Jak zvládnout odchod partnera a zůstat silná?
Ahoj holky, prožívám nyní nepříjemnou životní situaci, a to odchod partnera k jiné ženě. A nechci to nějak moc ventilovat veřejně, pár z vás mě tu zná, tak se omlouvám za anonym. Možná je v tom i stud, že to tak blbe dopadlo. Zůstaly jsme s dcerou samy a i pro ni je to samozřejmě změna. Nemám kamarádky, nemám si o tom s kým pokecat. Tak volím tuto formu. Je tu někdo, kdo si prošel něčím podobným? Kam jste obrátily myšlenky, aby to tolik nebolelo? Snažím se to brát jak to je, ale často selhavam. Když dcera usne, pobrecim si. Ale dnes to na mě nějak pekelně padlo....
@peetraa92 chápu, já bych si ve skrytu duše přála to samé. Aby se jejich cesty znovu nikdy neprotkaly (Já vím o koho jde). 14 let je hodně, třeba jen blbe ve smyslu, že nové koště dobře mete. A potkal něco nového jiného, otázkou je, zda lepšího. A ty máš nějak v hlavě nastaveno, co s tím? Zdá ho postavis před rozhodnutí nebo počkáš? Držím ti moc palce, abys tuto náročnou etapu zvládla. Já si nyní u sebe moc nejsem jistá, jak to dám....
Víš ja od nej odchazela x krát a malo kdo věří tomu ze teď je to definitivní ale je!
Vzal to samo tak ze on nic špatného nedělá, za nic nemůže to všichni kolem a největší vinu mam já, ze. Klasika.
On je pracovitý ale jak někam jde beze mě to je konec a já nejsem policajt abych ho ve 45letech hlídala.
Rodiče ho moc nevychovali no. Neumí se chovat a vždycky jeho argumenty byly peníze, ty vydělat umi ano ale jinak v hlavě nasrano.
Malý to bere v pohodě, ptz ho vidal malo, denne jsme si teda volali a malý sem tam donese telefon ze táta táta, ale zabavim ho a jedeme dal.
Já to zvladam Dobre, ulevilo se mi. Odstřihl mě od penez, ale to se dalo čekat a já musim vylit s tím co mam.
Ale dnes budu psát na soud ohledně vyzivneho na mě a malého.
No ja se te nedivim, ze to nemuzes rozdejchat, ja bych byla taky v soku, kdyby se z dom u vyneslo smeti samo... to je na sano 🥂 😁
Bude treba si to odzit.I plakat budes... Ja plakala a to jsem odesla ja.Je to proces z nejnarocnejsich.Ale ja nastesti odesla od nekoho,kdo mi velice casto potvrzuje,ze jsem udelala dobre.A diky tomu,ze to tak bylo a je jsem pred pulrokem mohla potkat nekoho,komu ex nesaha ani po kotniky
Já si prošla něčím podobným před 5 lety. Doma 2 děti a já v 7 měsíci. On odešel kvůli jiné. Bylo to hodně těžké neměla jsem v nikom oporu. Kamarádky se ke mě otočili zády a vlastní mamka mi řekla že se mě ptala jestli si ho chci opravdu vzít. Pomohli mi procházky, čtení knížek jinak bych se asi zbláznila. Ale teď s odstupem času si říkám že bych opravdu nemohla žít ve vztahu kde má chlap jinou. I když jim to vydrželo necelý rok. Zpátky bych ho nikdy nevzala. Jsem s dětma sama a je mi fajn. S otcem dětí máme skvělý vztah. Sice si je nebere protože si musí užívat života ale já to beru tak že on se připravuje o to hezké s těmi dětmi.
@mlynkova85 Klobouk dolu.Mam deti 10 a 12 let,ex na ne dlabe (cimz slape i po mym zivote nematky).Rve mi to srdce pokazde,kdyz povazuje za normalni s nimi nebyt a jeho prioritou je On sam.Ale uz pro tenhle rozdil jsem rada,ze s nim nejsem...
@nagojka já myslím, že pokud se takhle ptáš, tak víš moc dobře proč…
@marselina rozumím, teď ta nízká četnost setkání je vlastně ku prospěchu. Byla jsi zvyklá být hodně samostatná, nemít toho chlapa jako oporu doma každý večer. Ano, klasika, vždy je chyba v nás partnerkach. Jak jinak. Strasny, v tomhle by ani polití studenou vodou nepomohlo, aby se probrali. Držím palce, ať to zvládneš a pokud to tak cítíš, ať je to tentokrát definitivní. Hlavně, ať jste s malým spokojení.
@hadruska před chvílí mi volal náš společný známý a já se dozvěděla další podpasovku, co na mě udělal. Bohužel už z toho udělal veřejné ponížení. Chtělo se mi brečet už při tom hovoru, ale naštěstí jsem to vydržela domu a poplakavam si tu teď. Tvůj příběh znám, i jsme si spolu ohledně toho psaly.... A budu se znovu opakovat, moc ti to přeji 🍀
@mlynkova85 to je tedy taky silný příběh, muselo to být velmi těžké. A jsi dobrá, že i přes to jsi ho vůči dětem neodstrihla a můžou tak spolu fungovat. Já jak mám teď tohle všechno před sebou, nedokáži si to představit. I kdyz po dnešní informaci si vlastně ani nemyslím, že by do budoucna hodlal o dceru jevit zájem. Jsi opravdu skvělá, že jsi tohle zvládla. Je to inspirující.
Dekuju ♥️

@sylvka zajímavé jeden takový, druhý opačný. Je vidět, že jsi dokázala opustit nějaký vzorec a najít si někoho s kým ti je lépe. Já v těch vzorcích bohužel jedu celý život a bohužel ani tento vztah není výjimkou. Ale je krásné, jak jste to vše ukocirovali a jak nyní fungujete. Kéž by se toto podařilo více rozchazejicim se párům.