Jak zvládat manželovy nekontrolované výbuchy vzteku?
Poviem to narovinu. Sme spolu tri roky. Bezdetní. Milujem ho. No tým, že je temperamentnejsej juzanskej povahy, nie je nasinec.tak rýchlo vybuchne ma amok hystériu neviem nazvite si to ako chcete. Kedy všetko v dome lieta trieska so všetkým susedia sa až sťažujú ale ja mu nič neostavam dlžná tiež ziapem keď ma už rozzúril. Sme žiarlivý obaja proste. . Úplne sa mení na agresora a príšeru. Inak naše dni sú normálne pekne, chodíme na výlety, máme sa radi, sexuálny život je tiež úžasný, ja mu vždy odpustim. Pár dní sme sa vkuse hádali, mal stress v práci, nemáme peniaze, vyustilo to do hroznej hádky, počas ktorej na mňa zíapal všelijaké nechutne nadávky a pod,( to niekedy počas hádky zvykne )o hodinu o Tom nevie, tak na mňa zíapal že nech zmlknem. Ja som nezmlkla tak ma chytil za vlasy ťahal ma za vlasy a vlepil mi dve dávky slabé a potom ma nechal plakať v izbe a lietalo všetko v dome. Ja sommsa hrozne zľakla lebo toto sa stalo prvýkrát. Počas tých rokov spoločných sme sa veľakrát strašné hádali s vyhrážal sa mi že ak neprestanem zmlatim ťa ale zdalo sa mi to len také bla bla bla ..on sa vstedy nevie proste kontrolovať. Je úplne nepríčetný. Má proste anok totálny kedy ide všetko bokom. Nechcem so sebou nechať zametať nebudem vypisovať podrobnosti, avrhla som mu veľakrát terapie alebo lieky na ukludnenie lebo vždy sa toto stane raz za pár mesiacov
Hlavně, že vy dva se k sobě chováte báječně😀😀
Hlavne si nedelejte deti🤦
@izzylka no neprišlo by mi to ok .ale určite by som ho nefackovala iba by som naňho naziapala že nech ma nechá že zajtra sa porozprávame
@dashyyy ja som mu ale práveže neliezla. Totiž dal mi mobil nech si pozriem fotky ktoré som spravila na jeho mobile a cinkla mu správa z baddo takže som začala snorit viac a .. našla som to
@camelinka teraz deti nie. Neviem či vôbec chceme deti. Ja najprv musím sa naučiť žiť v grécku, poriadne jazyk. Prácu a potom dieťa bude ešte sme mladí na dieťa
Tak pokud víš že má Badoo, což je seznamka, tak nechápu že se divíš že ti je asi nevěrný a vyvádíš kvůli tomu.
No ja to myslela tak, ze vy dva byste si nemeli delat deti nikdy, oba se chovate jak zvirata
@jola777 ale tak zas bolo to len písanie .....nie sex s inou ....
@camelinka aha ale tak ja deti za take dva roky tri mozno jedno by som aj chcela
Ale nie teraz
Ešte sme mladí máme obaja iba 25
Po tehle reakci hlasuju za trolla🤣
No stejně to nechápu. Je na seznamce, takže se chce seznamovat. Ty to víš, ale když zjistíš že si tam píše s holkama tak se divíš a vyvádíš. To nemá logiku.
Idealne vasektomii, podvazat vajecniky a budte spolu naveky stastni.
@jola777 vraj si píše iba tak z nudy lebo sa nudí niekedy v ofise kde robí že to je bezvýznamné bla bla su to jeho kamošky z mesta a píšu si občasné
@ai30 prečo ste niektoré tu tak kruté ach jaj...to je dosť ostro povedane :(
Neni, to je rada a myslim to naprosto vazne. Vcera bylo pozde.
Víš, co se říká, ráno moudřejší večera. Někdy je lepší počkat a řešit to v klidu. Takže se nedivím, že to vygradovalo do absurdna. Vaše reakce nejsou v pořádku, ani jeho, ani tvoje.
