icon

Jsem vdaná, matka malého dítěte, ale...

ortego
4. pro 2016

Ahoj,
zakládám tuto diskuzi anonymně, protože mě zde hodně holek zná.Žiji už několik let ve velmi pěkném manželství bez hádek, jsme finančně ok, rozumíme si, máme dítě, jen je to prostě nějak stejný stereotyp... Ten jsem začala vnímat ale až asi před 2 měsíci kdy se mi ozvala moje první láska.....
Má to ale několik háčků-.... jsem vdaná a on je ve výkonu trestu za krácení daní,.. Denně jsme ve spojení, píšeme si, 2x jsem za ním byla a mám pocit že jsem se zamilovala.... no zamilovala je to něco nového - vzrušujícího.. jsem pro někoho důležitá, krásná, střed světa... krásně se poslouchá že jsem úžasná apod. ALE.... za 1,5 měsíce má jít domů a já nevím co bude... chce abych opustila manžela a byla s ním... Mám z toho ale strach. Nechci ničit děcku rodinu, která funguje jen pro to že se maminka pobláznila.... Nemám s ním žádné jistoty, co když ho za měsíc omrzíme, najde si jednodušší vztah , nějakou slečnu bez dětí, co když nám to nebude klapat.... je spoustu co když...
Když jsem s ním jsem strašně štastná... chci věřit všemu co říká ale..... jsem v kontaktu s jeho kamarádkou a ta mi řekla že se pro něco vždy nadchne a pak ho to rychle opustí..... bolí mě představa být bez něj, ale bolí mě představa i opustit manžela... kde mám jistotu lásky, stability, zázemí... V žádném případě nechci ublížit dítěti!!!! JSEM BLBÁ ŽE .. JE MI 33 LET A CHOVÁM SE JAK PUBERTAČKA

Strana
z2
cica002
4. pro 2016

@ortego Nemáš zač 🙂 Sama jsem si něčím podobným prošla před 3 lety - naštěstí bez následků. Teď jsme ustáli hodně velkou krizi. Chtělo to s manželem mluvit, mluvit, mluvit, sdělit mu svá přání, obavy, co Ti ve vztahu chybí, kam by měl vztah směřovat do budoucna. Ze začátku mi to moc nešlo, musela jsem se rozumově trochu "donutit" najít k manželovi znovu cestu a taky znovu nastartovat intimní život. Naštěstí se to zlomilo a teď znovu " vrkáme" 🙂

ortego
autor
4. pro 2016

@cica002 co bych dala za manželské vrkání.....

megynka13
4. pro 2016

@ortego No možná byste se měla snažit hlavně vy ... jelikož ten problém je teď hlavně na vaší straně.

cica002
4. pro 2016

@ortego Tak pro to něco udělej. Advent je přece ideální čas. Pořádně na Vašem vztahu zapracuj,ukaž manželovi, že Ti na něm záleží, že je pro Tebe stále atraktivní jako muž. Neznám moc chlapů, kteří by se nechytli. My byli dokonce v takových "sračkách", že jsme museli násilně křísit intimní život. Prostě nám kámoš psycholog nařídil, nastavit si jeden den v týdnu, kdy prostě budeme sexovat. Bylo to šílené, myslela jsem si, že to nemůže fungovat, ale po několika týdnech se to opravdu zlomilo. Tím, že jsme si byli blíž intimně se najednou nahodily zpátky i ostatní oblasti našeho života. A je to super.

jani76
4. pro 2016

@aronek lépe bych to neřekla, tos promluvila za nás za všechny!!

alubif
4. pro 2016

Přečti si to po sobě jestě jednou, pak si nafackuj, aby ses probrala, běž pohladit do postýlky své dítko a vlez do postele přitul se k manželovi. Jiné by platily zlatem za to co máš a ty přemýšlíš o tom, že odejdeš za kriminálníkem ...

cica002
4. pro 2016

@alubif Kdo jsi bez viny, hoď kamenem ...

alubif
4. pro 2016

@cica002 ???

