icon

Má mě partner stále rád nebo je konec vztahu?

12. črc 2022

Dobrý den,
Omlouvám se, že píši anonymně, ale mám zde přátelé, kteří nemusí o mé situaci vědět..

S partnerem máme dvě děti 7 let a 3 roky. Poslední dobou je přítel jako vyměněný.. Poslední asi 2 měsíce se ke mně chová úplně odtažitě. Nespíme spolu v jedné posteli. Já spím v ložnici a on v obýváku. Když přijde z práce pomalu si nás ani nevšimne, nedá mi pusu, neobejme mně prostě nic. Když mu chci dát pusu já tak uhne.. nevím co si o tom mám myslet. Sex už taky není jako dřív, dříve to bylo každý den nebo ob den, teď je to velmi velmi málo.

Včera mi řekl, přímo narovinu že potřebuje za dva dny volný byt, ptala jsem se ho proč. Na to mi odpověděl že mě to nemusí zajímat. Co mě co mě asi tak může napadnout že? Vpodstatě jsem se dozvěděla že už od prvního porodu ho nepřitahuju, a jsme spolu jen kvůli dětem. Cítím se už fakt podvedená a na dně. Už nevím co si mám myslet.. upozorňuji že jednu chvíli je to dobrý to spolu normálně i spíme ale pak mu někdo, nevím kdo, zavolá a už nic. Nespí se mnou. Je naladovy, nevím co mám dělat. Místo toho aby byl s námi, tak si raději jede za kamarády, kdy přijde až na druhý den,a když se zeptám jako proč není s námi tak mi odpoví že jim hodně dluží. Když se zeptám co my? Co já? Tak to jen a co s tebou? Nevím už ani jak se mám cítit..

Strana
z2
ina10
13. črc 2022

Tak to je síla, ale podle mě má milenku. Jestli chce volný byt, ať zařídí hlídání dětí a tobě zaplatí wellness s ubytováním a plnou penzí po celou dobu, pokud to není schopen zajistit, z bytu bych se nehla, vyhodit tě nemůže, pokud by přišel domů dřív než ty a nechtěl tě pustit, volat policii. Jinak neporadím, leda zkusit najít si lepší práci (lépe placenou) a odstěhovat se. Máš ještě rodiče? Pomohli by ti dočasně?

autor
14. črc 2022

@ina10 bohužel kvůli dětem není lepší práce možná dělám kuchařku ve školce, kde je normální pracovní doba 7-15 jinak nemám šanci nikde ani na brigády protože nemám pro holky zajištěné pořádné hlídání všude chtějí na směny a bohužel já už nikoho dalšího nemám...

zmrzlinka
14. črc 2022

Tak přes víkend bude s nima tatínek a ty můžeš na brigádu.Z Tvýho platu to budeš těžko sama dávat.Nebo si najít lépe placenou práci někde jinde.Vodit nebo vyzvednout je může i tatínek ne?Nebo to je tak,že je odvedes,vyzvedneš ,nakoupit,uvaříš a on je prostě jenom úžasnej?Tak ho trochu zapoj.At nemá čas na kraviny....

brunetka11
14. črc 2022

Jak tohle na sobě a svých dětech dokážeš dopustit…
Rozhoď sítě, sežeň si slušného právníka a přestaň ho nechávat na vás parazitovat.
Nájem z výživného utáhneš. Max prostě půjdeš k rodičům nebo do spolubydlení. Vzájemně si ještě pomůžete.
A dětem se třeba naopak táta vrátí, protože se o ně bude muset také starat.

prostenika85
14. črc 2022

Autorko, píšeš, že byt máte v nájmu. Nájemní smlouva je na partnera nebo na vás oba? Případně trvalé bydliště tam máš i Ty s dětmi? Nenech se vyšachovat a bojuj za sebe! Proč by sis Ty měla hledat nové bydlení a práci s vyšším výdělkem, abys na to měla? Práce ve školce je kvůli dětem supr! Na nájem v současném bytě společně s případnými vyměřenými alimenty bys také měla. Vždyť je to tak jednoduché, říct tomu svému zlatíčku, že mu žádných 10tis na nájem nedáš a stěhovat se nebudeš. Nenech se zneužívat ✊

autor
14. črc 2022

@prostenika85 nájemní smlouva je na něj, ve smlouvě jsem uvedena samozřejmě i já a děti s tím že tu trvalý pobyt mít můžeme. Já tady ale bohužel trvalý pobyt nemám prostě mi ho tu nedal.. trvalý pobyt tu mají samozřejmě i děti jinak by je bez toho nevzali do školky a do školy...

exbordelar
14. črc 2022

Pockej, proc vsichni maji v tom byte trvaly pobyt a ty ne?

autor
14. črc 2022

@exbordelar netuším nejdřív to bylo z toho důvodu že to neměl ani on pak se tam dal on a dětmi bohužel šli beze mě když sem byla v práci a od té doby ho tam prostě nedotáhnu

prostenika85
14. črc 2022

Pokud jsi uvedena ve smlouvě, můžeš si na jejím základě pobyt spřihlásit sama. S nájemní smlouvou si dojdi na úřad, přihlaš si pobyt, odpady... Ono i bez toho by Tě partner jen tak vystrnadit ze společně obývaného bytu nemohl. Pořád jde o to, že si k Tobě dovolí to, co mu dovolíš Ty ✊

shaazinka
22. led 2023

Panejo, bohužel jsem v dost podobné situaci. I když bez dětí. Ráda bych Vám nějak poradila, ale sama si nevím rady. Každopádně, je to pěkně hnusné a takové chování si nezaslouží nikdo... Z doslechu 😄 vím, že je třeba si nastavit hranice. Ale jak, to fakt nevím... Ale neměly bychom komukoliv dovolit aby po nás takhle šlapal... Držte se, nějak to musíme zvladnour ❤️

Strana
z2