Jsme s přítelem 10 let, máme dvě děti a svatba pořád nic
Holky chci se zeptat jak to mate vy ? Jsme s pritelem spolu skoro 10 let a mame dve deti. Porad ale nejak neprichazi na trma svatba. Vim ze je to jen papir atd... Ale docela mi vadi ze deti maji prijmeni po nem a kazdej ma blby narazky na to ze jsme spolu tak dlouho a porad nic...
@zelenaesmolda To az se potreti vdam, i kdyz zenskou s 5 detma si nikdo normalni nevezme... 🤣
@michaela666
Ano, věřím, ze v tom komunistickém marasmu na mnoha věcech nezáleží. Ano, a v dobe prvobytně pospolná nezalezelo ani natož příjmení.
Ja tu provokují hlavne proto, aby vám začalo záležet na vašich dětech a na sobě samých.
Vyžadujte úctu!!!!! RESPEKT. K sobě samým. Ke svým rodičům a jejich cítum.
Byt v Evropě neznamená přestat byt hrdý na svou zemi. Ja bych take chtěla byt hrdá na Česko. Czechia - to musel vytvořit maly česky človíček bez rozhledu. NIKOLI EVROPAN!!!!
Evropan bude vědet, který jazyk v EU prevladne a uz ho bude znát.
Jiste víte, jak se to ve světě vetsinou vyslovuje. Cečija.
@michaela666 to je nápad. A rovnou si opečeme buřty 😁
@gracinka7 Mam kamose, co ma bagr. No problemo.
@somalicats
Navic s bastardama,ze?Fuj,ty hrisnice :D
@zelenaesmolda Káže na špatným webu. 🤦😃
@zelenaesmolda no prave... Taky jsem hresila jak hrom.
@michaela666
kdyby na webu,ona je ocividne predstavama o Cesku uplne na jinem kontinente :D
@zelenaesmolda Jsem si jistá, ze znám zeměpis podstatně lepe nez vy. Ale nechapu, jaký je to příspěvek do diskuze o neucte mladých českých žen k sobě samým?
Myslíte tim, ze ženy veVatikanu maji více sebeucty?
@zelenaesmolda Simte, ta nevytahla paty z Bohnic. Akorat dnes dostala vychazku.
@zelenaesmolda Však jo, prý je v júesej 🤦♀️ Tam z takových taky skáčou radostí 🤣
@somalicats
Ale to bys ji krivdila.Myslim,ze je zcestovala az az.Prece jenom Opava-Dobrany-Bohnice jsou od sebe dost daleko
@somalicats Nee, pustili ji k počítači. Nebo zdrhla.
Anebo se už vymyslel stroj k cestování časem 🤔
@mimi1004
a prijela tam vodovodem jako Kolumbus :D
Ona nepozná ani ironii 🤦♀️🤔🙄😄
Holky, je tady spousta maminek, které žijí v zahraničí a většinou píšou BEZ diakritiky, protože ve svých mobilech či PC češtinu nemají. Takže?
@kaisermil Žena po svatbě přejímala mužovo příjmení proto, aby všichni věděli, že patří jemu ( rozuměj je jeho majetek). Ty se prezentuješ jako "něco víc" protože ses přestěhovala do Ameriky a v dobré víře se snažíš otevřít oči matkám? Promiň, ale zatím z toho vycházíš jako osoba s vymytým mozkem nebo někdo, kdo se přišel pobavit jak se tady budeme zlobit a hádat...Ve výsledku jsi nás tady všechny hezky pobavila. Díky 👏
Pane jo, hnedka takhle zkraje roku. Zdá se, že letos bude laťka trollení velmi vysoko.
@mimi1004
ja treba pisu bez diakritiky protoze je to rychlejsi pri psani vsema 10,na mobilu bych psanim s diakritikou psala jeden prispevek pul roku.
@zelenaesmolda To jo, ale ona tvrdí, že je v USA a napíše Ř. Oprav mě, jestli se pletu, ale zahraniční pc a mobily umí češtinu?
@journals
hele ja mam treba na iphonu diakritiku pri delsim podrzeni pismena a to tam ani vsechny znaky nejsou,navic je to zdlouhave
@mimi1004
tak je jedno kde je,pokud pise z notasu tak si nastavi jako vystup ceskou klavesnici a ty znaky tam ma,sice nejsou vytistene na klavesnici ale sw tam budou.Ja mam notas s americkym rozlozenim klaves protoze je puvodem z USA a taky ti napisu ř protoze mam nastavenou ceskou klavesnici.Kdyz chci psat cisla tak prepnu na anglickou abych nemusela drzet shift a psalo mi to cislice.

@somalicats Zem je teď zmrzlá, mohla by sis zlomit rýč. Nemáš bagr? 😀