Jak zvládnout nevěru manžela během těhotenství?
Hezký den, prosím o pomoc.🙏🏼 Manžel se poblouznil do kolegyně z práce a chce od nás odejít. Žili jsme spolu 6 let, máme dvouletou dceru a momentálně čekáme druhé miminko (které jsme oba chtěli 🙄). Jsem tak vystresovaná a smutná, že neumím jíst, pít ani spát. Jak to zvládnout a nezbláznit se? Zažili jste některá něco podobného?
Ježiši, to je ubožák a zoufalec, opravdu.. 🤮
On to píše zprávy jak je šťastný? No tak z toho bych spíš usuzovala, že to není tak růžové, jak si představoval a potřebuje sám sebe ujistit, že je to OK 😅 Každopádně, jsi statečná a držím moc palce, ať to ustojíš, ať je vše s miminkem v pořádku a jsi brzy zase šťastná 🍀
Taky mi přijde že nebude tak moc šťastný. Kdyby byl, tak tě s tím neotravuje.
Ano, bohužel denně mi píše, jak je teď konečně šťastný, jak má radost, že mě už nikdy neuvidí, že by se rozhodně nikdy nevrátil, a podobné výplody.🤦🏽♀️ Je to psychicky náročné, slyšet taková slova od někoho tak blízkého jako mi byl manžel.🙏🏽
Buď to v hlavě nemá v pořádku nebo už zjistil jakou udělal kravinu a chce být jen za tvrďáka. Je to ubožák. Buď ráda že ses ho zbavila.
Přijde mi, že čeká, že mu budeš odpovídat stylem jaký je to ubožák, ať se nevrací, aby mohl tvrdit, žes ho vlastně vyhodila. Doporučuju neodpovídat vůbec na tyhle výplody a komunikovat s ním jen ohledně dětí.
To je fakt ubožák.A je dobře ,že si si našla psychologa.Neboj Ty budeš taky šťastná ♥️😘
A nemůže to být ještě nějaká jeho taktika, jako že by třeba chtěl, aby ses zhroutila, aby mu to nahrálo při vyjednávání péče? Jste ohledně dcery jakž takž ve shodě?
Jinak vůbec nechápu, proč by to mohl dělat, je to úplně bláznivé a nechutné chování...
Zprávy bych si pro jistotu nechávala a buď nereagovala nebo mu napsala, ať s tebou jedná především věcně a ať ti tyto pocity nepíše, že o to nestojis.
Vypadá to, že se fakt úplně zbláznil a chová se jako úd.
Tak ten by taky potreboval psychologa, kdyz to tak ctu 😏 co kdyby sis jeho cislo blokla, aby te tim netrapil? A nebo mu odepsat, ze ty jsi ted konecne taky stastna.
Já celkově obdovujj paní, že je schopná s ním vést nějalou konverzaci. Samozrejme co se týče dcery, provozní věci. Ale já bych fakt rázně řekla “ jestli mi chceš psat sracky tykajici se tve osoby, tak kontakt omezím uplně a budeme se bavit prostřednictcim OSPOD a od soudu už vůbec.. Ps: polib si prdel ty zmr*e a doufej, že nefunguje karma 🖕🏻🖕🏻🖕🏻“
😀 ja mam na něj fakt vztek!
Holky mají pravdu jestli se nesnaží nějak vyprovokovat.Asi bych neodpovídala a řešila jenom provozne správy co se týče dcery.
On je blb. Ignoruj to, i když je to těžké přecházej to s klidem anglického lorda. Vytočíš ho tím více, než kdybys reagovala a zálohuj si to. Asi tě ještě s ním čeká nějaká bitva. On šťastný není, takhle se přece šťastný člověk nechová. Přijde mi teda, že je úplně pomatený.
Drž se, člověk je jednou na hoře, jednou dole. Teď jsi dole, ale to neznamená, že tak bude navždy. Jednou zase vysvitne slunce. Zvládneš to. Ráda bych ti napsala něco povzbudivého, ale dneska mi to moc nemyslí.
Když jsem manželovo chování konzultovala s psychologem, tak říkal, že je to zcela běžné a časté. Prý mě dehonestuje, aby se zbavil pocitu viny, že odešel.🙏🏽 Já mu nepodporuji ani se nehádám, odpovídám mu typem "to je v pořádku, a to Ti přeji..." 🤷🏽♀️😀
A moc Vám Všem děkuji.😍 Jste opravdu moc hodné, velmi si vážím veškeré podpory i veškerých rad.
Neodporuji*
To ho musí vytáčet do nebes, že mu neodpovídáš urážkami, ale větou to je v pořádku.
Člověk by řekl, že bude mít výčitky a on se ještě chová takto... Ale taky si myslím, že tím, jak jsi na něj milá, je pro něj horší, než kdybys ho poslala někam... Obdivuji tvoje nervy, já bych se asi neovládla...
jak jsem již také psala porod se blíží konec září začátek října TAKÉ BEZ TATÍNKA, porodní váha 3 kg, ale asi vlivem stresu má maminka vysoký krevní tlak, měl to někdo z vás, děkuji
napiš hrozí jí něco? Je tam problémů víc, císařák se zatím odložil, snad to dopadne dobře a moc se tu projevují nervy a z toho i vyčerpání
Chudino malá😔
Vydržet, tohle potřebuje jen čas, je to strašný, ale jednou tohle bolet nebude a bude to pro Vás stejný ubožák jako tady pro nás, mám to doma podobně, takže úplně rozumím. A zamilovanost jednou přejde v tom novém vztahu i manžel, když je takový a po pár letech utíká...
@2hanah
Děkuji za podporu. Je to opravdu velmi těžké. Ale co se dá dělat, jsou na světě daleko horší věci.
Jsi neuvěřitelně statečná ❤️
@brunetka11
Mnohokrát děkuji. 🙏🏽💖
Opravdu jsi neskutečně silná žena. Máš můj obdiv 🍀
Ps:buď ráda, že ses ho zbavila ted, než aby tě "brzdil" dalších 20 let. Tohle jednou vy plavat na povrch muselo. Věřím, že si najdeš někoho, kdo si tě pak bude vážit. Na tvého ex nemám slov, je mi to moc líto.

@zmrzlinka
Ahoj, děkuji za optání. Manžel je stále zamilovaný, odstěhovaný, píše mi zprávy o tom, jak je šťastný. Já jsem si musela vyhledat psychologa, je to náročnější než jsem si myslela. Ale zvládám to.😃