Když Vás manžel/partner přestane milovat a začne podvádět v těhotenství
Ahoj. Je mi 27 let, čekám s manželem 2 dítě, jsem ve 37tt a manžel se před pár měsíci zamiloval do starší ženy. Do teď nechápu, jak se to mohlo stát, protože jsme neměli žádnou krizi. Chtěl se nechat rozvést a ze začátku to chtěl vše hodit na mě, že jsme se dva měsíce hádali, ale hádali jsme se kvůli tomu, že nebyl s námi. Se svou rodinou, než jsem se pak dozvěděla, že ten čas trávil s jinou. A opravdu mi vyrazilo dech, když mi ji ukázal na fotce. Mému manželovi je 33 a jí je 40let. No asi jsem myslela, že je to zlý sen.
Jsem do něj pořád zamilovaná, ale on miluje jí.. nechci se rozvést a nevím co mám dělat. Jako táta funguje normálně, ale ke mě se chová jak ke spolubydlící.. Nechce semnou ani spát a kdyz se ho chci dotknout, cítím, že mu to je asi nepříjemný.. Prý to s ní ukončil, ale brečel kvůli ní jak malej kluk.. Nejhorší je, že když si představím, jak se ji dotýká, dělá se mi zle..
Tak co mám dělat?
@mamina_marcela Kdyby to byla nevěra typu "opil se, tak s ni skočil do postele", tak bych souhlasila, ale tady to vypadá, že tu milenku miluje.
Hmmmm... co mu zkusit vrátit stejnou mincí... najít si nějakého fakt pěkného chlapa a trávit s ním čas...ani nemusíš chlapa podvádět, ale prostě mu ukázat, že ještě tak marná nejsi..
Ahoj, narazila jsem na diskuzi a zajimalo by me jak jste to zvladli? 🙂

Ráda bych zde napsala pár slov k nevěře obecně, protože radit Vám, co máte udělat , je nesmysl. Každá rada, která je zde napsaná je postavená na zkušenostech a prožitých emocích každé pisatelky. Znamená to tedy, že daná rada by byla tou nejlepší právě pro pisatelku, ale ne pro Vás... Některé statistiky uvádí, že až 70% manželství se setká s nevěrou a to jsou jen páry, které to přiznaly. Někde jsem četla, že odhady jsou až na 97%. Přemýšlím tedy nad tím, jestli by to pro mě byl důvod k rozchodu, pokud by nebyla nevěra opakovaná. Co tím vyřeším? Je velmi pravděpodobné, že s novým partnerem se dostanu do podobné situace. :( Já myslím, že k nevěře dochází díky tomu, že cítíme nenaplnění některých svých životních potřeb (může být jakákoliv). Potkáme někoho, kdo nám tuhle potřebu dokáže naplnit a je to v háji, teprve potom dojde k sexu. (pokud tou nenaplněnou potřebou není právě sex) . Dejte svému manželství šanci a zkuste oba přemýšlet o tom, jak můžete jeden pro druhého vytvořit prostor, ve kterém se budete cítit šťastní. Něco rozbourat a zničit, umí každý. Držím palce. 🙂