icon

Jak se vyrovnat se sextingem a nevěrou partnera?

pavlinka9182
10. čer 2025

Dobrý den,
chtěla bych znát váš názor, jak vnímáme celou moji situaci, nebo jak byste se zachovali na mém místě vy.

S přítelem jsme spolu 6 let, bydlíme spolu asi 2 roky. Předtím jsme studovali. Je nám 28 a 25. Vztah jsme měli vždycky hezký, máme spoustu zážitků, procestovaných míst, jeho rodina je prima, máme stejný humor, podobné koníčky, životní naladění, krásný byt (v nájmu). Prostě jsme si budovali společný život. Já už jsem chtěla i svatbu a děti, přítel tvrdil, že taky, ale že můžeme ještě počkat. Já tomu naprosto rozumím, nikdy jsem ho do toho nenutila.
A teď k věci…
Nikdy jsem mu věci neprohledávala, až dnes, kdy jsem se po včerejší hádce, koukla do jeho mobilu. Nejsem na sebe pyšná, takové věci by se dělat neměly, ale holt jsem to nevydržela. Neprojela jsem všechno, pouze pár konverzací z Facebooku. Napíšu to asi takhle - našla jsem asi 4 konverzace, kdy se opravdu jednalo o “sexting”. Těm ženám psal samé sprosťárny (nebudu to tady vypisovat, ale v podstatě jim psal, co by s nima všechno dělal, že na ně myslí, že je chce, flirtoval s nimi, oslovoval je různými zdrobnělinami). Taky z toho vyplynulo, že se 2 z nich něco měl. Nedalo se vyčíst co, zda šlo pouze o líbání, nebo to zašlo dál. Psychicky ani fyzicky mi z toho nebylo vůbec dobře, bylo mi až na zvracení z toho, že tohle za mými zády dělal (došla jsem až do konverzace rok staré, nejspíš s nimi vypisoval ještě déle).
Když se vzbudil, hned jsem to na něj vybalila. Přiznal mi, že se s nima líbal a potom ještě s jednou holkou. Ale vykrucoval se, že ty dvě holky po něm vyjely, že za to nemohl, ale s tou, co jí vypisoval asi nejvíc, to inicioval on, protože za ní ještě jel do práce. Zároveň mi tvrdil, že jsem ta nejhodnější holka, co kdy měl, že mě miluje, že jsem krásná…. Že ví, že to zkazil, ale zároveň mi přišlo, že si nemyslí, že udělal něco tak strašného. Je to jen můj pocit, ale obhajoval se, že prostě ty dvě po něm samy vyjely, ale sakra… neměl se vůbec dostat do situace, aby k tomu měly důvod, a hlavně z mého pohledu na ně měl být naštvaný, ale on jim ještě zvesela vypisoval, že to bude jejich tajemství a tak.
Zároveň před kamarády o mně vždy mluvil hezky, i před rodinou. Dávali jsme společné fotky, takže všichni věděli, že jsme spolu.

Strašně jsem se v něm zklamala, nečekala jsem, že by mi tohle někdy udělal. Hlavně nerozumím tomu důvodu PROČ. Ani on mi to sám nedokázal vysvětlit, prý to jsou jen slova, žádné city. A trošku se v tom jeho vysvětlování ztrácel mi přišlo, takže ani já sama nevím, jestli mi ještě něco nezatajil. Také říkal, že by mě fyzicky nikdy nepodvedl, ale co jsou ty 3 holky, se kterýma se líbal?

Nejhorší je, že jsem mu několikrát říkala, že mi sex trochu chybí, že bychom mohli častěji, než jednou týdně. Ale vždycky mi tvrdil, že je unavený z práce nebo z tréninku. A vlastně, co mě taky strašně zamrzelo bylo, že když byl týden s prací pryč, tak nepsal mně, že mu chybím a že na mně myslí, ale psal to tý ženský, co by s ní teď dělal.

Nevím, co dál. Byli jsme spolu 6 let, opravdu ho miluji, ale tímhle mě tak zranil, že to asi nedokážu odpustit, měla bych to pořád před očima. Zároveň si nedokážu představit život bez něj.
Prosím, museli jste někdy něco partnerovi odpustit a jak po tom vypadal váš vztah?
Děkuji za přečtení.

