icon

Jsme s přítelem 10 let, máme dvě děti a svatba pořád nic

medulla1
3. črc 2019

Holky chci se zeptat jak to mate vy ? Jsme s pritelem spolu skoro 10 let a mame dve deti. Porad ale nejak neprichazi na trma svatba. Vim ze je to jen papir atd... Ale docela mi vadi ze deti maji prijmeni po nem a kazdej ma blby narazky na to ze jsme spolu tak dlouho a porad nic...

sudylichozrout
9. led 2022

@kaisermil Myslim, ze cestinu mam velmi srozumitelnou. Ale pokud tomu nerozumis, napisu ti to jinak. Bez do prdele. A jeste anglicky, piss off.

Co ted, lepsi?

mimi1004
9. led 2022

@kaisermil Čemu jsi u lichožrouta nerozuměla? Mluví slušně a rozumně, což se o tobě říct nedá. Možná by to chtělo vrátit se do reality. A když už se chlubíš, že žiješ v USA, proč prudíš na českém webu?

somalicats
9. led 2022

@sudylichozrout Jo, dostala vopušťák a teď si užívá, než ji zase seberou 😀

treasurka
9. led 2022

@kaisermil A jaký ty jsi měla dětství?

mimi1004
9. led 2022

@somalicats 👍👍👍

kaisermil
9. led 2022

@mimi1004 mimi - ty jsi oslovila mne, ne naopak.Kdyz te to tak hrozne vzrušilo, ze musíš používat vulgární výroky, tak se te to asi velmi bolestivé dotýká. To uz stojí za úvahu, co myslíš?

tensorflow
9. led 2022

@kaisermil Hele, já si sebe vážím. A proto je mi jedno, co si o mě myslí okoli i internetový trollové. 🙂

A také vidím, že prostě lžeš. Já jsem hodně cestovala, ve Švýcarsku jsem i pár let žila (teda ne zrovna v Ženevě), a vůbec nikde na světě nikoho nezajímalo, jestli jsem já a můj "milenec" svoji. Ani v USA, ani v Japonsku, Laosu, Izraeli a dokonce ani v Iránu. Zajímá to tak tebe kdesi v alabamském vidlákově.

mimi1004
9. led 2022

@kaisermil Bolestivě se mě dotýká, že víš o mě a vůbec o nás všech taky velké HOVNO a dovoluješ si soudit a nazývat naše děti harantama či jak. Vychování nula nula prd, ale sama nerespektuješ jiný způsob života. Vůbec víš o životě HOVNO na druhou!

somalicats
9. led 2022

@mimi1004 To je troll a nebo sekta.

zelenaesmolda
9. led 2022

@michaela666
Dcera nema otce v RL,povysila jsem na rebricku cour? :D

mimi1004
9. led 2022

@somalicats Tipuju sektu. Úplně vymaštěná do morku kosti.

somalicats
9. led 2022

@zelenaesmolda To jsi coura největší, páč nevíš, s kým to máš!!!! 😀

zelenaesmolda
9. led 2022

@sudylichozrout
Go to hell by bylo lepsi asi 🙂

michaela666
9. led 2022

@zelenaesmolda 😱 za to shoříš v pekle. 😃

gracinka7
9. led 2022

@zelenaesmolda ty patříš rovnou na hranici 😂

kaisermil
9. led 2022

@sudylichozrout Ano, v Cesku je bohuzel poklesla moralka. Vsechny mi to tady potvrzujete.
Kdyz někomu dojdou argumenty nebo je vůbec nema, tak začne nadávat.To vás ale do Evropy nepřivede.
@mimi1004

zelenaesmolda
9. led 2022

@somalicats
Doprcic,tak ted jsem zase klesla protoze vim s kym to mam.Asi si zajdu na Stodolni,udelam si tam dite s neznamym typkem na WC a pak teprv budete cumet! :D

zelenaesmolda
9. led 2022

@kaisermil
Doporucuju otevrit Google mapy,zjistila by totiz,ze CR je v Evrope :D

sudylichozrout
9. led 2022

@kaisermil Ale my jsme v Evrope. 😆😆😆😆

kaisermil
9. led 2022

@mimi1004 Mimi, bohužel, ztratila jsem zájem o diskusi s tebou.

mimi1004
9. led 2022

Měla bych se jít vyzpovídat, nevíte, který kostel má nonstop? Nerada bych svým životním příběhem přivodila této osobě šok a zděšení 🤣

zelenaesmolda
9. led 2022

@gracinka7
Hranice uz tady byla v minulem zivote,to me beztak upalili podle nekterych veci v tom soucasnem.

zelenaesmolda
9. led 2022

@mimi1004
Tesco mivalo 24/7 :D

somalicats
9. led 2022

@kaisermil Ale mně jsi stále neodpověděla na otázku: Víš, že každá vdaná Češka má odlišné příjmení od svého manžela?

gracinka7
9. led 2022

@mimi1004 mám klíče od kostela, přijeď 😁

mimi1004
9. led 2022

@gracinka7 Nedáme tam slezinu všechny? Pozveme pánský eskort, něco popijeme a to by bylo, abychom za 9m neobohatily tento svět o další "haranty" 🤣

zelenaesmolda
9. led 2022

@kaisermil
Ze ses troll je jasne uz nejakou chvili,no aspon narozdil od tech trollu s otazkama typu "mela jsem tulenicko s pritou,muzu byt tehotna" jsi nas docela pobavila 🙂
Nechces z toho vyjit se cti a priznat se?

somalicats
9. led 2022

@mimi1004 Kruciš, a já už do jiného stavu přijít nemůžu...

kaisermil
9. led 2022

@mimi1004 Jiste jsi dost jemnocitna, aby pochopila, ze to USA bylo hlavne vysvětlením pro můj spelling. Lidé jsou si rovni. Všichni maji právo vyjádřit svůj názor a přispět do diskuze. Od tebe ocekavam, ze můj názor budeš plné respektovat.

mimi1004
9. led 2022

@somalicats Neva, budeš nám tleskat do rytmu 🤣

Strana