Život a dítě s kreténem.

janedv
23. srp 2020

Zeny, v posledni dobe se tady mnozi dotazy, co delat, kdyz partner nechce pomahat s ditetem, je neverny, hraje hry na PC, moc sportuje, kasle na rodinu, nepomaha... Proste na vse se*e, zenu ma za sluzku, devku a chuvu sveho decka a odmita se jakkoliv omezovat. Zenske se tady ptaji, jestli je to normalni, jestli se zmeni, co delat.
Zeny, proberte se. Neni to normalni, neni to ani jen prijatelne!
Nejen, ze to neni v poradku pro zivot, neni to v poradku jako model chovani pro deti.
Prosim, zeny, kdyz uz s nejakym kretenem, co si vas nevazi, zijete, opuste ho. Jestli s nim mate jiz jedno dite, neporizujte si dalsi. Jeste uz mate deti vic, i tak odejdete, nenicte jim zivot. Nezmeni se, vazit si vas nezacne, naopak, bude to jen horsi.
Tady to je jen takovy vykrik do tmy. Existuji i muzi, kteri sve deti miluji, chteji s nimi travit clas, umi se o ne postarat od narozeni, zaroven jsou skveli manzele a hodne vydelaji. Nespokojte se s hajzlem, nemusite.

blbajulca
23. srp 2020

Líp bych to nenapsala👍

jjasmina
23. srp 2020

Když ony si myslí, že se asi časem změní , ženy nebudte naivní

odula
23. srp 2020

@janedv Když pominu případy evidentního týrání (psychickýho i fyzickýho), kdy je sice řešení jasny, ale odejít je z mnoha důvodu často těžký nebo dokonce nemožný , tak ta situace ženských který "žijou s kretenem" a) není černobílá (ona komunikace může váznout na obou stranach) b) není vždycky jednoduše řešitelná odchodem. Takže dávat takovýhle "výkřiky do tmy"... mi připomíná tu bohatou Američanku , když se vyjadřovala k problému bezdomovectví :"jak to že ti bezdomovci nemají kde bydlet? Tak ať si koupí byt, ne?" Asi tak stejně užitečná.

janedv
autor
23. srp 2020

@odula jasne, vzdy ma mince dve strany, bla bla bla... Tak si ale precti, co tady ty holky resi - a pak se mi muzes treba omluvit. Protoze tyhle dotazy jsou tady kazdy den, proto tahle genericka odpoved - ne, vas liny partner se nezmeni.
Tve prirovnani k bohate americance je sice vtipne, ale uplne mimo misu.

odula
23. srp 2020

@janedv Právě že občas čtu co ty holky řeší. A někdy je to evidentní , ale někdy nevím jestli je třeba manžel jenom otravenej z toho jak manželka furt pi"*uje a někdy se prostě odejít nedá - protože prostě život je někdy kua složitej. A to že ženská zůstává "s kretenem" není jenom proto, že si myslí že nemá na lepší nebo je naivní. Prostě se mi nelíbí tyhle "rady" z pozice toho, kterej to má jakože vyřešeny. Jo - a ... Ehm za co bych se měla omlouvat? Že s tebou slušně nesouhlasím? To se omlouvám ale omlouvat se nebudu ;)

lv
23. srp 2020

No, jsou taky holky vyložené krávy, s kteryma by si zas neměl začínat žádný normální chlap, jak píše
@odula není to černobílé. To, že si za otce svych děti vyberou někoho, kdo má mouchy a neni zodpovědný (pro mě nejvíc sexy vlastnost) může být i totalni změnou po příchodu dítěte, kdy to ženská proste od prirody vnima vic, citi vic. Mnohdy se s tim dá něco dělat, vztah posunout vic do rodičovské rodiny, komunikovat (nekdy i jinak, lip, treba s pomocí odborníků atp.).

janedv
autor
23. srp 2020

@lv ale jo, jiste. Tady to je ale genericka odpoved tem, ktere ziji s debilem, co si je nevazi. Tech diskuzi tady jen minuly tyden bylo tak 5... Neni to kritika chlapu, naopak - jestli to ctes spravne, ja jsem presvedcena, ze tech normalnich je vetsina. Proto by zeny nemely zustavat s nekym, kdo je debil.
A ne, @odula nema pravdu. Jeji uvazovani je v rovine - chlap si dela z zeny rohozku? To ptoto, ze zena nekomunikuje. Mlati ji? Proto, ze mu hubovala. Znasilnil ji? No to je proto, ze mela kratkou sukni... Fuj, z tohoto uvazovani je mi spatne. Nechapu, proc zeny podkopavaji jine zeny touhle pseudoempatii... Ne, kdyz je chlap hajzl, je potreba se k tomu postlavit celem a rozhodnout se. Ne fnukat, ze se nezmeni. Nezmeni, no.

janedv
autor
23. srp 2020

@odula to, ze se mas omlouvat byla nadsazka, evidentne vubec nechapes, co a jak myslim. Nevadi, stane se.

odula
23. srp 2020

@janedv no tak vzhledem k tomu, jak jsi popsala udajne "moje uvažování", ( jmenovitě "Jeji uvazovani je v rovine - chlap si dela z zeny rohozku? To ptoto, ze zena nekomunikuje. Mlati ji? Proto, ze mu hubovala. Znasilnil ji? No to je proto, ze mela kratkou sukni..." ) Tak jsi taky moc nepochopila co a jak jsem myslela. Mě spíš jakoby vadí, jak mi podsouvas názory výše, aniž jsem cokoliv z toho byt jen naznačila. Zřejmě efekt očekávání. Případně projekce. Ale co, nevadí, stane se .

