Je denní sex známkou závislosti? Jak to poznat?
Holky ,
Mám přítele rok … je o 7 let mladsi než já me je 36 . Včera me trosku zarazil , když me řekl ze to není “ normální “ ze máme denně sex . Nevynechali jsme ani jeden den …. Máme sex tak 1-5 x denně . Plus orální sex , nebo chci ještě udělat rukou . Me to přijde normální mám to takhle cely život , možná po 30tce víc … překvapil me , nikdy si nestazoval , ale včera po 3 sexu me řekl , ze už nic ze už je ko a pustíme si TV . Teď se citim provinile já .
No jo, stará stodola, když blafne.... 😀 Když teda budu dělat, že tomu věřím, Vy nechodíte do práce? Nebo to je 5x za večer? To jste toho za ten rok asi moc nenapovídali 😀
Hahahha no pracuji z domu . On chodí do práce . Máme krasny vztah , ale nevěděla jsem ze mu to “vadi “ nikdy si nestezoval a teď me zarazila kamarádka která me sex s manželem parkrat do roka a má stejný věk a řekla me ze jsem nemocná 😀
5x denně? To jsem nestíhala ani jako student 🤣
Já se taky nemůžu úplně dopočítat, 5x denně, to snad stihnete jen pár minut cílit na orgasmus, ne?? Možná jak jste zvyklá jen na takovéto stimulační rychlovky, tak toho chcete hodně, možná by to chtělo změnit trochu styl sexuálních hrátek a nebylo by pak potřeba úplně pořád.
No jako, asi úplně normální to není. Mě už by asi bolelo úplně všechno. Ale, co je normální? Důležité je, aby to vyhovovalo vám oběma.
Chudák chlap 😂 vždyť mu upadne 🙈😄
Ano, jsi závislá na sexu nebo si potřebuješ dokázat, že stačíš mladému příteli. Chlap není stroj, bála bych se, že ho to přestane bavit a najde si nějakou, která s ním bude trávit večery u televize. Nic se nemá přehánět.
Sex denne je v pohode. Sex 5x denne to si fakt neviem predstavit. Kedy to stihate? V zivote treba nejaky balanc. Aj reznov sa prejes 😁
Asi te chapu, ja jsem v tomhle tez blazen a mohla bych porad 🙂 Nechybi ti proste ta blizkost? Intimita? Ja racionalne vim, ze to tak mam. A sex se da nahradit pritulenim u televize treba. Proste jen citit tu blizkost a pohodu.
Sex denně mi přijde ve vztahu v pohodě, ale několikrát denně si neumím představit kor když chodí přítel do práce.
Sex 1x denne mi prijde (ve vztahu bez deti, ale nakonec i s - myslím ohledne “volného” casu) v poradku. Ale 5x? To už mi skoro pripada, ze neděláte a nemyslíte na nic jineho. A hlavne pokud s tim evidentne ma jeden z páru problem… Preji Vám, ať se brzy sladite!
Asi jste si sedli co se chemie týče, taky jsem zažila takový vztah. Byli jsme spolu 2 roky a sex byl denně. Plus nějdy dvakrát, občas třikrát. Plus k sexu někdy ještě orál atp. Příště nás to bavilo, šlo nám to spolu.
Jenže zpětně to vnímám tak, že jsem byla dost nejistá, ten vztah vlastně nebyl úplně kvalitní, nebyla tam úplně důvěra, byli jsme žárlivý atp. Zpětně mi pŕíjde že jsme se tak vzájemně ujišťovali a pojišťovali si toho druhého. Ten sex byl jako by z potřeby udržet si ten vztah. A taky k dokazování si vlastní sebehodnoty- prostě jsem měla zafixovaný že musím být sexuálně náruživá a schopná a výkonná, jinak mě chlap nebude chtít. Vlastně jsme ten vztah měli hodně zaměřený na sex ale v ostatních oblastech pokulhával- vzájemná komunikace, volnočasové aktivity atp atp. Jako bychom neměli nic moc co jiného nabídnout tak jsme nabízeli to, co nám jde a v čem jsme dobrý - sex.
