Je orální sex považován za nevěru? Diskutujeme zde.
Dobré ráno, omlouvám se za anonym, ale vzhledem k tématu, je to tak pro mě lepší. V hlavě mám teď jak po výbuchu. S partnerem jsme měli (máme) blbé období, na jehož vzniku mám lví podíl i já. Včera, když jsme řešili, co dál mi řekl, že v době, kdy mezi námi byl nulový kontakt, scházel se s "kámoškama" za účelem jednostranného orálního sexu. A že z jeho pohledu se nejedná o nevěru, protože nevěra je dle nej pohlavní styk. A k tomu nedošlo. Mám za sebou probdelou noc, myšlenky lítají jak splasene. A tak píšu sem, asi abych to ze sebe aspoň trochu dostala. Jak to máte vy, resp. tušíte jak to mají vaši partneři? Je orální sex nevěra (primárně, když si užije jen chlap)? Díky moc a pěkný den všem.
Poučte se oba
@vitezove
@veronikav31
@codal
@luna126
@pwiuk pardon, omylem jsem zprávu vymazala. Rozumím tomu, co píšete a proč to píšete. Ditku je 3,5 roku a tátu má velmi rádo. Velmi pragmaticky a trefně to popsala
@katule1990 a v podobném duchu vedl rozhovor i on. Shodli jsme se, že být jen mi dva, není co řešit a sbohem. Ale máme společnou radost a závazek. Zatím nevím, zda ještě máme šanci nebo je to spíš ukázka, že k sobě nepatříme. Ale jak jsem psala rozumím vašim reakcím.
Keca 😅 normálně si to s nimi rozdaval a teď se to snaží trosku odlehčit. Každý za nevěru považuje něco jiného. V závěru je jedno co s nimi dělal …. Doporučuji manželskou poradnu 😊
My máme děti dvě a kdyby se u nás stalo co u vás,tak bych volila ráznější řešení. Nikdo neříká,že dítko nemá tátu rádo,ale myslíš,že to,že se s ním sbalis,odjedeš na nějakou dobu a on o tobě a dítěti nic neví je lepší než když budeš s dítětem bydlet jinde a s tátou by se kdykoliv mohlo vidět? Teď to vidíš že rodinu nechceš rozbít,ale to už se bohužel stalo,chce to neztratit ji úplně,když ne kvůli sobě tak právě kvůli dítěti.uprimne,i když mu odpustíš,tak kdykoliv s ním budeš intimně, vždycky budeš přemýšlet nad tím co s kým dělal,jak se mu to líbilo atd...,nebude to snadné
@veronikav31 on to ví, co ona ve svém bytě, týdny bez něj a opakovaně dělala?
@tahejhula ne, neví.toto je oboustranné,jen jemu na to přišla.
@tahejhula nedůvěra zničí jejich vztah
@veronikav31 jo, ale ona neodešla proto, že zahnul, ona opakovaně odcházela předtím.
@tahejhula jj,to vím.
Mas otevrenou mysl, a v tom pripade urcite naleznes reseni.
Nikdo nedela zoufale veci jen tak. Jsou v tobe hluboko zakorenene krivdy, ktere v krizovych situacich vyplouvaji na povrch. Co ti tak hrozne ublizilo, ze jsi se (uz ponekolikate) sebrala a nekolik tydnu nekomunikovala?
Postupne, kdyz si ctu tuto diskuzi, jsou odkryvana skryta temata a vysvetleni. Je to jako detektivka 🙂
Doporucuji urcite odbornika, aby ti pomohl rozklicovat, proc se ti tohle vsechno deje. Uvidis, ze pak ti bude lip. Drzim strasne moc palce!
@exbordelar děkuji za tuto tvou zprávu, ktera uklidňuje. Ano, tím co holky psaly se i mně otevřely/připomněly věci a situace, které jsem vicemene vytesnila. Těch křivd bylo strašně moc, nikdy jsem neměla šťastnou ruku na výběr partnerů. Ať už šlo o gamblerstvi, násilí, nevěry atd atd. Nastesti jsem vzdy vse ukoncila pri prvnim naznaku. A všechno tohle se asi nashromazdilo někde v podvědomí a kdykoli jsem se cítila nekomfortne, nastalo z mé strany ticho, možná jsem čekala, že se bude opakovat něco z minulosti a zase se to hezké promění v peklo. A bylo lepší z toho utéct, než čekat, řešit apod. A to tento partner není ani gambler ani násilník. O své minulosti nemluvím, takže to neví. K této úvaze mě ale také přivedla až tvá zpráva. Ještě jednou děkuji.
Ty jo a nemyslis, ze by mohl mit i terapeuticky vliv na vas vztah, kdyz mu tu svou minulost prozradis? Myslim, ze by mu to odkrylo tve zraneni, a zjistil by, ze on s tvymi odchody de fakto nema nic spolecneho, a ze to je vlastne strach, co te ovlada. A podle toho, co pises, jste oba dost komunikativni. Ono odhaleni te ryzi dusevni nahoty - ta opravdova uprimnost, to, co clovek doopravdy citi a z ceho ma strach - mnohdy vztah uzdravi. Protoze prestanes utocit a on se prestsne utokem branit.
A jeste se zeptam - jaky mas vztah se svymi rodici?
@exbordelar jemu to doslo, ze mam za sebou neco a je toho vic, co bych byla radši, kdyby se vůbec nestalo. V noci jsem si uvědomila, že o tom násilí jsem mu říkala, nic do detailu, ale nastínila jsem mu, proč nesnesu, když se mě někdo dotýká na krku (důvod je pokus o uskrceni), tím jsme se k tomu dostali. Ale jinak on nerad mluví o soukromých věcech, pocitech, co si myslí atd. V tomhle je to těžké, buď mě odbyde nějakou odpovědí, na kterou už se moc pak nedá reagovat nebo rychle mění téma. O práci, kde pomáhá lidem v jejich zoufalé životní situaci, je schopen mluvit hodiny a hodiny. O nás, o vztahu, o tom proč dělá (nebo naopak) nedela některé věci, mluvit nechce / nedokáže. A to me samozrejme taky stve. Rodiče mám skvělé, mamka je moje nejlepší kamarádka, je jediná, kdo o tom všem ví.
@exbordelar jeste dodatek - takže i ten nedělní rozhovor byl výjimečný tím, že vůbec mluvil a náročný nejen s ohledem na to, čeho se týkal. A zároveň vim, že pro něj je vše podstatné vyrceno a už o tom dobrovolně rozhodně mluvit nebude. Možná i tenhle jeho přístup může být částečně příčinou všeho, co kdy nastalo.