icon

Konflikt s manželem kvůli nákupu iPhone. Co dělat?

31. říj 2025

Dnes sem se dostala do konfliktu s manželem.
Už dlouho sem chtěla iPhone, ale nebylo na něj. Teď mám konečně možnost si ho koupit.
Problém je v tom že si chci koupit iPhone Air samozřejmě za své. Něco mi přidá mamka protože nevěděla co by mi dala.
No a on koupil svému ditku kterému je 11 let iPhone 16 a teď mi vyčítá že to dělám schválně a že jeho dítě mi bude závidět. Že já ho nepotřebuju.
Vůbec nevím co mám dělat. Uvažuju aby byl klid že si ho ani nekoupím.

Strana
z4
ee.liska
3. lis 2025

A mne by tedy sakra zajímal názor i druhé strany.

marge_s
4. lis 2025

“Vymenila” bych telefon i chlapa. Mas mnohem vetsi problem nez iphone.

marge_s
Autor odpověď smazal
lachipie
4. lis 2025
@anonym_autor

@andelka prý mi stačí obyčejný. Cítím se jako blazen.

@anonym_autor A proč nestačí obyčejný dítěti? Asi takhle bys mohla argumentovat taky. Dítě v pátý třídě potřebuje napsat sms a zavolat, občas mrknout na internet a socky. Na to jemu taky stačí obyčejný. Nepotřebuje na to telefon za 20 tisíc. Jsi svéprávná, dospělá, na nic se ho neptej a kup si telefon, jaký chceš a hotovo. Přece se nebudeš ve všem podřizovat 11letému děcku. Musí si zvyknout, že nemůže mít všechno, na co si ukáže. Iphone chtějí i dospělí, protože je to vcelku kvalitní značka. Chceš Iphone? Chceš. Máš na něj? Máš. Tak si ho kup. Na co řešit, jestli náhodou nebude 11leté děcko ukřivděné.

autor
4. lis 2025
@ee.liska

A mne by tedy sakra zajímal názor i druhé strany.

@ee.liska to bohužel nemám jak splnit, ale názor na co přesně by tě jeho zajímal?? Moje Kč má věc ne

vladenkamaminka
Autor odpověď smazal
Strana
z4