icon

Lze mít ráda dva muže?

sussie2
27. kvě 2015

Holky, potřebuju radu ... Měla jsem po odchodu manžela přítele, byli jsme spolu pár měsíců (bez sexu, jen občas mazlení) Nedopadlo to a já to ukončila, ale on mě stále chce dál, já ho mám taky pořád ráda, vysvětlili jsme si i proč nebyl sex, že jsme oba troubové a chceme to napravit... jenže, mezitím se objevil "kamarád", teď asi měsíc bydlí u mě, no a něco mezi námi bylo, jenže on je ženatý (manželka žije mimo ČR), oba si držíme tak nějak odstup, ale oba cítíme něco víc, je to z něj poznat ... občas se spolu vyspíme, no ideální to není, ale já prostě nevím kudy kam, jak z toho ven. Nikdy jsem netušila, že je možný mít ráda dva chlapy ... Nemůžu říct, že jednoho z nich miluju, ale ani jeden mi není lhostejný, jsem divná? 😕

Strana
z4
shine2015
27. kvě 2015

@svetlus_pepca představ si sama sebe s deckama.....podle me je to dost naivní predstava harmonickych vztahu....

shine2015
27. kvě 2015

@sussie2 vždyť si nejsi jista??? Heled já svůj názor napsala....měj se

kajalka
27. kvě 2015

Mně teda přijde vtipný, že ženská je mrcha a chlap je co..? Nevinnej chudák? To on je ženatej a měl by myslet na rodinu. Pokud nemyslí, pak jedině dobře, pokud se ho jeho žena zbaví, i když to nebude pro ní lehký.

svetlus_pepca
27. kvě 2015

@shine2015 A kdo tu mluví o rozbíjení manželství?? Vždyť nic o jeho manželství nevíme, třeba ho vůbec nerozbíjí. A že by byl rozvedený, kdyby byl nespokojený?? To nemyslíš vážně, viď?! 😉 Já si především myslím, že vůbec nemá cenu řešit nějaké, co by, kdyby. Předpokládám, že sussie si sem nepřišla pro ortel "upalte ji". Původ podle mého byl v tom, že něco cítí ke dvěma chlapům zároveň, ne v tom, že má něco se ženatým. Tak proč to tu řešit.

sussie2
autor
27. kvě 2015

@shine2015 nevím, nejsem si jistá, jestli je ten ženatej ON, protože je tady ještě ten druhej přítel, u kterýho jsem měla za to, že to mezi námi skončilo a ne, neskončilo ... já jen prostě nevím, jak z toho ven. Nechci tlačit ani na jednoho z nich, oni taky netlačí, ale možná to přijde, ale já chci jen klid ...

ronyx
27. kvě 2015

@svetlus_pepca Řekla bych,že tvůj pohled je dost omezený a jen se tu dohaduješ 😀 Když chlap za svou rodinou jezdí,má o ni zájem,tak se zřejmě rozvádět nechce, v tom případě,ženská která s ním spí a o rodině ví,ji tak nějak rozvrací,stejně jako on. Co to je pro boha za tvůj pohled na věc ala: Ona je svobodná,ona nic špatného nedělá 😀 a kdyby tě chlap podváděl s jinou rozhodně by sis o té ženské nemyslela nic dobrého ač by byla svobodná bez závazků,to mi nenamluvíš,lžeš si do kapsy. Každá by prskala a o té ženské by si myslela jen to nejhorší,když by věděla,že ta dotyčná o rodině a dětech věděla.Ale s tebou to nemá cenu vůbec řešit

svetlus_pepca
27. kvě 2015

@shine2015 Já dítě mám a naštěstí i fungující manželství. A o harmonickém vztahu tu asi řeč není, že?! To by zřejmě sussie nezakládala tuhle diskuzi. A ani já si ho takhle nepředstavuju. Ale prostě nechápu, proč je nutný hned někoho odsuzovat.

ronyx
27. kvě 2015

@kajalka Ach jo,čti všechno a nebudeš muset psát nesmyslné příspěvky. Jasně se tu psalo,že on je hajzl....... samozřejmě je vina i na jeho straně,ale zakladatelka nemůže čekat,že ji tady všechny ženské a většina z nás jsou matky dětí ve vztahu,podpoříme a schválíme ji ženáče,co je na tom tak k nepochopení 😀 Kdyby si tu diskuzi četl on,věř mi,že bych mile ráda napsala co si o takových chlapech myslím,ale nemá cenu řešit jeho,když k jeho uším to stejně nedojde 😉

sussie2
autor
27. kvě 2015

@svetlus_pepca

No harmonický vztah to fakt není ... spíš jde o to, že je nám spolu dobře, nepleteme se tomu druhýmu do života, nestaráme se kdo kde byl a s kým... Do toho mi motá hlavu ten druhý ... oba jsou hodní, oba mi chtějí nějakým způsobem pomoci

kajalka
27. kvě 2015

@ronyx Kdybys četla pořádně ty, pak bys věděla, že dotyčná schvalovat ženáče nechce 😉
Vina je především na jeho straně, to on má závazky, ona ne.