aiva01
4. pro 2016

Vsechno ti tu uz holky napsaly. Pali te dobre bydlo? Odejdi od manzela a 100 jinych po nem rado skoci.... Neblbni a nechovej se jako rozmazlena pubertacka. Jestli se nudis, tak jdi do prace at te roupy prejdou. Ten chlap v krimu nema zadnou zodpovednost, proto tam je. A myslis, ze se tam napravil? Ja ne. Spise tam pochytil dalsi triky, jak hlavne nebyt poctivy. Co takhle misto navstev za nim a psani si s nim, sednout s manzelem a probrat jak se citis a co by jsi chtela zmenit? Jiste ti rad vyjde vstrict. S kriminalnikem to ihned ukonci nebo po jeho propusteni by jsi mohla mit doma docela problemy....

laska.nezna.hranic
5. pro 2016

dej tomu čas, odpověď přijde

tinaprofi
5. pro 2016

Super navod, jak prijit v zivote o vsechno...zacnete randit s kriminalnikem, opravdu velmi dobra prace 😉))

karlajasmine
5. pro 2016

Svaté pravidlo: vždy by se mělo odcházet ze vztahu,ne do vztahu.
Pokud někdy odejdes od manžela, udělej to ve chvíli, kdy nebudeš nic cítit k nikomu jinému, protože jen tehdy budeš vědět, že je skutečně důvod odcházet, že váš vztah nefunguje atd.
Pokud odejdes kvůli poblouzneni do někoho jiného, riskujes, že budeš těžce litovat a pokládat si otázku "co kdyby".
Navíc kdyby ten kriminalnik byl tak dobrý člověk, nesnažil by se přesvědčit vdanou maminku, aby dítěti rozbila rodinu, naopak by na tebe absolutně netlačil a snažil se kontakt také omezit. Takže už jen to, že na tebe tlačí svědčí o tom, že to žádná výhra nebude.
Člověk občas žije v iluzi, že musí poslechnout hlas svého srdce, ale hlas rozumu kolikrát přinese větší dlouhodobé štěstí, a hlavně i láska je rozhodnutí hlavy - pokud se rozhodneme někoho milovat, tak srdce následuje hlavu. Chce to udělat rozhodnutí, najít si tuhle vášeň s manželem, naplánovat si romantický víkend, oživit váš vztah, ten s kriminalnikem utnout a pokud by vaše manželství i přesto melo zkrachovat, budeš alespoň vědět, že bylo nefunkční samo o sobě, bez vlivu z venku.

pavlak5
5. pro 2016

At uz je tva 1.laska jakakoliv (soudit ho nebudu ,do vezeni se muze dostat kazdy) jedno je jiste ,bude mit dluhy(vezni musi platit pobyt a mozna jeste bude splacet to kraceni dane),bude spatne zamestnatelny ,zivnostak mu nedaji....-asi ho budez muset zivit ,nebo pujde opet do "sede zony" ,navic kdyz si k nemu vezmes svoje dite,nevis jak se budou snaset a kdyz se s manzelem zacnete hadat o dite(mozna bude mit malo pochopeni ,kdyz by mu chtel dite vychovavat clovek s kriminalni minulosti) na socialce nahradnim tatinkem v podmince moc neohromis . Muzes ztratit vse ,kvuli cloveku,ktereho ani "neznas" . Jestli to jde otevrene si o vsem promluv s manzelem (at te ani v nejmensim nemuze virtualni milenec "vydirat" a "strasit" ,ze se u vas po propusteni stavi) . Je pravdepodobne ,ze az si s manzelem promluvite a tajemstvi uz nebude tajne -cele to nejak ztrati na atraktivite.

shine2015
5. pro 2016

@pavlak5 ja bych nic nevykladala pokud to nebude nutne....kdyz to utne hned treba mezitim nez opusti celu bude mit jinou obet...
A pokud se vytasi s cimkoliv manzelovi bych rekla max cosi o litosti vuci ex i o tom ze jsem si brzy uvedomila ze se vuci nemu nechovam fer i kdyz v tom nic nebylo a vse jsem utnula.....a ze pro me on jako muj muz znamena vse a i nase dite.
Ale zbytecne bych to nevytahovala....mozna kdybych mela podezreni ze z vezeni neco chysta rekla bych manzelovi s udivem ze se mi ozval ex z vezeni a ze se asi pomatl ze hraje na city....ale byla bych opatrna. At si zbytecne nepos...vztah.
Zakladatelka sama nejlip vi co psala do dopisu....a mela by si davat jooo pozor na slova

