Jak se vyrovnant s tím, že manžel už další dítě nechce?

26. srp 2023

Máme s manželem zdravé krásné syny. Chtěla bych další mimčo, nezlobila bych se, kdyby se narodila holčička🙂 Manžel za každou cenu další dítě nechce. Abych náhodou neotěhotněla, tak se mnou raději nespí. Jinak jsme úplně v pohodě. Další mimčo bychom v pohodě uživili, nemuseli bychom se ani omezovat v cestování a tak... Ale cítím, že manžel chce mít klid. A já cítím, že láska k němu začíná ochabovat právě kvůli tomu, že nechce další mimčo. Jak se s tím vyrovnat, že nechce... Bojím se, že mu nedokážu nikdy odpustit, že nechce...

hanka_12345
26. srp 2023

Manžel za každou cenu další dítě nechce. Abych náhodou neotěhotněla, tak se mnou raději nespí.

to vazne?

krisstina93
26. srp 2023

Hele na tohle musíte byt dva, vem si to opačně, kdybys ty už nechtěla a muž te do něčeho nutil a zazlival ti to. Před svatbou jste se nedomlouvali na dětech?

victress
26. srp 2023

to s tebou nebude spát až do přechodu? to je blbost, za tím bude něco jiného, teď bych na mimčo netlačila, ale zaměřila se na to, s kým teda spí, když ne s tebou....kolik těch synů máte? 2?

mimi1004
26. srp 2023

Na každé dítě musí být vždy dva, každý z nich má právo říct NE a ten druhý to musí respektovat. A s tím omezováním nemáš tak docela pravdu. Mimino z cestování nic nemá, neužije si to a většinou jeho přítomnost ovlivňuje program ostatních, kteří se prostě musí přizpůsobit. Přijdeš mi sobecká, myslíš na svou touhu po dítěti a nechceš pochopit, že on nechce. Ty mu nemáš co odpouštět, už děti máte a on není žádný inseminátor, ale tvůj partner.

prejeta_zaba
26. srp 2023

No tak na něho tak netlač, to je přece logické. A být tebou, fakt bych se nerouhala, jak vás dítě vůbec v ničem neomezí a jak bude vše zalité sluncem. Evidentně to tak totiž ani tvůj partner nevnímá - stačí aby se vám narodilo uřvané dítě, ani nemusí mít žádnou zdravotní komplikaci, což nikdy dopředu nevíš, a rázem máte X let s cestováním silný utrum. Přijdeš mi jak umanutá - chci a chci. Tak tohle je přece věc domluvy obou, ne? Co když si ho prosadíš a partner se rozhodne odejít? Proč třeba tomu teď nedáš pohov a nezkusíš téma dítěte nadhodit za pár let? Vždyť už děti máte, tak proč tak urputně další? 🤷‍♀️

klokanka31
26. srp 2023

Ani nepíšeš kolik chlapovi je. Třeba je jen už unavený a nechce se mu všechno znova absolvovat s miminem.

gbp
26. srp 2023

mam dve holky. jednu vymenim 🤣👍
ne, sranda...hele takhle, me to nejdriv taky prislo lito. s manzelem sem o to teda ani moc nejak nediskutovala, spis nejake narazky. ale ze budeme mit dve, s tim sme tak nak pocitali a treti nejak v planu nebylo. a kdyz to jako nadhodim, vypada dost vydesene 🙈 my teda mame maly byt a ze bysme na tom byli zas az tak nadprumerne financne se rict neda, ale kdyz toto odmyslim, tak mi stejne zustane ta litost, ze uz to takhle asi zustane. ale rikam si, ze je to jen moje sobecke prani 🤷🏼‍♀️ ze by se musely uskromnit dcery, i on, on se jim teda dost venuje a chapu, ze se taky tesi az se treba vic vrati ke svym konickum, bude si moct pustit zpravy misto Dcka nebo ze se mnou treba bude nekam moct vyrazit sam, ze nam je nekdo pohlida. 3 nam nikdo nepohlida 🤣🙈 tak ja asi chapu, ze mu dve staci. navic ma strach, ze bude mit treti holku 😅🙈 proste podle me to neni nic na "odpousteni", je to o pochopeni jednak toho druheho a taky sama sebe, jestli za tou touhou nemuze neco byt. ja mam treba dost obavy, ze co se tyce kariery, uz to s nejvetsi pravdepodobnosti nedotahnu tam, kam jsem chtela 🤷🏼‍♀️ a ty deti mi tak jdou 😅🤭 nevim, treba nejake prazdne misto jestli nepotrebujes zaplnit...nerikam, ze to tak je, jen napad.

lenerka1
26. srp 2023

Mě pomohlo si uvědomit, že nemůžu chlapa tlačit do dalšího, ale ani on po mě nemůže chtít další dítě nemít, že ať dotlačí toho druhého ten či ten, vždy to poznamená vztah, takže pokud je pro mě další dítě tak důležité, stačí najít muže, který bude dobrým tátou mým dětem a bude se mnou ještě další chtít.

klokanka31
26. srp 2023

@gbp V téhle době je lepší koukat na to déčko než na zprávy 😄

gbp
26. srp 2023

@klokanka31 prestala sem za covidu a vubec mi to nechybi😀👍

klokanka31
26. srp 2023

@gbp Já občas kouknu ale akorát to člověku zkazí náladu. Zlatá ovečka Shaun 😃

marketa1218
26. srp 2023

Je to těžký, ale s tímhle se vyrovnat musíš, protože na takové rozhodnutí jste dva. Netlač na něho.

bereni
27. srp 2023

Ty manzela nemilujes proto jaky je, ale na zaklade jeho tuzeb k miminum? Manzel za kazdou cenu nechce dalsi mimino, ale pro zmenu ty za kazdou cenu chces mimino? Mate dve krasne zdrave deti, manzel se na dalsi neciti (omezeni je vzdy, neni pravdou ze ne) tak zkus byt vdecnejsi. Touha po dalsim diteti neni spatna, proc ne, ale musi chtit oba. Az tva laska ochabne tak detem vezmes tatu? Promin, asi pisu ostrejsi komentar, ale nastavuju jen zrcadlo, neber si to osobne.

superkousky
27. srp 2023

Mrzí mě co prožíváš, ale mám to stejně jako tvůj manžel. Taky nechci další dítě. Kdyby na mě manžel tlačil, tak s ním nespím. Zobu jak o život 😁, ale i tak. Zrovna dneska jsem slyšela hlášku , ať si tu antikoncepci neberu. Poslala jsem ho spát 😜. Naštěstí je to na mé straně. Můžu jít na potrat, ale to chlap jít nemůže, takže ho i chápu. Netlač na pilu, třeba si to sedne, když uvidí, že jeho přání respektuješ. Pokud dítě chceš za cenu rozvracení vztahu, najdi si někoho, kdo ti dítě udělá na první dobrou.