Jak řešit partnerovu ignoraci mých dětí?
Ahoj,
mám přítela 2 roky.Rok spolu bydlíme.Problem je,že nevzal mé děti.Nepozdraví je,ignoruje je.Dětem je 20,17 a 10.Oni jsou na něho hodný a slušný.Přijal je,dokud s námi nebydlel,dojížděl za námi rok,až když se nastěhoval,tak ignorace.A nevím,jak ho přimět🤔🤔
Vyřešila bych to radikálně. Nebereš mé děti, tím pádem nebereš ani mě. Sbohem a šáteček
Kopanec do zadku co je vám přesnější chlap / děti 🤔
Holčičky děkuju🙂.Ja furt čekám,že se změní🙏🤔
Tak ten by mel kufry za dvermi. Tato vec je pro me prioritni.
Nevím, jestli je to to, co chcete slyšet, ale já bych nedokázala žít s někým, kdo nepřijme moje děti. Když nemá rád je, tak nemá rád ani mě. Rozchod by byl hodně rychlý.
Měla jsem přítele jako ty, bral moje dítě,koupil mu hračku, jezdili jsme na vylety..v té době měl syn 4 roky. Vše ok, pak stěhování a on se začal chovat k synovi hnusne a to jsem řekla takhle teda ne. Podíval se na něj jednou tak zle,že od té doby si u mě zavřel dveře a poslala jsem ho do pr... a dobře jsem udělala, teď mám už manžela se kterým mají skvělý vztah a to je syn pomalu v pubertě a je to s ním někdy tezky😄
Takže být tebou tak jsem v tomto radikální. Nebo jaký je důvod jeho ignorace stalo se něco v tvoji nepřítomnosti?
Zda se změní to není o změně je to o tom že děti jsou vaše součást života ne je jedno jaký mají věk ale pořád jsou to vaše děti ale tak čekat můžete do důchodu třeba se poštěstí a odejde za jinou 🫣
Mám děti v téměř stejném věku jako ty a partnera zhruba stejně dlouho. Od začátku pro mě bylo důležité, jestli moje děti vezme, bez toho by to nešlo. Děti tu byly dřív než on, jsou pro mě na prvním místě, on je v těsném závěsu za nimi, ale jejich blaho je pro mě prioritou. Nebydlí s nimi, jezdíme s nimi na dovolené, přespává u nás, když jsem s nimi, mám střídavou péči, takže druhý týden jsem jen s ním a jeho dětmi. Ale myslí na ně, má je rád, zařídí pro ně ledacos... Stejně tak já se chovám pěkně k jeho dětem (už dospělým), bez toho by to nešlo. Nikdo se nezmění, bohužel, s tím počítej ☹️
Nezmění se. Já bych ho poslala do háje, ať se už nevrací.
Chlapa nezměníš, tak to prostě je. Čekat můžeš do nekonečna, ale budou tím trpět hlavně děti. Ty dospělé už si třeba řeknou, že nemají za potřebí být v dusném prostředí, když s nimi nekomunikuje. A začnou se s vámi stýkat méně, ale to desetileté si tohle nezaslouží. Pro mě jsou děti nejdůležitější a kopla bych ho do zadku. Nemůžeš někoho donutit mít někoho jiného rád. A s chlapy je to s přibývajícími roky spíš horší než lepší. Neztrácej čas s někým kdo se nezmění, můžeš potkat někoho lepšího.
@anonymmm88 Myslim ze je to zavist.Dcera jak zacala vydelavat si a kupovat,tak ji vse vycita.Ze ona ma,koupi si.A pak i na ty dve mladsi zacal.Ze jim koupim a tak
A proč s ním vlastně jsi? Máš tohle ty a děti zapotřebí? Vždyť si to kupuje za své a ty také ne? Tohle je dost ubohé chování a nezmění se.
A on nevydělává, nekupuje si? 🤔
A rika jim,ze jsou to mamánci,vsem trem.Mrzi me to.Ale asi se nezmeni.Porad haze vinu na ne.I kdyz se ho nevsimaji
@klokanka31 vydelava a kupuje.Ale i tak zavidi dceri,ze si vydelava a kupuje
A k čemu že ho máš? Máš tohle chování zapotřebí? Nedýchalo by se vám lépe bez toho?
@guliii porad mu davam sance,ze se zmeni a bude je mit rad a slusne se k nim chovat.On uz ani na jedno dite nemluvi
Jinak co znamená mamanci? Dcera si vydělává, tak je šikovná a samostatná, to mi nepřijde mamánkovské. Neříkám, kdyby jim bylo 30 a vyžadovali mama hotel, to je pak něco jiného.
Nezmění, teď je jen na tobě abys to pochopila. Lidi nejdou změnit, když nechtějí. On ví, že mu dáš další a další šanci.. je potřeba dodržet když něco řekneš a to i sobě. Řekni si, že když neuvidíš změnu do kolikátého a kolikátého tak mu vystěhuješ kufry. Není čas ztrácet čas, hlavně s někým kdo si to nezaslouží.
Není líto dětem, že dáváš přednost jemu před nimi? Tak to totiž je, jinak už by letěl
@guliii deti jsou sikovny.Dceta vydelava,prispiva do domacnosti.Vsichni pomahaji doma.A prostredni dcera studuje a chodi na brigady cely rok.Vidim na nem,ze on nic nema.Prisel k nam s holym zadkem a dluhama.Jestli v tom nenude problem.A ted jen zavidi,nevim,ale myslim si to...
A to jste na tom tak špatně že mate doma takového de....ženská dej te ty brýle dolů a jděte svim životem v klidu
A k čemu ti takový chlap je? Opravdu si řekni sobecky, co tobě ten vztah přináší.
Proboha proč s ním jsi? Nechci strašit, ale abys svým chováním nedocílila toho, že si zabouchneš dveře u svých dětí.
@klokanka31 ano přesně to mě napadlo.
Pošli ho zpátky do oběhu 😉 chlapa nahradíš, ale děti ne
@lencaa11 ne mame svuj byt,vse svoje,financne ani na majetek ho nepotrebujeme,ale nevedela jsem jaky je.Az kdyz zacal.Tak mu davam sance,ze bude jiny.Ale asi nebude.Rekla jsem,ze muzeme jit do poradny za odbornikem a odpovedel,at si jdu s detma sama.Kdyz je semnou sam,tak jakš takš chovani.Nekdy se na me urazi,ani nevim proc.A kdyz jsou deti s nami pohromade,tak ho nic mebavi a kouka hnusne.Prijde mi,ze by chtel semnou sam bydlet.Ale to nejde...
@klokanka31 jen to ne
@guliii premyslim ze dychalo a uz mi to deti rekli

Možná to bude znít drsně, ale takovýho bych hnala, ať si jde zase bydlet jinam🤦♀️ Chápu, že člověk chce vztah, nechce být sám, ale mír rád mé děti by byla nepřekročitelná podmínka. Chudáci děti, když musí vedle takového individua žít😔