Krize?

8. čer 2022

Ahoj holky máme ,,krizi “ale asi jí vidím jen já podle partnera vše Ok. Moc spolu nemluvíme, nikam semnou nechce chodit, když ho poprosím aby chvilku obstaral malou ( 8m) tak mi přijde ze mu to dělá problém, co se týče romantiky na bodu mrazu. Rada bych aby to zase trochu jiskřilo jenže co se malá narodila je to takové no nijaké. Přijde mi že ho do všeho musím přemlouvat nejraději je když je zavrenej ve vedlejším pokoji a hraje hry na ps s kamošema ve sluchátkách. Tak jsem to vzdala veškeré snahy ho zapojit do rodinné aktivity a dávám mu volnost jenže mi přijde že si toho vůbec nevšiml. Když spolu mluvíme odpovídám jedním max dvěma slovy. Třeba jako nevím, dělej jak myslíš :/ jsme spolu skoro 7 let staví se nám domeček a máme krásnou dceru ale jeho zájem o mě nulový asi samozřejmost. Doufám že to časem bude lepší ale jsem dost osamělá. Kdyby jste měli radu ráda si přečtu 🙂 ( konverzace o tom jak se ,,cítím “ proběhla už xkrát ale je to pořad stejné)

lidija1234
8. čer 2022

Myslím že tady nezbývá nic jiného než dát nůž na krk...jsi šťastná ? Partner má taky koníčky, zajde s chlapama na pivo ale jinak prostě doma funguje. Chodí jenom na noční takže ráno si bere malého na hoďku a odpoledne jak vstane tak je s námi neexistuje aby se zavřel vedle do pokoje a hrál na PC, to já mu teď spíš navrhovala že se tam půjdu zavřít a odpočinout si 😂upřímně bych mu asi řekla ať se snaží a to co ti vadí aby jste udělali kompromis že jinak konec. K čemu ti takovej chlap je ? Jestli nepomáhá, netráví s vámi čas a je radši na PC a má pocit že je vše naprosto v pořádku tak k čemu ti takový chlap je?

martulka88
8. čer 2022

Říká se, že 7.rok je kritický a buďto se lidi vezmou, anebo v tom horším případě, rozejdou.
Já, s mou povahou, bych mu to narovinu řekla a promluvila si - ale opravdu jako promluvila do hloubky. A tam jsou dvě možnosti - buď bude mít chuť něco změnit, či nikoliv. Pak bych řešila, zda v takovém vztahu zůstat. a zároveň to i řekla - nejsem zastánce být ve vztahu jen kvůli dětem - trpí potom hlavně oni. My jsme s partnerem na tom tak, že spolu o všem mluvíme - taky jsme měli menší krizi (já osamocená s prckem, on v práci či nevrlý u PC her) a já musela s pocity ven. A najednou náš vztah dostal náboj a je to tak, jako dřív, ikdyž trochu jiný, když je tam to dítě, které oba nadevše milujeme. Jakmile totiž nebudete mluvit a nebude ani sex, tak jde dokopru celý vztah.

jjasmina
8. čer 2022

Já říkám pokud se spolu přestanem smát a mluvit, tak to bude problém, možná si unavená, já byla kolikrát k. O. A protivná jak.. Jinak chlap má doma fungovat, kor když je dítě..

zmrzlinka
9. čer 2022

A spíte spolu?

vendelinka08
11. čer 2022

A jak se cítí on víš? Jako univerzální rada pro vztah neexistuje. Vztah se vyvíjí,musi se budovat. Vím o cem mluvím, jsem s manželem 26 let. Když to vezmu6 zpětně, také jsem tohle řešila. Je potřeba být spokojená sama se sebou, hlavně. Nečekat, že tě on udělá šťastnou. Ty musíš být šťastná, vyzařovat to z tebe...pak může nastat změna i u něj. Ale jak říkám....je to individuální a každý vztah zažívá různé krize, je třeba se posouvat dopředu. Ne, dozadu. Co bylo před narozením krásné dcery, už nikdy nebude. Přeji, ať to zase funguje.

lucieevita
11. čer 2022

@vendelinka08 krásně napsané. Nečekat, že tě on udělá šťastnou.. to si budu pamatovat 👌

misa31081988
5. črc 2022

@vendelinka08 krásna slova ...