icon

Jsme s přítelem 10 let, máme dvě děti a svatba pořád nic

medulla1
3. črc 2019

Holky chci se zeptat jak to mate vy ? Jsme s pritelem spolu skoro 10 let a mame dve deti. Porad ale nejak neprichazi na trma svatba. Vim ze je to jen papir atd... Ale docela mi vadi ze deti maji prijmeni po nem a kazdej ma blby narazky na to ze jsme spolu tak dlouho a porad nic...

michaela666
9. led 2022

@somalicats @kaisermil Nastuduj si u toho i význam příjmení v historii. Možná pochopíš proč dnes mnoha párům nezáleží na jednom společném.

gracinka7
9. led 2022

@mimi1004 nechala bych to na jaro, teď jsou tam 4 stupně 🥶

journals
9. led 2022

Páni, obdivuju bohatou fantazii která vymyslí tohle téma trollení. To je skoro až obdivuhodné 👏
Jsem ráda, že žijeme tam, kde žijeme a že naše svoboda je na takové úrovni jaké je. Ač často brbláme, tak žijeme vlastně v obrovské svobodě vlastního rozhodnutí. Díky za to, že si to můžeme i díky tvým blbým řečem uvědomit. Tak světové a pokrokové názory už totiž byly. Dřív. A někde stále jsou a já jsem ráda, že na takových místech žít nemusím

zelenaesmolda
9. led 2022

@mimi1004
znam synchronizovane plavani ale synchronizovana souloz tak to tu jeste nebylo.
Jinak to nepujde kdyz ma jenom jedny ruce a ma tleskat do rytmu vsem :D

kaisermil
9. led 2022

@zelenaesmolda Bohuzel , ještě ne. Stále ještě jsme malá země malých lidi. Ale mate možnost cestovat a kdyz to u hodne pomůžete, vaše děti se tam snad dostanou.
Protože uz jsme tam jednou krátce byli.

zelenaesmolda
9. led 2022

@kaisermil
Rekl ti uz nekdo,ze takovy Vatikan je taky v Evrope? :D

mimi1004
9. led 2022

@zelenaesmolda Všechno se musí jednou vymyslet a vyzkoušet 🤣

gracinka7
9. led 2022

@zelenaesmolda bude to jako rychlorande. @somalicats tleskne a změníš polohu. Když tleskne 2x, skočíš na jiného chlapa 🤣

somalicats
9. led 2022

@mimi1004 To se utleskám 🤣🤣🤣

zelenaesmolda
9. led 2022

@gracinka7
oukej,to beru.kdyz mam byt coura,tak poradna :D

somalicats
9. led 2022

@zelenaesmolda Ještě jim u toho můžu podupávat 🤣🤣🤣

zelenaesmolda
9. led 2022

@somalicats
radsi tancit kozacka,nebud amater

somalicats
9. led 2022

@gracinka7 Neee, já si nechci smíchy vzbudit děti, konečně to tu chrní všechno 😀

somalicats
9. led 2022

@zelenaesmolda To nebudou souložit, ale chechtat se 😀

gracinka7
9. led 2022

@somalicats strč hlavu pod polštář 😁

zelenaesmolda
9. led 2022

@somalicats
Jake deti?Ty nemas doma bastardy? :D Tak to te na hromadnou souloz ale nemuzeme pribrat,bys nam chtela jeste napravovat moralku :D

somalicats
9. led 2022

@gracinka7 Na něm mi spí jedno mládě 😀

mimi1004
9. led 2022

@somalicats Mě teď večer nakrkla dcera, řešit to s ní budu až ráno. Bála jsem se, že budu usínat nasr..., ale už se tu půl hodiny jen tlemím 😂

somalicats
9. led 2022

@zelenaesmolda Mam 2 bastardy, a 3 zplozene v manzelstvi. Akorat nikdo nepozna, ktere jsou ty bastardi a ktere nebastardi 😀😀😀

gracinka7
9. led 2022

@somalicats spíš s dítětem v jedné posteli? Ty zvrhlíku 😱
Nemůžu uvěřit, co tu čtu. Jdu si vypláchnout oči savem 🤣

somalicats
9. led 2022

@gracinka7 kdyby jen s jednim... 🤣🤣🤣

mimi1004
9. led 2022

@somalicats My jsme holky šikovny, zvládáme více věcí najednou. Sex, smích, tanec a ještě se i vyzpovídáme. Ale až na jaře, gracinka psala, že je tam teď zima 😪🤣

zelenaesmolda
9. led 2022

@somalicats
tak si to zjednodus,zabij otce vsech deti a budou vsichni jednotne pohrobci :D

michaela666
9. led 2022

@kaisermil Tak ještě jednou....otevři na Google mapu a podívej se, kde leží Česko. 😃 ...chvilka napětí...tadá v Evropě. V té, kde se běžně rodí normální děti nesezdaných párům a nikomu to nepřijde divné.

somalicats
9. led 2022

@mimi1004 ja si chtela jit lehnout uz pred pul hodinou. Ted do te loznice ani nemuzu, vzbudila bych je 😀

zelenaesmolda
9. led 2022

@michaela666
Ze ona si spletla Czechia a Chechnya? :D

gracinka7
9. led 2022

@somalicats ale fuj 😂😂😂

somalicats
9. led 2022

@zelenaesmolda Takze 3 vrazdy... Uff... Ale zahradu mam dostatecne velkou, bude kam je zakopat.

zelenaesmolda
9. led 2022

@somalicats
Jeste jednu,tri jsou malo.Ctyri vrazdy staci,drahousku 🙂

michaela666
9. led 2022

Milé dámy, po takové párty to tam pro jistotu zapalte. Ať se nikdo nemusí dívat na pelech hříchu. 😃

Strana