Mám jít s nevlastní dcerou do školy?
Ahoj, ráda bych slyšela Vaše názory na to, zda jít s nevlastní dcerou první den do školy přesto, že její matka si to nepřeje. Máme se navzájem obě rády a bude mě mrzet pokud tam nebudu, ale nechci dělat problémy jejímu tatínkovi, mému příteli.
@lenkaef 😀 😀 😀 jj schytal...
me by treba zajimalo jak vychazi pritelova maminka s ex a jak vychazi s nextkou...
ja se hlavne dost nasmala toho jak se ji tu zastavala jedna osoba ktera byla ve stejne situaci.. ze k ni odesel chlap a taky si hrala na roli nevlastni matky a myslela si ze ma stejna prava jako bio matka.. a kor kdyz nejsou vziti.. pravo nema vlastne vubec zadny.. 😀
proste milenky budou drzet s milenkama nextky budou drzet s nextkama... a normalni zensky budou drzet s normalnima zenskyma... 😀 😉
@luciebx taky kolikrát žasnu,jak jsou některý nány naivní!!😀😀
Je zajímavé,že se pisatelka nepochlubila!!😀
A joooo ono vlastně neni čím!!!😀😀😀😀
V jejich případě věřím,že bývalka to má v hlavě dobře srovnané a pisatelka si myslí,že se bývalka memůže vypořádat s ní,jako s novou?!?🙂 🙂
No jestli má takové názory a sobecký přístup....taky bych jí na očích mít nemusela!😀😀
Zase jedna holubice,která se tu blbostí vznáší!!😀😀
@somalicats
@lenkaef
@luciebx holky vy mi deváté...normálně se smeju az se za břicho popadam.... 😀
Jo a schválně jsem se dnes ptala toho svýho, jak by řešil tuhle situaci on, kdyby šla moje mladá do 1. třídy a já ji vyprovázela - doslova toto:
kdyby nešel její táta - šel bych
kdyby šel její táta a ona stála i o mne - zeptal bych se ho, jestli by mu to vadilo - pokud ne, šel bych, pokud ano, nešel bych a odpoledne nebo jindy bych ji vzal do cukrárny/kina/prostě dle situace.
@somalicats tak tak.. proste logicke chovani a reagovani na situaci, kterou ne kazda osobna snasi dobre..
ja kdyz se vdavala.. ja vylozene tatovi rekla ze tam jeho manzelku nechci.. ze nebudu koukat na mamu jak smutni a mit ji na ocich.. ona mi I rekla ze pokud bych ji pozvala ona by nesla.. me by ani ve snu nenapadlo ji na mou svatbu tahat.. hlavne ji nemuzu ani vystat.. ale I kdybych s ni byla za dobre.. na me svatbe by nemela co delat.. pac taky byla duvodem proc od nas tata odesel k ni..
@luciebx Ona od toho mého padla ještě jedna varianta - šli bychom bez Tebe, odvedli mladou do školy a šli na pivo 😀 😀 😀 😀
Jo, tohle jsou prostě situace, kdy je potřeba jednat citlivě...
@somalicats No, pokud by ten model prošel všeobecně všude tak, že manželka bude krásně vycházet s nextkou a budu to bráno jako obecně očekávány jev, tak to těch chlapů moc v manželství nezůstane 😀 , nebo zavedeme harémy 😀 😀 😀 .
@nuonuon Jo, to by byla teprve sranda 😀. Už vidím takovej pěknej modýlek - dva chlapi, s nima 5 bab a kupa dětí, nikdo nezkoumá, čí které vlastně je 😀 😀 😀
ty blaho tak to je docela maso tato diskuze 😀 ja to cetla kdyz byla skupinka zalozena a hle kouknu a ono uz 16 stran mazec teda,asi pri velke nude si to prectu co se tadu stalo ze to tak dopadlo 😀 😀 😲
@somalicats A všichni jdou 1. září do školy 😀 😀 😀
@nuonuon Ale pozor, nesmí opomenout nikoho, koho děti pozvou. I kdyby to byla půlka vesnice 😀. Aby z toho dětičky neměly doživotní trauma. 😀 😀 😀
@somalicats děti jsou všech 😀 😀 😀
@nuonuon 😀 😀 😀
chudak holka musi bejt vyprdalze se tu takle resi 😀
Tohle by byl krásný scénář do nějakého nové filmu od Svěráka, asi mu pošlu odkaz na tuhle diskuzi 😀 😀 😀
@nynus to já nevím...ale pokud ano, tak je přítel nás....jelikož mu to neprispeje k dobrým vztahům s ex...a pokud
Nesla, tak je nas....protoze jakoze byla na vedlejší koleji, plus tedy se ji hroutí nevlastní dcera (podle me to není nevl.dcera) ,jelikož ji tam neměla, ted nejspíš zvraci, nejí a nepije a nejspíš už ani nepůjde do školy a taky to poškodí jejich vztah nadozivoti do konce života....tudíž se hroutí nejspíš i zakladatelka a pak asi i otec děvčátka a taky tím pádem biologická matka z toho všeho..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Všichni na lexaurinu z důvodu prvního školního dne :D

@lenkaef spis se okoli a cela rodina ted bavi tematem.. co ona tam vlastne delala... no jo no.. snad to bio maminka zvladla a s holcickou si to uzili.. a na nextku nebrala zadny ohled