Já jsem si celkově dost dlouho ve vztazích moc nevěřila. Jediný v čem jsem vždy byla dobrá byl sex, tak jsem mívala vztahy hodně zaměřený na sex právě z důvodu mé nejistoty.
Teď mám vztah kde máme sex tak 1-4x týdně a zvykla jsem si. Je to daleko kvalitnější a pestřejší vztah, naplňují nás v něm i jiné věci než jen sex. Sex máme na pohodu, relax, uvolnění i vzrušující ale ne z potřeby dané nevyřešeným traumátkem nedostatečných bytostí.
Hele zkus si odpovědět: Co dalšího kromě sexu do vztahu přinášíš? Máš co jiného nabídnout?
Co to s tebou dělá když tě v sexu odmítne? Bereš to jako reakci na kterou má právo a jsi s tím v pohodě, nebo to vzrahuješ na sebe a svou vlastní hodnotu??
My jsme s manželem před dětma měli sex každý den.Ted že dvěma dětmi jsme rádi když to stihneme 2-3 za měsíc.Proste není čas a kolikrát jsme tak unavení,že není ani chuť.
Ale pro každého je normální něco jiného.Jestli to přítelovi vadí,tak snižte frekvenci a uvidíš co to bude s Tebou dělat.
Jé, to mi připomíná četnost na začátku vztahu s nynějším manželem .... také mi pak řekl, že je toho někdy moc a aby nám to nezevšednělo, ale to bylo cca po půl roce chození a mě nevadilo omezit četnost. Pak jsem brzy otěhotněla s prvním synem a teď při čtyřech dětech nostalgicky vzpomíná na tu četnost ze začátku, která teď ani zdaleka není taková 😀 Pokud by vám to vyhovovalo oběma, bylo by to ok - ale jinak je to opravdu dost, takže pokud se cítí unavený... určitě bych se snažila frekvenci snížit.
Taky bych se zamerila na kvalitu spis nez na kvantitu.. ono je fajn, za dve minuty byt hotova.. ale je to takovy prazdny, je to jen o tom udelat se.. kdezto venovat se sobe dyl.. a pak to zavrsit orgasmem.. to je jina...
Porid si satisfyer a chlapa nech trochu odpocinout.. vsak vztah neni jen sex.. i ta televize je strasne fajn - nic neresit, jen byt prituleni, dotykat se (no a nekdy se to zvrhne ze 😁)
@l_
@l_ třeba to nemají za dvě minuty a třeba to nemají jen o tom udělat se 🤷♀️
Já kyž jem měla 3x denně sex s mým ex, tak to bylo hlavně proto, že jsme si fakt mega sedli, experimentovali jsme, zdokonalivali různý techniky a byli jsme na sebe strašně moc napojený 🤷♀️
Byla kvalita i kvantita 😁 to už jsem pak s nikým nezažila...
Jako máma 3 děti se ptám to je troll??? 🤣🤣🤣🤣🤣
Kdybych na to mela cas mam to v urcitych dnech stejne ( mimo cca 5 dnu v mesici kdy na to chut mam mene - asi pred ms )...
Nemocna urcite nejsi ...
Pokud ve dnech kdy to tak casto nemas nejsi protivba nic te nebavi a myslíš jen na to...
Ja kdyz to nemam 4 dny taky uz jsem protivna 😅
Každý má inú potrebu 5x je aj na mňa veľa ale pokiaľ vám obidvom to vyhovuje tak je to ok niekomu stačí aj 1x za mesiac alebo týždeň toto je téma len pre partnerov a ich vzájomnej dohode.
Já bych asi ani neřešila co si myslí ostatní. Tendence nálepkování a škatulkování tu vždy byla, je a bude. Ale k čemu ti to bude? Důležité je jak se shodnete a sladíte s partnerem. S tím sexuješ. Kámošky s tebou nesexují takže ten jejich názor není vůbec důležitý ne?

No otázka je co to s tebou dělá, když pár dní není nic.
Jinak četnost docela síla, příteli se nedivím, že si chce semtam odpočinout.