aleenka1234
5. pro 2016

Manželovi rozhodně teď nic neříkej. Musíš si říct pro a proti. Jak se ti bývalý muž ;) vrátí z kriminálu, uvidíš kam to povede. Ono, přece jen, je zavřený a vděčný za každou návštěvu. Může te samozřejmě i milovat a změnit se, ale to ukáže čas. Takže, před manželem zatloukat (ani babičku si nečetla ;) ) a uvidíš, nějak to dopadne ;)

lenatu
5. pro 2016

Jo jak psali holky. Myslím že si jen poblázněná. Na chlapa z kriminálu bych se vykašlala. A pokud to půjde tak nic neříkej

megynka13
5. pro 2016

Určitě nic neříkej. Copak si chceš zničit vztah nebo důvěru? Neznám tě a neznám tvůj život, ale přijde mi to dost smutné, že někdo, kdo má vše, co by jiný chtěl, šťastnou a spokojenou rodinu, stejně hledá jinde ... nebo ne hledá, ale nechá se zblbnout ...

alkuska
5. pro 2016

Neblázni, 2x jsi za ním byla a píšete se... To přece není základ pro žádný vztah, vůbec nevíš jak by ti s ním opravdu nakonec bylo, v každodenní nudné realitě. A to vůbec nemluvím o tom, že bys zničila rodinu, to přece nemůžeš vlastnímu dítěti udělat. A kvůli chlapovi, kterého, troufám si říct, skoro neznáš (já vím, první láska, ale uvědomuješ si jak se KAŽDÝ za ty roky změní?). Z toho, co jsi napsala, víme jen že je to podvodník a zloděj. Jako matka máš obrovskou zodpovědnost, ale nejen za jídlo a plenky ale i za fungování rodiny, ať si kdo chce říká co chce, celá rodina stojí na ženě, když žena odejde, rodina se většinou rozpadá a jsou z toho traumata na celý život.

ukocouradoma
5. pro 2016

Nenapíšu asi nic nového, můj názor je stejný jako ostatních holek. Snad jen, pokud chceš něco v životě měnit, dej tomu čas. Počkej pár měsíců, až vyprchá ta zamilovanost (a kriminálník zjistí, že může mít i jiné ženy než tebe). A dej příležitost svému muži, aby ti dal to, co hledáš jinde.🙂 Člověk si někdy sám šlape po štěstí a zjistí, co má až potom, co o to přijde.

bonavoxa
5. pro 2016

Mám kamarádku, kterou berou taky jen ,,Bad boys", některé ženy jakoby, měly v sobě kód, že kvůli nim se změní.
Můj příběh tu mám pro výstrahu pro všechny, které mají dilema a pálí je dobré bydlo.
Ale oproti ní jsem Teda žabař, sama je umělkyně a ti umělci ...to jsou lidi z jiné sféry... 😀 Drogy, sex, anarchie,...
Co chlap, to exot. Naposledy taky kriminálník, tahala ho z dluhů, chodila na soudy, sháněla odborníky, pritom ji několikrát držel pod krkem, volala policii, když ji vyhodil z vlastního! bytu.... A když k radosti nás všech odešel, ještě ji po něm bylo smutno.

mr_falko
5. pro 2016

jo, nektery zensky furt musej nekoho zachranovat a myslej si, ze ten dotycny bude vdecny nedejboze, ze se zmeni...dobra pohadka fakt...

prober se a nedelej hovadiny, zenska

bledulka84
5. pro 2016

@ortego ja bych mela docela strach z toho, ze i kdyz si to v hlave srovnas a zustanes s rodinou, tak ze ti tenhle podvodnicek muze jeste pekne zatopit, zacit vydirat, ze manzelovi vse rekne a podobny kousky... osobne bych prerusila kontakt co nejdriv... ale me se to rika, me hlavu nepopletl...

cica002
5. pro 2016

@alubif Promin,to patrilo do jine diskuse.Nejak se mi to blbe zkopirovalo 🙂

Strana
z2