Strana
z2
misa_pise
13. čer 2025

Tohle nebyl nějaký omyl úlet, tohle bylo cílený a jediné co se změní je, že si dá větší pozor. Je mi to líto 😞.

rituska88
14. čer 2025

Souhlasím s holkama přede mnou. Mám totiž také vlastní bohatou zkušenost. Když jsem bývalého manžela potkala, už měl leccos za sebou a vlastně i hned ze startu našeho vztahu jsem zjistila, že si píše s jinýma, ale řekl přesně něco ve stylu ,,To bylo jen psaní, nemyslel jsem to vážně, už to neudělám...'', takže se náš vztah začal rozvíjet dál... Nějaký rok byl klid nebo aspoň já jsem neměla žádné podezření. Až když jsme spolu měli 1,5letého chlapečka a já potřebovala největší oporu (rostly zuby, nespali jsme, sexuální život prakticky na nule, připadala jsem si neschopná jako matka i jako žena), zjistila jsem, že si píše intimní zprávy s holkou, která byla sousedkou mých rodičů, dokonce si domlouvali schůzku, s tím, že on jí vyslepičil, že doma nám to aktuálně moc nefunguje a ona mu odpověděla:,,Tak to pojď zkusit se mnou, já jsem pro každou špatnost.'' Málem jsem se po zvracela, když jsem se dostala k jejich konverzaci. Okamžitě jsem ho postavila před hotovou věc, sbalila synka a odjela k rodičům - Jenže tam mi nebylo o moc líp, na patře bydlela ona...Ráno přijel s prosíkem, ať se vrátím a bla bla - ty kecy zná snad každá holka. Tehdy jsem mu odpustila kvůli synkovi - nechtěla jsem mu ničit rodinu. Za cca rok a půl jsme se vzali a za další rok rozvedli...Prostě to nebyl vůbec člověk pro rodinu a já kdybych od něho odešla už tehdy, ušetřila jsem sobě i synkovi plno trápení... Teď už jsem vdaná podruhé a celkem 6.rokem s chlapem, u kterého věřím, že by mi něco takového neudělal, aspoň nikdy jsem neměla důvod ho ani podezřívat. Ale jak se říká člověk si tu hubu musí nabít sám podle sebe a ne jak mu radí druzí...

klpoiu
15. čer 2025

Takze trochu reality holka,a omlouvám se za uprimnost a tvrdost: Uvedom si jednu vec, nevěra neni nikdy jen nahoda, nevera je vždycky jen a jen volba!! On si zvolil vědomě spat s jinyma. A tobe ublizuje tez vedome.A ty uvazujes o naprave? Jeste zacni tvrdit,ze je to vlastne tvoje vina,ze chodi jinam. 🤦🏼‍♀️ Ses hloupa ,ze vubec uvazujes, ze by si s nim zustala. Nemáte zadne zavazky, utíkej kdyz muzes. Copak ty chces vedle sebe cloveka,ktery ti ublizuje,ponizuje, snizuje tvoje hodnoty, dela z tebe pomalicku trosku, uzlicek nervu ?? A ne, nezmeni se!! Buh vi jak dlouho te podvadi, treba od zacatku vaseho "vztahu" a ano ani bych se nedivila. Ma ted provinile keci, sliby ...to ma kazdej chlap v jeho situaci. Pac si moc dobre uvedomuje, ze prijde razantni zmena. Nenech se uchlacholit recickama, nezmeni se nic. Je to jeho povaha a tu nikdy nezmenis. Mozna bude pul roku sekat latinu, a pak zas nanovo pujde za jinou. A aby si te pojistil,tak navrhne svatbu a mozna dítě....pak se ti uz bude tezko odchazet. A budes to ty kdo bude v prd*li. Jestli chces žít, tak hned odejdi! Neni cas, ted myslet srdcem, ale rozumem! Ale Jestli chces vedome trpet, nechat se ponižovat tak si s nim zustan. Ale za pul roku, rok tu nechod fnukat jak straaaasne ti ublizuje.

lvl16
15. čer 2025

Já vůbec nechápu, co tady řešíš. Jsi mladá, nemáte spolu děti, nejste ani manželé, takže nevidím důvod, proč s někým takovým zůstávat. Zároveň ale ani nejste tak mladí, abys měla další roky ztrácet čas s někým, s kým to nemá žádnou budoucnost. A on by v tomhle věku už měl mít rozum, to se nedá omluvit nějakou mladickou nerozvážností. Je to nevěrník a vždycky bude.

barulina
26. čer 2025
@pavlinka9182

Říká, že si plno věcí uvědomil, že mě miluje, že mi nikdy nechtěl ublížit. Že v tom nebyly žádné city, že ke mně vždy cítil lásku. Že to byla jen hra a že lituje, že se tím psaním nechal unést.
Já nevím, byl to můj jediný opravdový vztah. Ne že bych předtím nerandila, ale nikdy to nebylo vážné.
Co když jsou všichni můžu stejní? Já se s ním rozejdu a už nikdy nikoho takového fajn nepotkám, se kterým bych si lidsky sedla.
Děkuji všem za odpovědi.

@pavlinka9182 nejsou všichni můžu stejní. Tohle je debil. A jasny, bude ti psát hezky slova, znáš to, když ptáčka lapají …kdyby tě podvedl někde jednou, na party, nebo ták, ok, úlet. Tenhle tě má na pohodu doma, na zábavu chodí jinam

Strana
z2