icon

Jak se vypořádat se slibotechnou doma? Rady a zkušenosti.

20. črc 2024

Máte doma taky slibotechnu? A jak s tím fungujete? Já nevím, zda už nehledám chyby, kde nejsou nebo jsem tak nějak konečně totálně prozřela (těch věcí, co doma nefungují v poslední době je víc). Že muž funguje podle hesla: Slibem nezarmoutíš, na to jsem si asi po pár letech zvykla. (Např. slíbí, že někam půjdeme/budeme něco dělat, přijde den D a neděje se nic, protože zapomněl/nechce se mu/nebo mu do toho něco vlezlo.) Co mě, mrzí je, že když řekne, že něco udělá, vyřeší, zařídí a neděje se nic, než se do toho vložím já a pak jsem ještě ta špatná. Já na něj spoléhám, že konkrétní věc opravdu vyřeší. Ok, moje chyba mylného předpokladu. Ale že pak musím řešit zklamání u dětí, že jim táta slíbil např. koupání, zmrzlinu nevím co, ony se těší a nic z toho. To mě štve. Starší mu to už občas i "vytmaví". Dá se s tím nějak pracovat?

pilzzee
20. črc 2024

To, ze slibi, ze neco opravi a trva to pul roku, to je u chlapu normalni 😀 Ale ze slibi nejaky program a vycouve z toho, to bych netolerovala ani omylem. Kor nedodrzet neco pred deckama. To by dostal sadu, kdyby se to melo opakovat.

martt
20. črc 2024

Můj muž mi už skoro 5 let slibuje, prodlužuku na mou stranu postele 🤣. Takže s těmi opravami je to všude stejný s kamarádkou říkáme, že to je "nemoc" chlapů. Ale co by mne hodně vadilo i s hlediska výchovy nedodržení slibu dětem v podobě výletu, zmrzliny apod. To bych se mu snažila důrazně vysvětlit, že dává špatný příklad dětem. Jasně, že se stane , že dětem něco slíbíme a pak to musíme zrušit z nějakého důvodu, ale většinou se jim to snažíme pak vynahradit zpětně.

rnika
20. črc 2024

Můj muž to má tak, že mu u všeho hrozně dlouho trvá než se rozhoupe. Něco slíbí a strašlive trvá než to udělá. Ale jak se jedná o děti nebo společně vylety- tak přes to nejede vlak.... tam dodržuje vše. To by ho naštěstí nenapadlo něco rušit.

nebetka
21. črc 2024

Já mám doma opak a taky z něj "kvetu".
Něco chci, ani to nestihnu říct a už je to hotové.
A většinou, o cokoliv si řeknu, tak je během pár dní splněno. 🙃

vandemee
25. črc 2024
Uživatel vandemee je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od vandemee.

Občas má ty tendence, naštěstí stačí ho trochu dokopat a pak udělá co slíbil :D