Buď mu budeš tolerovat tohle vypisování, možná hledání si nové partnerky nebo se s ním rozejdeš. Já bych na to neměla nervy, mě by nebavilo řešit jeho flirty, já bych se rozešla a zároveň by zahájila práci na sobě. Také se říká vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. Prostě potřebuješ v sobě něco změnit, aby jsi si začala vybírat a přitahovala normální muže a ne nevěrné choleriky a násilníky a aby jsi nezabila nový vztah žárlivostí.
@levandule_k je to hrozne áno je nervami cholerik prvej triedy ako jeho oči blcali hnevom a zurivostou bála som sa veru. Aby ma nevymlatil riadne a nielen zľahka ako to urobil. Ale keď si predstavujem ako ma plieskal po tvári v úplnom zovretí oči blciace plamenom a do toho má búchal do ramena a ťahal za vlasy cez chodbu nech vypadnem z bytu v nočnú hodinu tak to bolo príšerné. Viac to nechcem zažiť vážne nie :(((( bolo to príšerné
Nechcem sa rozchádzať. Vraj si inú známosť nehľadá len zabíja čas....hmm 🤔 že mu neverím som nedôverčiva a tak
Neviem ale som stále v šoku a stále v hoteli že má napadol takto hrozne
Já nějak nevím, co furt řešíš 🤷 ty jsi hysterka a on se neumí ovládat... Skvělá dvojka k tomu aby jste byli jednou ve zprávách 🤦
Nevím, co tu čekáš za radu? Prostě to ukončete, tohle smysl nemá a nikdo ti tu nic jiného asi neporadí.. Max ještě psychiatra 🤷
Nezapomeňte si udělat miminko…
Ale...aby ma mlátil....
Tak jak byste to viděla vy? Evidentně cítíte nějaký rozhořčení, je něco co by Vám pomohlo se cítit líp?
@pampeliska1313 kebyže viem že na už v zivote návale amoku nebude bit a nebude má ťahať za vlasy aú doteraz korene má bolia aj koža na hlave.
Bolo to príšerné ako má ťahal po chodbe za vlasy to si asi málokto dokáže predstaviť
No proste desive. Mám to stále pred očami aj keď sa mi to stalo pred pár dňami snívalo sa mi o Tom. Zanechalo to traumu u mňa určitú hrozne
Neviem čo by mi pomohlo. Možno istota že to nikdy viac neurobí ale ktovie pri nasilnikoch a agresorovi to je ťažké predpokladať. Aj ked sľúbil. Ale čo už v minuloosti so mnou triasol za ramená sacal ma pri hádkach zahnal sa na mňa ..pre maličkosti ..ale teda nikdy ma tak nechytal za vlasy ani ma nevyfackal ako minule. To bolo strašné. Jednal so mnou hrozne agresívne a zúrivo. To som nečakala úplná agresivita najvyššieho zrna už som čakala kedy schyti nôž a zabije má
Tedy mě je toto úplně cizí - za 15 let jsme na sebe s partnerem nikdy nezvedli hlas, ale máma se s bývalým hodně hádala a já se zařekla, že mé dítě nikdy toto nepozná. Z toho pramení můj názor. Chování ani jednoho není normální. Chlapa nepředěláš, sama asi asi taky nezměníš. Pokud ti váš vztah relativně vyhovuje - zůstaň. Pokud ne, jdi. Ale proboha nedělejte si dítě, jak už tu bylo řečeno.. mám úplně slzy v očích, když si představím, že by v tom to mělo to dítě vyrůstat. Rozhodně není v pořádku, že tě chlap tahá za vlasy a bije. To jsem zažila jednou a při prvním náznaku se panáček pakoval hodně rychle. Slibům v tomto nevěřím.
@kamino áno veď to že ani ja neverím. Keď už náznaky boli predtým jeho agresie..teraz sa to úplne vygradovalo. Nepoviem aj ja som ho párkrát počas hádky buchla do ramena alebo do ruky keď mi sprosto nadával že ty špina..chudera pi...a také..ale nikdy som ho nebila takto
Tak když nevěříš, nad čím přemýšlíš? Sbal se a jdi, je ti 25 , za chvíli ti začnou tikat hodiny a je riziko, že uděláš nějakou hloupost, typu dítě s naprosto špatným otcem

ubožák, kdo řeší situace násilím vůči druhým a ubožák, kdo leze druhým do zpráv.. nemáte si absolutně co vyčítat..