kachna001
23. srp 2020

A ty máš tu životní zkušenost? Měla jsi takového chlapa a odešla od něj? A dětmi? S holou pr*elí? Protože ono se to fakt hodně jednoduše píše a odsuzuje, když nejsi v kůži těch žen... Pokud tu zkušenost máš, tak v pořádku, v tom případě tě obdivuju 👍

odula
23. srp 2020

@kachna001 jo, máš pravdu. Pokud jde o osobní zkušenost pak odvolávám co jsem odvolal a klobouk dolů ,🤠🙂

merope
23. srp 2020

Tak já si nemůžu pomoct, ale co sem píše půlka holek, tak dost si to dělají samy. Udám pár příkladů podle mě zcela chybného chování:
- chlap si hodí špinavé prádlo na podlahu ložnice
a) žena jde, uklidí ho
b) žena ho tam nechá
kdo udělá a) a pak si jde stěžovat na soc. sítě, by se měla zamyslet, proč to dělá

- chlap doma nepomáhá s domácími pracemi
a) žena dělá vše sama
b) žena se hádá s chlapem, aby jí pomáhal
c) žena si najde někoho na výpomoc
opět - proč dělat vše sama? pokud chlap nechce a říká, že vydělává peníze (a žena třebataky), je zcela legitimní si najít někoho na výpomoc
pokud se žena jenom hádá o pomoc, jak si jí chlap může vážit?

Jo, pokud chlap počítá se servisem, nesouhlasí s paní na úklid a vyžaduje po ženě uklízet, vařit a ještě chodit do práce a sám hraje na PC, je asi něco špatně. Ale často tam čtu, že prostě žena vše udělá, než by se doprošovala, nechla to na chlapovi... prostě chlapi kupu věcí nevidí, ignorují, nevadí jim - pokud to vadí ženě, asi jí teda nezbyde než to nějak vyřešit.

klokanka31
23. srp 2020

@janedv Nenaštval tě dnes tvůj manžel? Jo, chlapi jsou někdy blbci, ale to samé jsou ženy. Ale to jak tady svoláváš pomalu dívčí protesty proti mužským, to mi přijde přehnané 😮

lv
23. srp 2020

Z mého pohledu
@odula pravdu má, o něčem jako krátká sukně - legitimita znásilnění, drzkovala - vlepit po hubě v jejim příspěvku rozhodně nečtu, to je dost přes čáru.

eviicka
23. srp 2020

@lv přesně, navíc hned v prvním příspěvku a v první větě @odula jasně napsala, že u psychického i fyzického týrání je situace úplně jiná...

klokanka31
23. srp 2020

@lv Znásilnění je sice svinstvo, ale jen pokud to je opravdu znásilnění. Někdy si o to ženský koledují,baví je provokovat, a nebo se sexem souhlasí, ale pak je např. chlap naštve, neudělá něco co po něm chce, a obviní ho ze znásilnění neprávem...

sudylichozrout
23. srp 2020

@janedv Diky, diky, diky! 👍👍

sudylichozrout
Autor odpověď smazal
Zobraz
pabka
23. srp 2020

@klokanka31 to myslíš přesně jak, ze si koleduji?? Kdy má muž na tohle právo??

klokanka31
23. srp 2020

@pabka No viděla jsem to na diskotékách - ženský flirtovaly jak o závod, natřásaly se, nechaly chlapa sáhnout, naslibovaly mu jak si to rozdají, a když už byl chlap totálně vzrušený, tak se mu vysmály do očí, plácly ho po rozkroku, a odešly. Takže ok, znásilnění je hnus, ale takové chování ženských taky není v pohodě...

pabka
23. srp 2020

@klokanka31 v pohodě takové chování žen rozhodne není samozřejmě, to souhlasím, ale ani tak NIC neomlouvá znásilnění!

sudylichozrout
Autor odpověď smazal
Zobraz
klokanka31
23. srp 2020

@pabka
@sudylichozrout Ale normální inteligent má očekávat, co jeho chování může způsobit. Abych to odlehčila - venku bude před bouřkou, a ten kdo půjde ven bez deštníku musí počítat s tím že zmokne. Opilý člověk co sedne za volant musí počítat s tím, že může někoho zabít. A tyhle ženský zas mají logicky čekat, že chlap může reagovat takhle... Přece jen když se chlapovi nahromadí krev tam dole, tak pak nemyslí mozkem... Jedna takhle utekla z diskotéky, a ten chlap ji po městě hledal. Prý byla vyděšená. A když jsem ji řekla že proč ho teda tak provokovala, tak řekla že to je prostě sranda takhle chlapy dráždit. A že se mu vlastně nediví... Slepice no...

orisek56
23. srp 2020

Tak jsem tu nějakou dobu nebyla. Juj tohle bude zase na popcorn.

klokanka31
23. srp 2020

@orisek56 🍿 já bych zas uvítala 🍕☕ 😆

sudylichozrout
Autor odpověď smazal
Zobraz
pabka
23. srp 2020

@klokanka31 to snad ani nemůžeš myslet vážně. Ne, normální chlap i když mysli jak píšeš “tím dole” není násilník a najde jiné řešení než znásilnit, to snad není možné, ze tobě to přijde logicky a normální! Násilnické chování nevykazuje normální i když nadrzeny chlap a tvoje primery jsou úplně mimo. Chceš říct ze tvůj manžel kdyby ho kdokoliv rozdrazdil a pak řekl NE tak by ho znásilnil a tobě by to přišlo ok????

klokanka31
23. srp 2020

@sudylichozrout Jo promiň... Těch co jsou v tom opravdu nevinně, mi je líto...

klokanka31
23. srp 2020

@pabka Proč do toho taháš mého manžela? 😲😄

sudylichozrout
23. srp 2020

@klokanka31 V pohode 🙂 Ale asi to smazu... Jo?