Je takové chování přítele normální?

chrystyanna
12. črc 2018

Chci jen vidět názor člověka co v tom nemá nic..
Jednou když jsme se chytly s přítelem řekla jsem že nejdu na oslavu jeho rodičů že uz nemám chuť.. On začal vyvádět že buď půjdu s ním nebo ať táhnu okamžitě z jeho bytu který platíme napůl. A pokud půjdu s ním tak ať se chovám normálně s nikym to neřeším a proběhli i sprostě slova na moji adresu.. Když vychladl omluvil se s důvodem vyprovokovala jsi mě.. Pár dnů byl klid. Pak vběhl do ložnice kde jsem volala s tátou sebral mi tel a řval že jsem kurva děvka že se kurvim...
Po tomhle jsem to chtěla s ním řešit ale podle něho je vše v pořádku za vše mužu já já si vymyslím problémy..
Je pravda že umí být něžný mily uklidí ale s poznámkami že je to ženská práce a že jí dělá pac já to tak neumím.
Když se ozvu že se mi něco nelíbí řekne že si nevážím dobrého bydla a že mám být ráda za to co mám
Je pravda že na byte udělal hodně práce snaží se aby to byl hezke ale přitom je protivný když řeknu že je něco špatně.
Plus mu nevadí trávit volnz čas jen doma max u rodina když jdu někam s kamarádkou hned mě podezriva že to byl chlap bere mi tel projíždí zpráva.. Když vidí že něco řeším se ségrou přes tel řekne hlavně neřeš nás My jsme v pořádku. Ano vidím i své přispění. Na tom nerada se hádám radši ustoupim odejdu dělat něco jiného občas jsem líná a utíkají mi maličkosti ale taky mě nebaví vetz jeee tz jsi doma já tu teď uklidíl to to zas zaspinis.
Vadí mu i to že pes pouští chlupy ale v hadkach mi řekne psa si nechám a ty táhni.. Nevím zda jsem jen rozmazlena když se mi tohle chování zda nenormální..
Posledni dobou přidál i točení nálad co chvíli.. Miluji tě tak se nezlob a za chvíli víš co tak si táhni oni tě rádi vratej a stačí mu k tomu Nějaka maličkost co není dle jeho

ariadna12
12. črc 2018

Byt tebou si davam bokem penize na pripadne vlastni nove bydleni, az te vyhodi definitivne nebo kdybyses rozhodla, ze uz to nesneses. Mne by to vadilo uz ted.

xxx3d
12. črc 2018

@chrystyanna ahoj, to ti teda nezávidím, v tomhle žít, mně by to děsně vadilo, ale zase já nejsem ty, takže za mě, on tak trochu sadista, s touhou ovládat a manipulovat, aneb to jeho nikde nic neřeš, my jsme v pořádku, nebo jak si to tam psala a plus ty poznámky o tom, jak se s ním máš skvěle a kdybys odešla, jak by tě brzo vrátili... chápu, že takové soužití může lidem vyhovovat, mě by to nesmírně vyčerpávalo, kdybych jedno z jakých teď důvodů musela takto žít, ale domnívám se, že normální to není, takové chování ať už jednoho nebo druhého z partnerů.

letadylkokane
12. črc 2018

@chrystyanna ja nestacim ani zirat, v cem vsem jsou schopne zenske zit. A jeste se ptat, zda je to normalni. NE, NENI TO NORMALNI. Tvuj pritel je magor a ty bys od takoveho vola mela zdrhnout.
Kde mate hrdost, damy?

kristyn.g
12. črc 2018

to je strašný, nechápu proč s nim vlastně jseš... že je občas hodný? Je to magor evidentně, žárlivec a bude to jen a jen horší... utikala bych ... jo a až tedy tě vykopne a dojdou ti nervy a odejdeš tak tě bude pronásledovat s tím že jsi kurva a jdeš za jiným protože on je v pořádku a normální.

dc2015
12. črc 2018

Jestli to dobře chápu, děti nemáte... Tedy odejít, hned.

urtica
12. črc 2018

Je to žárlivec a manipulátor...vidím to na začínající domácí násilí, tohle chování se bude stupňovat a neskončí to jen u nadávání. Věř mi, taky jsem si tím prošla. Jediná rada: Nohy na ramena a pryč dřív než bude pozdě...

zuzekk
12. črc 2018

cholerický žárlivec. dá se s tím něco dělat, ale hodně úsilí z obou stran s nejistým výsledkem. Pokud se budeš snažit něco měnit jen ty sama, je to ztráta času a tvé energie, kterou bys mohla věnovat sama sobě nebo už někomu jinému.

myjusiatko
13. črc 2018

Za chvili prijde prvni facka, prvni zmlaceni. Odejdi dokud nemate deti a nejsi na neho nijak vazana.