sussie2
autor
27. kvě 2015

ne, nejde o to, aby mi byl ženáč schválenej, já jen jsem se ještě nesetkala s tím, mít v hlavě a srdci dva chlapy a nevědět pro kterého se rozhodnout ... Spíš jsem to potřebovala ze sebe dostat ven, ulevit si ... ne číst, že jsem mrcha, která rozvrací rodinu ...

svetlus_pepca
27. kvě 2015

@ronyx Víš, to, že se můj názor neshoduje s tvým, ještě neznamená, že ten můj je ten omezený 😉 A když si přečteš mé příspěvky, nikde jsem nenapsala, že bych se té, se kterou by mě chlap podváděl, zastávala nebo si o ní myslela jen to nejlepší. Napsala jsem jen, že bych to v první řadě vytmavila jemu. O ní bych si taky myslela své, ale on je ten, který by pro mě byl ten největší zmetek. A že tomu ty nerozumíš, za to já nemohu. Prostě na to koukáš jinak. Zajímalo by mě, jak víš, co bych si já myslela, nebo co bych dělala. Asi těžko...

elvira
27. kvě 2015

@sussie2 - a co se vys... vykašlat na oba a hledat dál?
Ono to není jednoduché, ale zv lastní zkušenosti - sejde z očí, sejde z mysli.
Takže přerušit kontakty, nechat si pár týdnů klidu, zrelaxovat, udělat si hezký víkend někde s kámoškou a pak uvidíš... 😉

sussie2
autor
27. kvě 2015

@kajalka Záleží jak jsou závazky brané. On se stará jak o svou tak o mou rodinu.

sussie2
autor
27. kvě 2015

@elvira To by šlo pouze u jednoho... s "ženáčem" bydlím, ten jen tak z očí nezmizí

ronyx
27. kvě 2015

@svetlus_pepca Psala jsi jasně,že ona nedělá nic špatně - to mluví samo za sebe,nemusím si nic domýšlet. Pokud si myslíš,že ženská co spává se ženáčem nedělá nic špatně,pak by sis přece nemohla myslet nic špatného ani o té,co by to dělala tobě 😉 Lépe ti to už nevysvětlím

svetlus_pepca
27. kvě 2015

@sussie2 Já ti celkem rozumí. Kdyby tak šlo z těch dvou udělat jednoho, viď?? 🙂 Prostě se sešli dva a oba mají něco, co tě k nim táhne. Dej tomu čas a věřím, že se nakonec rozhodneš pro jednoho. Nebo třeba pro jiného. To teď nikdo neví a nevíš to ani ty. A ani to nevyrešíš během hodiny či dne. Tohle je prostě na delší zamýšlení se a rozhodování se. Můžu ti jen upřímně říct, že ti tvoji situaci ani za mák nezávidím!

shine2015
27. kvě 2015

@sussie2 sorry ale on se ma starat pouze o svou....a ty se zamysli jak bylo tobě když jsi přišla chlapovi na nevěru a když ses mela potkavat s jeho novou přítelkyní.....nedelej to co nechces aby bylo děláno jednou tobě.

sussie2
autor
27. kvě 2015

@svetlus_pepca jo, kdyby se scucli do jednoho, to by bylo úplně nejlepší ... děkuji, že mi rozumíš, že to není o nějakém rozvracení rodiny, to fakt v plánu nebylo a kdyby on byl šťastný, tak asi by neskončil v posteli se mnou ... Můžu si jen sepsat pro a proti, ale u obou je to tak nějak na stejno, takže ani to mi moc nepomůže. Asi jen čas rozhodne, jestli někdo z těch dvou nebo úplně jiný se teprve ještě objeví ...

luciamala1979
27. kvě 2015

Ked mas chaos a necitis istotu viac nazvime to ako chceme, TY vies co ti v tom chyba co hladas-ak to tam nie je uz to nepride hladaj ine ;) k tej rozmluve tu - Osobne by som do vztahu so zenatym nesla. A vinni su vzdy dvaja ked padne rodina. Dvaja manzelia nie ten co prisiel na viac, DVAJA su si zodpovedni za vztah

sussie2
autor
27. kvě 2015

@shine2015 Bylo mi zle, když jsem muži přišla na nevěru... nyní vím, že to tak prostě mělo být, sice spolu nevycházíme, ale to už je vedlejší věc. A svým způsobem to byla i má chyba, že si našel jinou, takže ji neberu jako mrchu. Můžeme si za to tak nějak všichni ... ale o tom tohle není.

