icon

Jak zjistit, zda stále miluji manžela po 6 letech?

29. kvě 2022

Jak se vlastně pozná, jestli manžela ještě miluju?
Sme spolu 6 let… V prosinci pak 5 let manželé, máme 3letyho chlapečka a v červenci k nám přibude holcicka :srdce:…

Zda se to jako idilka, ale poslední dobrou mě napadá, jestli je on fakt ten pravej :roll:

enny185
29. kvě 2022

Tak musíš přece cítit jestli ho miluješ . Já jsem s manželem 6 let a teď to bude týden co jsme manželé . Máme spolu 4 letou holku a 7 měsíčního chlapečka . Já jsem hodně šťastná . A tím jsem ti chtěla říct ,že musíš sama vědět ,zda jsi šťastná s manželem a je všechno v pořádku . Ty musis sama nejlíp vědět ,jestli je manžel ten pravý . Tady to asi nikdo nepovi 🤷
Ublížil ti nějak ? Nebo proč ten pocit máš ?

klokanka31
29. kvě 2022

Kolik ti je že takhle uvažuješ? Záleží taky co pro tebe "pan pravý" má splňovat...

martincz2022
29. kvě 2022

Ahoj, jak to poznáš? Myslím, už jsi poznala, že ne, jinak bys o to nepřemejšlela

martincz2022
29. kvě 2022

V čem to podle tebe už není ono?

martt
29. kvě 2022

Já jsem typ člověka, který na lasku nevěří a už vůbec ne na "žili šťastně až do smrti". Každopádně mám manžela jsme spolu 11 let. Jednou mne také napadlo "co pro mne vlastně manzel znamená " nebo jestli je to ten "pravy". Tak jsem si v klidu sama sedla a zkusila si představit situaci, kdyby mne opustil a nebyl se mnou . A v tu chvíli jsem zjistila , že by mi strašně moc chyběl, a že mi na něm hodně záleží. Zkus si sednout a představit si scénář , že by s tebou nebyl , jak by si se cítila . To ti nejvíce napoví co k němu cítíš.

pwiuk
29. kvě 2022

Ahoj, představ si pocit být bez něj, pocit že má někoho jiného, pocit že se dotýká jiný, zkus nad tím přemýšlet.... Hele řeknu ti to takto.... Pokud ti neublížil nebo něco, jen máš pocit že už to není jako dřív, ale jinak vám všechno klape, tak mi věř že to možná ten pravý je, kdyby nebyl neměla bys s ním děti, protože všechno se děje s nějakého důvodu... A pokud ho opustíš jen kvůli tomu že už to není jako dřív, mohla bys nakonec toho litovat.. Je to jasný láska po čase vychladne, pak už je to jen zvyk 🤷‍♀️

ferda90
29. kvě 2022

Ahojky, s přítelem budeme spolu pomalinku, ale jistě už 15 let (je nám 32 let). Máme spolu 15 měsíčního chlapečka ❤️Zrovna nedávno jsme měli takové dva hezké večery kdy jsme si tak fajně popovídali a já si zas řekla, že ikdyž jsme spolu tak dlouho, tak mě dokáže přítel hezky překvapit,vazim si toho, že umí říct co se mu nelíbí co je třeba zlepšit atd. Jelikož mi poslední dobou přijde, že když je ve vztahu nějaký problém, tak ho lidi moc nechtějí řešit a raději vztah ukončí a nebo jsou zas páry, které se bojí tomu druhému říct něco méně příjemného, u nás to tak není, ba naopak. Od toho jsme partneři. Tím sem chtěla říct, že my si s přítelem třeba nějak moc neříkáme, že se milujeme, ale oba to cítíme. Někdo si to říká a my si to třeba dokazujeme něčím jiným, jako třeba objetím, doteky, pohledy... Asi ta láska snad nikde není jako na začátku, ale dá se na tom vztahu i po X letech pracovat aby byl hezky, jiný, prostě fajn. Pokud si spolu rozumíte, umíte se spolu zasmát, řešíte společně starosti, tak není důvod proč ze vztahu odcházet, třeba to je jen teď takové období.

marimanta
30. kvě 2022

Pálí tě dobré bydlo? 😉

tynka9
30. kvě 2022

Jak psaly holky výš, zkus si představit, že vedle tebe není. Buď že odešel, nevrátil se z práce protože měl autonehodu… cokoliv. Já jsem se vždy málem rozbrečela. Jsme spolu 14 let (mě je 31), máme 3 děti, občas mi taky leze něčím na nervy, není to jako driv, ale je to stále krásné a milujeme se i po těch letech, i když jinak než v začátku 😊

eviicka
30. kvě 2022

@marimanta třeba jen hormony, jestli má v červenci rodit...