Jsem milenka. Jak to zvládat?

spathyphilia1
21. lis 2020

Ahoj, je mi 33 let a poprvé jsem se stala milenkou. Bohužel. Nikdy jsem toto nechtěla a odsuzuji to, ale stalo se že jsem v takové situaci i já. Mám malinké děti, přítel si našel jinou ženu a jsem najednou na děti sama. Stres ze samoty, z finančního přežití, z nové práce, ze školy, z únavy. Před dvěma měsíci se stalo, že muž, který se mi již 15 let líbí, si mě všiml. Jsme spolu, ale máme pouze milenecký vztah. On má partnerku. Teď jsme ve stádiu, kdy on neví pro kterou se rozhodnout. Proto v to.to vztahu chci být, šance tu prý je, abychom byli jen my dva spolu. Ale jak přežít ten trojúhelník? Miluju ho, je skvělý. Minimálně mi v této mé těžké době hodně pomáhá. Nebýt jeho, ležím v depresích ubrečená a vystrašená co se mnou a s dětma bude. Ale zároveň mi chybí klasický vztah. Jak to zvládat psychicky? Poradíte? S partnerkou spolu nebydlí, spí spolu tak jednou ročně, ani se teď nelíbí, ale pracuje v jeho firmě a má ji rád. Vůbec nevím co s tím. Strašně mě ten vztah trápí, ale jakmile jsme spolu, je mi skvěle. Máte někdo podobnou zkušenost? Jak v tom přežít minimálně teď v té pandemii?

wladimira
21. lis 2020

@spathyphilia1 Ahojky asi takhle
Chápu ze jsi v těžké situaci a partnera by jsi chtěla ale zas si uvědom ze ta jeho přítelkyně má třeba jiný příběh nic o ni nevíš ,a žádná žena nechce byt podvádena já to odsuzuji ... a taky moc dobře znám chlapy a rádi mazají med kolem pusy .. určitě bych mu nevěřila ze spolu spí jednou ročně 😂 žádný muž by nebyl v takovém vztahu ... kazdopadne tomu nech volný příběh do ničeho ho nenut ať se rozhodne sám

konidana
21. lis 2020

@spathyphilia1 jestli ma partnerku, tak bych to s nim skoncila. Nebo prostě aspon prerusila. Ja vim ono se to strasne lehce napise, ale ve skutecnosti to vubec lehke neni. Kazdopadne bys pak mela jistotu, kdyby pak za tebou nekdy prisel, ze chce byt s tebou, ze by to fakt mohlo klapnout. Nebo si to musis srovnat v hlave a oduvodnit si soucasnou situaci, aby te to netrapilo😉

editah222
21. lis 2020

@spathyphilia1 byla jsem milenkou skoro 2 roky. Jenže já jsem byla bez závazku a relativně mladá (19). První půl rok jsem věřila, že od ženy odejde. Druhy půlrok jsem doufala a pak jsem pochopila, ze už o to ani nestojím. Druhy rok jsem s nim byla jen kvůli sexu. Kecum, ze s manželkou nespí, je s ni jenom kvůli dětem... jsem věřila chvíli.

Moje maminka to tehdy zhodnotila jen jednou větou: Podvádí manželku, jednou bude podváděl i tebe.

Měla pravdu. Je to už víc jak dvacet let, stále je ženatý a stále má milenky 😂
Pokud chces normální partnerský vztah tak ho pusť k vodě. Můžeš mu nejdřív zkusit dat ultimátum, ale počítala bych s rozchodem.

sigyn
21. lis 2020

Zahnul ji, zahne i tobě. Dobře vám tak, nakonec skončíte sami. 😉

mamikry
21. lis 2020

@spathyphilia1 Pokud chce muz s nekym byt, tak s nim je. Nebude se ohlizet na nic. Mam to v okoli z obou stran, kamaradky, co byly milenky i ty, co byly manzelky. Nemuzu soudit vas vztah, ale taky se muze stat, ze nejste jedina. Pokud vam nevadi byt milenka a srovnate se s tim vnitrne, budte. Ale berte to radeji strizlive a bez nejakych planu, ze se stanete parem. Treba to klapne, ale stala bych spis nohama na zemi.

lv
21. lis 2020

Dala bych tomu max půl roku, a byla pripravena i na variantu, že bude bolavy konec. Děti nemají? Šance je, ale malá

zelenaesmolda
21. lis 2020

@spathyphilia1 skvely chlap nepodvadi svoji partnerku.

levandule_k
21. lis 2020

Já bych rozhodně nevěřila jeho vyprávěním, že s manželkou nespí ani se mu nelíbí. To jsou jenom kecy, aby ti zalepil pusu. Pokud ti nevadí, že milenkou zůstaneš, tak v tom vztahu zůstaň, ale jestli čekáš, že ji opustí a bude s tebou, tak ti zbydou oči pro pláč. Takových čekatelek už bylo. Když podvádí ji, nic mu nebude bránit podvádět ani tebe.

