icon

Lze mít ráda dva muže?

sussie2
27. kvě 2015

Holky, potřebuju radu ... Měla jsem po odchodu manžela přítele, byli jsme spolu pár měsíců (bez sexu, jen občas mazlení) Nedopadlo to a já to ukončila, ale on mě stále chce dál, já ho mám taky pořád ráda, vysvětlili jsme si i proč nebyl sex, že jsme oba troubové a chceme to napravit... jenže, mezitím se objevil "kamarád", teď asi měsíc bydlí u mě, no a něco mezi námi bylo, jenže on je ženatý (manželka žije mimo ČR), oba si držíme tak nějak odstup, ale oba cítíme něco víc, je to z něj poznat ... občas se spolu vyspíme, no ideální to není, ale já prostě nevím kudy kam, jak z toho ven. Nikdy jsem netušila, že je možný mít ráda dva chlapy ... Nemůžu říct, že jednoho z nich miluju, ale ani jeden mi není lhostejný, jsem divná? 😕

Strana
z4
espada
1. čer 2015

@sussie2 Tak hlavně, že se usmíváš a jsi v pohodě. A až tě to semele a budou z toho starosti, půjdeš tafy zase řešit, jak je to těžké.... mno...

sussie2
autor
1. čer 2015

@espada Hm, si myslíš, že jsem v pohodě, ale těžce se mýlíš... jen místo rady jak z toho ven, nebo vyslechnutí jen čtu, jak jsem já ta špatná a to mi fakt nepřidává k tomu být v pohodě ... A tady už nic řešit nebudu, jelikož se to akorát otočí proti mě ...

blondynka400
1. čer 2015

@sussie2 tady opravdu není ideální místo pro řešení podobných věcí. Protože tady najdeš povětšinou samé světice, co ony sami by nikdy nic podobného neudělaly 😝
A tobě přeji hodně štěstí, ať vše dopadne jak ty chceš 😉

linee
1. čer 2015

@espada
@shine2015 tady s vámi nesouhlasim. Na to všechno je potřeba 2 a především manželce ublizuje jeji manzel sam, který by mel rict STOP, protože ma rodinu. Tazatelka je bez partnera a ma deti. Takze ona neverna není...

michalka_n
1. čer 2015

aha takže pokud b y tebe @linee podváděl manžel byla by ta slečna světice jo ?:D keci

linee
1. čer 2015

@michalka_n nebyla, ale mela bych vztek především na manžela, protože jeho jsem si vzala....

espada
1. čer 2015

@linee To je samozřejmě pravda. Ale mě vytočilo, když tazatelka napsala, že nikomu neublizuje.

linee
1. čer 2015

@espada to chápu. Mne jenom tady prekvapuje par odpovedi, které delaji z tazatelky tu největší smilnici. Souhlasim, ze zenaty muz je tabu, ale tady hlavni pochybeni vidim na jeho strane (co se tyce ublizeni manželce)...

espada
1. čer 2015

@sussie2 Hele já tě nesoudím. Na to nemám právo. Ale štve me, že napíšeš, že nikomu neublizujes. Jak z toho ven? Netahej se se ženatým. Jestli te miluje, rozvede se a pak spolu můžete letět na měsíc. A jestli ne, což si myslím, ze tak dopadne, budeš vědět. A promiň, ale takhle se chovají dospělí. Nejdřív rozchod, pak vztah... Ano, znám i pár, oba v manželství. Zamilovali se a než se to zvrtlo, sedli si spolu a rozhodli se, že zůstanou se svými manželi. Poplakali si a rozešli se domů. Zivot není jen Já Já Já. ...

espada
1. čer 2015

@linee Jenže kdyby chlapi neměli kam ho strčit, nebyli by neverni. Vinni jsou dle mého oba a oba stejne.

dokument
1. čer 2015

nebyla bych si tak jista, ze zenac k tobe citi to, co ty k nemu. Bohuzel, takova je realita. Zdat se ti to muze, ale takovi zenaci, kteri se chovaji jako tento, se zdaji vsem, ze jsou zamilovani. Moralne bych neodsuzovala tebe, ale jeho, to v kazdem pripade. A pokud mohu poradit, nespolehej na intuici v tomto. Zenac je proste (prominte, to se neda jinak napsat) kurevnik 😅 od toho nic dobreho do budoucna necekej. Tolik asi k otazce😅

sussie2
autor
1. čer 2015

@linee Ano... mě byl můj bývalý manžel nevěrný a nebyla jsem vzteklá na ni, ale na něj, protože on měl vědět, kde je jeho místo ...

Nikde jsem nepsala, že jsme zamilovaní, jen to, že jsme prostě spolu, že je nám spolu dobře, nikdo z nás neřeší co kde kdo z nás dělá a máme klid ... Ideální stav ... No ideální ne, ale prostě klidný, žádné hádky, výčitky, vyptávání se ...

sussie2
autor
1. čer 2015

@blondynka400 Ano, samé světice ... ale ... nikdy neříkej nikdy a kdo ví, co se jim doma skrývá za kostlivce ve skříni ... Ale asi jsem mohla čekat, že se na mě slítnou jak supi na mršinu ...

dokument
1. čer 2015

@sussie2 jestli ho nemilujes, toho zenatyho, tak bych s nim cas neztracela a nekomplikovala si zivot 🙂

sussie2
autor
1. čer 2015

@dokument Máme se rádi a je nám spolu dobře, občas je tohle mnohem lepší vztah, než když je jeden zamilovanej a druhej ne ... nebo jsou ve vztahu hádky ... uvidíme co z toho bude, řekla jsem mu, že ho nevyhodím a že může zůstat, jak dlouho bude potřebovat, no a minimálně přes léto to určitě bude. Co se má stát, to se stane ... nechám to být a nebudu nic řešit a lámat to přes koleno. Přítel má bohužel smůlu, něco se stalo, už mu nevěřím, takže už se nejedná o dva muže ...

andelka
1. čer 2015

@sussie2 stejně je to divný. Manželce a dětem nevadí, že měsíce bydlí u cizí ženy?
Ono, teď je to ideální, protože jsi druhá (minimálně). Kdybys byla první a byli jste spolu ofiko, řešili rozvod, péči o jeho děti (u tebe v domě?nebo by se na ně vykašlal? nebo jezdil k nim?), tak by vztah rázem nebyl ideální, ale úplně normální. Já bych se na to vybodla, když nejsi zamilovaná.

magdalenax
1. čer 2015

Stále platí - v lásce vyhrává ten, kdo má rád míň... . Zakladatelku rozhodně neodsuzuji, jak jsem výše napsala

Strana
z4