Jak se vyrovnat s ghostingem od partnera?
Ahoj holky, pokud se některé stalo, jak jste se vyrovnaly s ghostingem?
Jde o to, že clovek má tendenci myslet na to proč to ten druhý udělal a zjistit tu příčinu.
Přemýšlím o tom, jestli ten muž byl manipulativni, protože na první pohled mi to nepřišlo. Pokud někdo odejde takhle že života bez vysvětlení tak tam vidím známky manipulace.
Taky si myslím, že byl citové ne uplnr vyzraly, nějaký traumata tam taky mel. Nejhorší na tom je že jsem si to uvědomila jaký byl když už bylo pozdě. To me štve asi nejvíce.
Na druhou stranu člověk se chybami učí.
Mám s tím osobní zkušenost. Bylo to hodně, hodně peklíčko. Člověk neví, ci se stalo, proč atp. Svádí vinu na sebe atp. Bijí se v něm všechny možný pocity, pořád si to přehrává v hlavě.. Je to jako jed.
Až do momentu, kdy si uvědomíš, že s tebou hraje hru na kočku a na myš. Až do okamžiku, jdy si uvědomíš svoji hodnotu a jak malou hodnotu má ghoastař, když je dospělý a neumí normálně mluvit a komunikovat.
Nezahazuj se už jím. Za mě je takový člověk nicka, pardon. Nevyspělý, manipulativní...Zaměř se na svoji osobní pohodu a svůj život a nech ho plavat ať ghostuje jiné 🤷♀️
@reeeza Děkuji za podporu. Myslím že ten člověk nevěděl co napsat. Tak zvolil tohle..
Mně tohle udělala nej kamarádka po 15 letetém přátelství (od dětství). Do teď nevím co za tím bylo. Přestala odepisovat, zvedat telefon... Člověka to mrzí, hlodá to v něm, ale nenadělá nic a musí jít dál.
Ano, zkušenost mám a protože jsem docela velký overthinker, tak mám prostě často tendenci přemýšlet nad tím, co jsem udělala špatně a jestli to opravdu není moje chyba. Ve většině případů to ale není ničí vina, prostě když někdo necítí, že chce jít na další rande, tak už se neozve. Samozřejmě to ale není správné a jsem absolutně proti tomu, lidé by se měli normálně bavit a normálně si věci vysvětlit, aby se ten druhý netrápil. 😔
Ano, zkušenost mám a protože jsem docela velký overthinker, tak mám prostě často tendenci přemýšlet nad tím, co jsem udělala špatně a jestli to opravdu není moje chyba. Ve většině případů to ale není ničí vina, prostě když někdo necítí, že chce jít na další rande, tak už se neozve. Samozřejmě to ale není správné a jsem absolutně proti tomu, lidé by se měli normálně bavit a normálně si věci vysvětlit, aby se ten druhý netrápil. 😔
@jari110 Souhlasím. Cítím v tom zbabělost když to někdo udělá at má jakýkoli důvod. Měl by se k tomu nějak vyjádřit. Nebo napsat aspoň loučím se.

Mám s tím osobní zkušenost. Bylo to hodně, hodně peklíčko. Člověk neví, ci se stalo, proč atp. Svádí vinu na sebe atp. Bijí se v něm všechny možný pocity, pořád si to přehrává v hlavě.. Je to jako jed.
Až do momentu, kdy si uvědomíš, že s tebou hraje hru na kočku a na myš. Až do okamžiku, jdy si uvědomíš svoji hodnotu a jak malou hodnotu má ghoastař, když je dospělý a neumí normálně mluvit a komunikovat.
Nezahazuj se už jím. Za mě je takový člověk nicka, pardon. Nevyspělý, manipulativní...Zaměř se na svoji osobní pohodu a svůj život a nech ho plavat ať ghostuje jiné 🤷♀️