Wtf, kdyby mi řekl, že neví, pro kterou se rozhodnout, pošlu ho k vodě, co s takovým chlapem. Buď ví, že se mnou chce být ne. Já bych nestála o nikoho, kdo nechce se být se mnou.

Jestli se ti líbí 15 let, tak miluješ nějakou jeho představu a přehlížíš jaký skutečně je.

Než toto radši bych si koupila deníček, kde se budu vypisovat ze svých pocitů a vibrátor.

pavlinar
21. lis 2020

Me pobavilo, ze ti dal sanci 🤣👍
Pokud maji deti, delas ji to same, co se stalo tobe. A o vas obou mam fakt nizke mineni.
Pokud deti nemaji, tak co ho u ni drzi? A brani byt s tebou?
Jj, urcite spolu spi jen na Stedry den 👍
Pokud na to mas zaludek, tak ber fakt jen jako steblo v dobe krize.
A holky maj recht. Kdyby byl tak bozi, tak nepodvadi. A pravdepodobne budes pak dalsi podvadena v poradi

dard
21. lis 2020

No, nevím. Ke všem těm starostem, co teď sama řešíte, si dobrovolně ještě přibíráte řešit vztah s chlapem, co neví, co chce? Vy se teď potřebujete postavit na vlastní nohy, nabýt ztracené sebevědomí a pak až můžete navázat plnohodnotný vztah. On z vás cítí (at už vědomě či nevědomě), že jste zraněná a potřebujete ho a nemá důvod cokoliv na vašem mileneckém vztahu měnit. Nejlíp uděláte, když mu dáte vale a až se srovnáte sama se sebou a s vaší novou životní situací, můžete se k sobě vrátit. Pokud vám za to bude ještě stát. Očividně vás to trápí a mně připadá nesmyslné, že si tímto vztahem čerpáte energii, kterou potřebujete na něco jiného.
Neví, pro koho se rozhodnout? Je s vámi, protože tu je šance, že byste byli jen spolu? (kdo o tom rozhodne?) Jak přežít tento trojúhelník? Odejít z něj! Chápu, že vám připadá skvělý. Nejste na to vše najednou sama. Ale toto opravdu skvělý chlap nedělá! Zkuste se soustředit na sebe, na vaše děti a jednou určitě potkáte skvělého chlapa, který bude vědět, že chce být s vámi!

tulikiss
21. lis 2020

a on jeste nekdo verim tem kecum o nefungujicim manzelstvi(partnerstvi), jak spolu nespi, jsou jen kvuli detem(majetku, nemoci, zvyku). pak si nemaji chlapy myslet, ze jsou zensky uplne blby, kdyz porad veri temhle proflaklym kecum. to bude urcite laska jako tram, kdyz nevi s kterou ma jit driv do postele.
nechapu zenskou, ktera vedome je milenkou. a nepochopim zenskou, ktera si prosla tim, ze si chlap nasel jinou, podvedl ji a opustil a ona pak s klidem udela tohle nejake jine.

sudylichozrout
21. lis 2020

@tulikiss 👍

levandule_k
21. lis 2020

K tomu finančnímu přežití, nechala bych si určit výživné na děti soudem, pokud to bude u tebe možné i výživné na manželku. Napřed by měl financovat potřeby dětí a ne si užívat s milenkou.

@tulikiss Spíš je zajímavé, že když jí chlap opustil s jinou, tak si našla někoho, kdo to s ní nemyslí vážně nebo je u něj velká šance, že ji bude podvádět.

keksik002
21. lis 2020

Moc se omlouvám, ale z milenky se nikdy nestane plnohodnotná partnerka, kterou muz nebude podvadet..samozrejme bych vam to prala.. Ale..

wladimira
21. lis 2020

@tulikiss naprosto s tebou souhlasím 🙏🏻

smudlinka10
21. lis 2020

Muj ex o mne rika, ze jsme spolu skoro nespali, v posteli jsem byla jako prkno, neznal se mnou nic extra. Vsechno financne tahl sam, o malou se staral jen on... Realita byla takova, ze v posteli jsem splnila co chtel, proc by ne, kdyz se k sexu rozhoupal i jen 2x do mesice, malou bil, financne jsem se starala hlavne ja, coz jde poznat, kdyz my se mame dobre a on jde sam od vyplaty k vyplate. Panove dokazou byt vyborni pohadkari, hlavne jak uciti volnou frndu.

