Jak řešit partnerovu ignoraci mých dětí?
Ahoj,
mám přítela 2 roky.Rok spolu bydlíme.Problem je,že nevzal mé děti.Nepozdraví je,ignoruje je.Dětem je 20,17 a 10.Oni jsou na něho hodný a slušný.Přijal je,dokud s námi nebydlel,dojížděl za námi rok,až když se nastěhoval,tak ignorace.A nevím,jak ho přimět🤔🤔
@miryp jen nechapu,co mate s trolenim?Vy jste vazne divna...To uz je na odbornika!!
Clovek se tu na neco zepta a Vy chcete hned trolit🤔🙄🤕🤕.(Nebo to byl preklep??-drolit nebo kojit)😩🫣
@petrasipkova1 Ten se měl stěhovat už včera
@petrasipkova1 neumim,proto jsem se slusne zeptala.Abych neudelala nejaky nezvratny krok a nekrivdila jsem mu.Jsem jen clovek se srdcem,ne robot.A porad jsem doufala,ze se zmeni.Ale mas pravdu.Neumim si s nim predstavit ani dovolenou.To by byl horor.Dekuju za nazor🙂
Právě jestli jsi člověk se srdcem, tak měl být dávno v háji ne? Chudáci děti.
Je v tom problém s jeho egem a s tím že nic nedokázal a necítí se jako chlap. Nevěří si a mysli si ze je looser.
Zarlit na decka.
A ignorovat je - úplný vrchol
Takový ubozak by mi ani neimponoval ...
Čekala jsem, kdy přijde záchvatovité používání interpunkce a emotikonů, ale tím suchým rýmem jsi mě, pravda, překvapila. Jen škoda, že vychází z tvého textu a ne mého. O můj intelekt se neboj, ten je zcela v pořádku, člověče se srdcem.
Prostě mě jsi nepřesvědčila, ale to ti ve výsledku může být jedno, ne?
Čekala jsem, kdy přijde záchvatovité používání interpunkce a emotikonů, ale tím suchým rýmem jsi mě, pravda, překvapila. Jen škoda, že vychází z tvého textu a ne mého. O můj intelekt se neboj, ten je zcela v pořádku, člověče se srdcem.
@miryp jojo klasika, nejlepší obrana je útok, škoda času a energie
@miryp ja Vás o nicem nepresvedcuji.To vubec ne.Jen jsem polozila otazku a chtela jse jen nazor od jinych a jsem rada,ze jsem ho dostala a nekolik.
Jen Vy odpovidate uplne na neco jineho...🤔
Ale i tak Vam dekuji🙂
Je v tom problém s jeho egem a s tím že nic nedokázal a necítí se jako chlap. Nevěří si a mysli si ze je looser.
Zarlit na decka.
A ignorovat je - úplný vrchol
Takový ubozak by mi ani neimponoval ...
@veronicka89 ano presne jsi to napsala.Ubozak,co nikdy nic nedokazal.A proto me ani neinponuje...
Dekuji za nazor☺️
To ale nemáš pravdu, já jsem ti dala odpověď už ve svém prvním příspěvku pro případ, že by můj prvotní dojem byl mylný. Až s dalšími tvými komentáři přišlo mé přesvědčení, že je to pohádka na pokračování.
Jistě mi dáš za pravdu, že jakákoliv další diskuze nás dvou by byla jen ztrátou času, takže ti přeji poklidný slunečný den, já jdu svou energii vynaložit přínosnějším způsobem ;)
To ale nemáš pravdu, já jsem ti dala odpověď už ve svém prvním příspěvku pro případ, že by můj prvotní dojem byl mylný. Až s dalšími tvými komentáři přišlo mé přesvědčení, že je to pohádka na pokračování.
Jistě mi dáš za pravdu, že jakákoliv další diskuze nás dvou by byla jen ztrátou času, takže ti přeji poklidný slunečný den, já jdu svou energii vynaložit přínosnějším způsobem ;)
@miryp Ano napsala jste mi,ze mate trolleni a nejake pohadky na cteni🤔.
Ale i tak Vam preji hezky slunecny den🌞
Já psala o této části, ze které je snad patrné, jaký názor bych na takového chlapa měla... Ale jak už jsem psala, další komunikace je zbytečná, takže pěkný den...
@miryp ano vím.Jak jsem již psala hezký den a děkuji za názor na danou věc.
TAk to bych ho sbalila a sbohem,Pokud to rekl takto naprimo,nebude to dobry vzor pro Vase deti...
TAk to bych ho sbalila a sbohem,Pokud to rekl takto naprimo,nebude to dobry vzor pro Vase deti...
@ceramidy ano takto naprimo
Co přesně mu vadí a proč se tak chová, ptala ses ho?
Co přesně mu vadí a proč se tak chová, ptala ses ho?
@lennus rika mi,ze se chova normalne a ze vsichni ostatni se chovat neumi.Je 3x rozvedeny
3x rozvedený, a určitě proto, že jeho ženy byly mrchy 😃
3x rozvedený, a určitě proto, že jeho ženy byly mrchy 😃
@klokanka31 jak jsem jiz psala,ze zacatku byl milionovy.Az po nejaky dobe to zacalo.
Nevim,co je na tom k smichu,ze je 3x rozvedeny🤔🤔
Právě jestli jsi člověk se srdcem, tak měl být dávno v háji ne? Chudáci děti.
@klokanka31 no co vím,tak srdce má každý🙈
To je právě k pláči. Ale každý strůjce svého štěstí...

Prosím tě doufám, ze dneska se pán stehuje. Ničíš život svým dětem, jak se doma asi cítí ? Umis si představit s tímhle panem jet na dovolenou s vnoučaty, dělat blbiny, hrát si s nimi ? S tímhle materiálem trávit život? Proč ?