chrystyanna
autor
13. črc 2018

Ono od toho prvotního výbuchu už s ním nefungují jako partnerka,jen on nemůže pochopit, proč s ním nechci spát, když se omluvil přece. Jediné rady, které jsem zatím dostala reálně, byly, že už zmizela ta zamilovanost tak ať si promyslím, zda jen nehledám chyby tam, kde nejsou.

myjusiatko
13. črc 2018

@chrystyanna tak jestli spolu ani nespite, co te tam vubec drzi? Setrvacnost?

chrystyanna
autor
13. črc 2018

@myjusiatko bude to znít asi blbě, ale třeba to, že jsem ho měla dost ráda a nejde to hned tak utnout.

chrystyanna
autor
13. črc 2018

@dc2015 ty jsem zatím neplánovali, naštěstí

myjusiatko
13. črc 2018

@chrystyanna No jo no. Nekdy to cloveku trva, nez se mu rozsviti. Tak drzim palce, at to brzo vyresis.

superkousky
13. črc 2018

@chrystyanna Jak nejde to utnout? To je v tip ? Seber se a okamžitě odejdi. Mmch. týrání není jen fyzické 😉 . Mě by chlap vyhrožoval vyhazovem jen jednou...Nejsem žádnej "malej spratek",aby mi chlap něco zakazoval či přikazoval.

natysnovec
13. črc 2018

@chrystyanna Utikam pryc...hned jak to jde...tohle by nebylo pro me.Deti nemate??

leilinka1234
13. črc 2018

Tak v takovém vztahu bych rozhodně žít nechtěla. Už jen proto, že do budoucna to bude jenom horší. Čekáš na první facku? Nebo na zázrak? Ten nepřijde... Pokud to je aspoň trošku možný, sbal se a neztrácej čas. On moc dobře ví, že jedná špatně, když nechce, abys váš vztah někde s někým rozebírala... Přeji brzké vyléčení z toho nešťastného "zamilování"...

kridav
13. črc 2018

Odejít a to hned!!!! Není to daleko k fyzickému napadení. A hlavně to není normální a rozmazlená určitě nejsi. Je to psychopat.

gabuse778
13. črc 2018

Jak píšou holky být tebou tak bych vzala nohy na ramena a skončila to...Dřív než bude pozdě...

evee24
13. črc 2018

Utíkej. Chceš si nechat nadávat a nedejbože se nechat mlátit? Sbal di veci a domu. A muj otec slyšet, jak mi takhle nadává, tak si přijede a rovnou me bali a natáhne chlapovi. Nečekej na nic.

deaneira29
13. črc 2018

Jediná ráda okamžitě odejdi. Z vlastní zkušenosti vím že to bude jen horší. U nás to začalo stejně, v době kdy jsem musela zůstat na rizikovem těhotenství doma. myslela jsem že narození malého ho srovná. Omyl po facce jsem se i malým okamžitě odstěhovala k rodičům. Jsou to už tři měsíce a já jsem konečně v klidu, sice jsem přišla o mléko už v začátku a malý je na Um, ale jsem oba spokojeni. Nikdo mi nenadava a neuraží mě.

ladyhacek
13. črc 2018

Normální to není, ale to asi víš. Odejdi " dokud můžeš" .

Myslím, že tu tu již padlo, psychicky tě depta a projíždět mobil? No to fakt ne. Pak tě někde náhodou s někým uvidí a jednu ti vrazi a ještě řekne že jsi si to zasloužila a ať to s někým neresis. Že jste v pohodě ????

vendelinka08
13. črc 2018

Je takovy jaky je...pokud ti vyhovuje jak se chova..a bude jeste hur..tak s nim zustan. Ale ja osobne uz bych byla od nej pryc. Jasne ze ma i dobre vlastnosti..proto jsi ho jeste neopustila. Ale pro tvou budoucnost..prosim te..pokud chces byt stastna..bez dokud nemate deti..nejste po svatbe atd...jinak tohle dobre nedopadne...on neni uplne v poradku..a jeho agrese se bude jen stupnovat. I rozchod nebude jednoduchy.

kristyn.g
13. črc 2018

@chrystyanna obávám se že je to jen zbožné přání aby byla chyba v tobě. Typ žen co žijí s tyrany dobrovolně tak přesně hledá chybu u sebe... když s ním chceš takhle žít tak žij, je to tvůj život, ty si strůjce svého štěstí... být s někým přotože jsi ho měla dost ráda, to je pěkná blbost.