sarkoc
21. lis 2020

@wladimira neříkám, že je to případ zrovna tohoto chlapa a že bych mu to baštila, ale rozhodně bych nebagatelizovala a neříkala, že žádný chlap by nebyl ve vztahu, kde spolu spí 1x za rok...pro někoho tohle není důležité...nebo jinak, je, ale když fungují ostatní věci, dokáže si ten chlap poradit jinak 🙂 A vlastně zrovna ten, o kterém píše zakladatelka, si poradil, našel si milenku (původně jsem myslela, že poradit sám) :D

lachtanice86
21. lis 2020

Hlavně si nenalhavej ze ji někdy opustí. Ty roztáhnes nohy kdykoli a nic ho to nestojí, proc by si to kazil

prostenika85
21. lis 2020

Ahoj, řekla bych, že se Ti podařilo nabrnknout si klasického převozníka. Pomůže Ti se zase cítit sebevědomě a silněji, když jsi bolavá po rozchodu. Vztah z toho ale nekouká, promiň. Neplácej se ale v tomto nevztahuje dlouho, ať se na milenci nakonec nestaneš závislá a slepá k protějšku, ke kterému Tě postrčí už zralou pro plnohodný vztah.

izz76
21. lis 2020

@spathyphilia1 Je vidět, že se máš ještě co učit, protoze žádný chlap ženskou se kterou nebydlí a spí s ní jednou za rok nepovažuje za svou partnerku.. Tvůj milenec ti lže😉

escapelle
21. lis 2020

V podstatě celý svůj mladý život jsem byla neci milenka. Protože mi to vyhovovalo,nechtěla jsem se vázat. Měla jsem k tomu své důvody.do jednoho měli všichni stejne kecy manželka hrozná,žijí jako bratr a sestra,žádný nebo špatný sex,děti,majetek,bla bla bla.rikali mi to i když jsem o to nestála.byvaly manžel mi jaksi za půl roku randeni nestihl říct,že je ženatý.kdyz jsem to zjistila,řekla jsem mu že když spolu žijí jako bratr a sestra,tak o co jde.pokid se mnou chce být,tak úplně nebo vůbec.ten večer přišel s igelitkama.nedopadlo to z.mnoha důvodu.
Můj současný manžel měl být také jen milencem.ale neobetovala bych vztah,který by mohl fungovat pro něco co nefunguje. Po 14dnech nebo po měsíci jsem o něm manželovi řekla.
Pokud neodejde a nepřesvědčí te,že chce být s tebou,jsou to jen kecy.

zelenaesmolda
21. lis 2020

@escapelle
Ja nechapu ten posledni odstavec s tim manzelem a manzelem

escapelle
21. lis 2020

@zelenaesmolda měla jsem bývalého manžela.vztah nefungoval.nasla jsem si milence ze kterého je teď manžel.po cca měsíci s milencem,který je teď manželem jsem o něm řekla bývalému manželovi a skončila to s bývalým manželem definitivně 😂😂

zelenaesmolda
21. lis 2020

@escapelle
Ted uz to chapu.Obo to predtim znelo jakoby byl milenec a manzel jedna osoba 🙂

escapelle
21. lis 2020

@zelenaesmolda no v podstatě ano😂😂😂...současný manžel 😂😂

crejzy
21. lis 2020

Počkat....znáte se 15let a teprve teď, když jsi sama, si tě všiml? Přítelkyni má, ale údajně s ni nespí, nelíbí se mu, nebydlí s ní a přesto se nemůže rozhodnout pro jednu z vás?! Já se obavám že Šance tu není, minimálně né na ten vztah, o který stojíš. Pokud se ti to teď hodí, buď s nim a ber co ti dává, ale nezamiluj se a nemaluj si růžovou budoucnost... (já jen doufám ze ten mizera nemá s přítelkyni děti 🤦‍♀️)

eloise02
21. lis 2020

Už jen to, že se nemůže rozhodnout se kterou z vás chce být. Jakou máš šanci? Pade na pade? Přece kdyby tě fakt chtěl a jeho vztah byl tak špatný, tak ti neřekne, že se nemůže rozhodnout.

sudylichozrout
21. lis 2020

@escapelle To je jak z argentinske telenovely 😆👍

escapelle
21. lis 2020

@sudylichozrout to ano😂😂..kam se hrabe Divoký andel😂😂😂

marketanova
22. lis 2020

Přesně tak, ať budeš sebevíce dobrá, většinou si manželství nerozbije, užij si i ty, sex.pomůcky, zakázané fantazie, ale nic více bych neplánovala.