ucelem vytvorit tady sahodlouhou debatu.
https://www.chip.cz/novinky/tip-vytvorte-si-fot...

camelinka
4. zář 2022

@rexinka Doufam😅🤦, protoze by zaslouzila vyliskat autorka i jeji manzel😅😬

llluckaaa
4. zář 2022

@rexinka Podle mě zrovna ta fotka na profilu ještě s uvedením bydliště je jeden z těch nemyslů, kvůli kterým odmítám věřit, že je to skutečný příběh. Takto blbej přece nikdo být nemůže, aby na sebe a rodinu vyblil takové sviňárny na internet a ještě se tam takto "podepsal".
Bych spíš byla ochotná uvěřit, že to sepsal zhrzený muž, který očerňuje manželku, aby dostal své děti do péče.
Hmmm, a nebo taková milenka toho hodného tatínka, který své ženě dává stále nové a nové šance, do té bych to taky klidně řekla, že si takový příběh vybájila 😀

rexinka
4. zář 2022

@camelinka Hele, kdyby tam nemela fotku, vic bych tomu verila. Ale takhle mi to prijde dost podezrele. Proste chce pusobit duveryhodne za kazdou cenu.

wladimira
4. zář 2022

@barrrraaa holka ty sakra špatně dopadneš … ale jak to čtu jedním uchem tam druhým ven 🤷🏻‍♀️

barrrraaa
autor
4. zář 2022

A má tady někdo zkušenosti s někým kdo si takhle dlouho píchá drogy? Jestli je šance, že vůbec přestane nebo jestli jen slibujou aby meli komu psat, nekdo za nimi jezdil a posilal balicky a penize na telefony atd? Mam mu věřit? I když je pravda, že co jsem ho ke konci vzala k sobe do pronajateho bytu uz se choval tak, ze jsem od neho obden utikala a kolikrat jsem mela i strach. On cele noci nekde kradl, tahal to do bytu, sousedi si to zacali uz i fotit a pak napsali petici. Nevim, ma nekdo zkusenost?

michaela666
4. zář 2022

@barrrraaa Proboha jsi příčetná? Troll nebo trotl 🤦

izzylka
4. zář 2022

@barrrraaa jasně.... Vyprdne se na drogy, na krimi život který mu vyhovuje a jen kvůli tobě začne žít slušný rodinný život, zalitý sluncem ☀️🌈 pořídíte si domeček, pejska a nejméně jedno miminko a budete šťastní až do smrti ❤️❤️

🤦

michaela666
4. zář 2022

@izzylka To bude manža na jedničku. 😃

izzylka
4. zář 2022

@michaela666 ten nejlepší na světě 😍🤣🤣

llluckaaa
4. zář 2022

@izzylka jen bych to doplnila - ve vězení si dodělá vzdělání (ideálně právnickou fakultu) a po návratu na svobodu toto celoživotní nemakačenko začne pracovat 😀

michaela666
4. zář 2022

@llluckaaa Tak to už je snad vlhkej sen ne? 🤣

llluckaaa
4. zář 2022

@michaela666 Asi jako celý ten příběh 😉

zlataberta
4. zář 2022

@barrrraaa to už si z nás děláš prdel, ale opravdu, že??? Tak blbý jako ty nemůže být normální ženská. Promiň.....podívej se na nějaký dokument o feťácích, tam najdeš odpovědi.

camelinka
4. zář 2022

@barrrraaa Jako trollis tu pekne, protoze realna osoba uz by prskala jak krecek a obhajovala jak sebe, tak tu smazku 😉😎

Strana
z4