ariadna12
13. črc 2018

@chrystyanna kazda mame jinde hranice, co uz nevydrzime. Jen bych moc dlouho nevyckavala, abys nedostala ne jen co uz je lehce za tvoji hranici, ale treba poradnou nakladacku. Typicke pro domaci nasili je stupnovani agrese, chvili je jak milius, omlouva se, nosi kytky, dusuje se, ze se to priste nestane, citove vydira, a pak ti to nanda v mnohem vetsi mire nez predtim (psychicky ci fyzicky). A je velmi zajimave, ze i kdyz se omlouva, stejne je tam takove to "tys mne ale hrozne vyprovokovala" rovna se muzes si za to sama. A typickym znakem zen s timto muzem je, ze se zdrahaji odejit, jsou na nem citove a psychicky zavisle a hledaji duvody, proc zustat, ne odejit. Pokud mas kam, odejdi vcas. Predpokladam, ze mu k jeho chovani priciny nezavdavas😊

dc2015
13. črc 2018

No, myslím, že většina žen hledá (u jakéhokoliv problému) chybu nejdřív u sebe a je to tak i v pořádku. Člověk by přece měl nejprve zvážit, co po... on a co ne... Nicméně v tomhle případě bych to tak neviděla, zvážila jsi, zda to není tvoje chyba a myslím, že víš, že není. Tečka.

Je to tvůj život, žij ho, jak chceš, klidně se nech deptat a zničit... Ale psala jsi, že o dětech jsi zatím neuvažovala. Chceš je mít? Myslím někdy. Pokud ano, měla bys utéct ne kvůli sobě, ale kvůli těm do budoucna nešťastným tvorečkům, co se budou dívat, jak si táta mámy neváží a třeba se ho i bát. Uvést do tohoto dítě (podle mě) matka právo nemá, není to fér... Přeji dobré rozhodnutí a do budoucna štěstí (ideálně s někým jiným). Na světě spousta mužů a mimochodem znám i některé moc hodné, co by za ženu pro život a pro rodinu dali nevím co...

lioness34
13. črc 2018

Pokud nemáte deti tak nohy na ramena a honem pryč nebo budeš mít cely život peklo

biedronka10
13. črc 2018

@letadylkokane Hrdost? Tu v dnesni dobe moc nehledej. Nechci vsem krivdit samozrejme, ale obecne plati ze kvuli penezum se snese vse. Je jedno ze zenska narazi na narcisa, co ji neustale ponizuje a potreboval by do zubu, hlavne ze ma prachy a kvuli penezum a zajisteni je dneska spousta ochotna se nejen ponizit, ale dobrovolne znemoznit. Mam takovou sousedku. Mlada s chlapem ktwry koupil barak a mega pozemky. Ona otehotnela, on ji honil sekat travu, odhazovat hlinu atd. A onna ni koukal a popijel pivo. Ona potratila a jemu to bylo fuk a je fuk. Maji pred svatbou a ona vsude tvrdi, jak on za nic nemuze a dulezite jsou ted pozemky, ze je musi dat do kupy a dokonce s nim planuje svatbu... Inu prachy prachy prachy. Samozrejme ne vsechny takto uvazuji. Ale je fakt ze hodnej blbec, kterej by zenskou na rukou nosil, ale nezajisteny neni jaksi sexy.

lioness34
13. črc 2018

@biedronka10 hodnej blbec který je nezajisteny .... já moc nemám rada tyhle škatulky ze kdo je zajištěny je hajzl a kdo neni tak je hodný... klidně muže být hajzl a nezajisteny a ženský s nim stejne jsou....
Jinak souhlas - dnes kde kdo pro prachy udela kde co... ale do vztahu jim nevidíme - sice třeba machruje a ty vidíš ze ze je to debil ale ona je spokojena...
známa taky - třetí dítě čekala a musela být v nemocnici neb má špatnou ledvinu a funkční jen jednu, tak se všichni báli a ve 30tt ji hospitalizovali - chlap nasr... ze nemůže makat v krame (otevřeno pondělí -nedele od rána od 6ti do večera do 18h)... vrátila se z nemocnice a kam hned sla? Makat... hlavně ze má peníze a je spokojena - ji to nevadí.... on je o 17let starší od ni a žijí podnikáním - deti až na druhem místě - makají taky ... nevím ale asi jim to tak vyhovuje....

Ale mezi nami ono chlap který k něčemu je tak se stará - není to většinou tak ze on je zlatý hodný ale má chudák smůlu.... pokud je hodný a schopny tak se stará 😉

biedronka10
13. črc 2018

@lioness34 tak jasne, to nejde skatulkovat. Znam i chude hajzliky. Ale jen poukazuju na ro ze bohuzel je i spousta lidi, co ten prpblem vidi, ale pro penize radsi budou zkouset, nez aby utekli do nejistoty. No a sousedku potrat polozil, takze ji to jedno neni. Ja bych treba takovyho chlapa uz nakopala do prd...

lioness34
13. črc 2018

@biedronka10 chápu...potrat ji položil ale podle mě ho má rada - pokud s nim je delší dobu je na něho zvykla plus ji doma občas polichoti udělá vstřícné gesto - není zase tak zlý ze by byl jen zlý a ona ho chápe a vidí i z druhé strany...čímž vidí ze je hodný a pak si to zduvodni.... ono je to těžké nějak soudit nebo hodnotit....ale vím jak to myslíš..