svetlus_pepca
27. kvě 2015

@ronyx Já nevím, ale ať koukám, jak koukám, nenapsala jsem že nedělá nic špatně. Napsala jsem, že je to její věc, jestli spí s ženatým, rozvedeným či svobodným. I kdyby spala s celou armádou, není to předmětem diskuze a je to jen o jejím vědomí a svědomí 😉

svetlus_pepca
27. kvě 2015

@sussie2 Za to, že ti rozumím, mi nemusíš děkovat. Jsem ráda, že jsem do téhle diskuze nakoukla, protože jestli něco nesnáším, tak tohle kamenování ve chvílích, kdy ti, kdo hážou kamenem, ani neví, proč to dělají. No, znáš to "hoď po ní kamenem, ty, kdo jsi bez viny" ...ale kdyby to tak bylo, píšem si tu zřejmě jen spolu 😀 Jo, pokud jsou pro a proti u obou nastejno, těžko to tenhle "systém" rozhodne. Pak už jen asi opravdu čas budoucí ukáže, co dál 🙂

evulina77
27. kvě 2015

@sussie2 nečetla jsem všechno, ale za mě radím rozejít se s oběma a začít znovu a hledat perspektivního chlapa se vším všudy a neutrácet svůj čas s někým, kdo za to nestojí.

ronyx
27. kvě 2015

@svetlus_pepca Přestaň si tu hrát na matku Terezu a nedělej z toho víc než je,nikdo ji tu nekamenoval,všechny příspěvky byly napsány slušnou formou,nikdo ji nenazval mrchou,nikdo ji nenadával..... Navíc zrovna já napsala,že ji neodsuzuju,jen to nechápu a popřála ji štěstí ať má šťastnou ruku ve volbě 😉 Tohle je diskuze a musí se počítat si tím,že někdo napíše svůj pohled na věc.Já sama nemám ráda škatulkování,odsuzování atd.Ale zdravý pohled na věc je jiná věc a nic jiného se tu nedělo. Myslím,že se tu hádáš naprosto zbytečně a rozbroje děláš tak nějak ty,protože kdybys tu každé neodepisovala a nepsala své nesmysly na jejich názory,každá by jednou napsala jak to vidí a víc by se to neřešilo,tu nesmyslnou diskuzi jsi tu rozvířila ty 😉 .Já na to své napsala a víc se k tomu raději vyjadřovat nehodlám,protože s lidmi jako jsi ty je to hold těžké a konce to nebere.

sussie2
autor
27. kvě 2015

@evulina77 No, asi by to bylo to nejlepší, ale už jsem psala.. s ženáčem bydlím 😕

evulina77
27. kvě 2015

@sussie2 on bydlí u tebe, nebo ty u něho? Na jak dlouho? Úplně to nechápu, ale to nemusím 🙂 . Já jen že se takhle nikam neposuneš a budeš se v tom rochnit dál. Pokud ho nechceš pro další život, není dobré s ním bydlet a tím si zavírat další dveře, který bys ráda otevřela... Zase na druhou stranu, pokud je s ním sex v pohodě, nikomu neubližujete (jeho manželka apod.), dá se s ním domluvit jen na tom sexu a nic víc, tak bych si ho chvíli nechala jako takového převozníčka, ale rozhodně bych hledala jinýho chlapa, s kým bych chtěla žít. Aby si se za pár let neohlídla a nezjistila, že jsi promrhala spoustu let s někým, kdo za to nestál a že jsi sama, nebo s někým, s kým jsi vlastně nechtěla být...

sussie2
autor
27. kvě 2015

@evulina77 On bydlí u mě. Vypadá, že ještě pár týdnů určitě, no přes léto a dál nevíme ... Jako převozník funguje úžasně, to ano, sex s ním je skvělý, dává mi to, co potřebuji. No ale to je právě ono, každý si i přesto žijeme svoje životy, ale podvědomě cítíme, že je něco víc mezi námi, ale oba se asi bojíme ... Proto vlastně jsem souhlasila s druhým pokusem s tím mým přítelem, co jsme spolu byli před ženáčem ... Nechci si ty dveře zavřít, ale ... je to sakra těžký ...

evulina77
27. kvě 2015

@sussie2 ale za mě, nepůsobíš, že miluješ oba dva. Asi je máš ráda, ale to máme rádi i řízek, že? Máš to teď asi pěkně složitý a asi se i cítíš nepříjemně a nevíš, jak z toho ven a je načase to udělat jednodušší, ale podle mě sama víš, že vlastně ani jednoho nechceš...

sussie2
autor
27. kvě 2015

@evulina77 No na tom něco bude, mám je ráda, je mi s nimi hezky, ale ... nejsem zamilovaná ani do jednoho.

Strana
z4