icon

Mám jít s nevlastní dcerou do školy?

fayvare
29. srp 2014

Ahoj, ráda bych slyšela Vaše názory na to, zda jít s nevlastní dcerou první den do školy přesto, že její matka si to nepřeje. Máme se navzájem obě rády a bude mě mrzet pokud tam nebudu, ale nechci dělat problémy jejímu tatínkovi, mému příteli.

lemonela
2. zář 2014

Puvodne jsem chtela reagovat na @espada,ale pak jsem docetla "diskuzi" a pochopila jsem,ze s vetsinou zen,ktere napsaly prispevky na poslednich 2 stranach se diskutovat neda,nejsou toho z ruznych duvodu zrejme vubec schopne...
Muj posledni vzkaz vsem vytocenym,hysterickym,mimo tema blabolicim,a vecne spravedlivym (ony dobre vi,ktere to jsou)-vstante od tech pocitacu a bezte se podivat ven.Casem pochopite,ze zivot neni cernobily a ze pravda a laska ne vzdy vitezi nad lzi a nenavisti...Pak mozna budete schopne konstruktivne diskutovat namisto slaboduchych vypadu,urazek,infantilnich radku plnych smailiku apod... Zdar a silu!

terezapetrova
2. zář 2014

@kvakuska ja to o te mamince vim a je to strasne ale presne takhle jsi to ty napsala............, ze nikdo jiny na ten den nárok s dítětem nemá, jen jsem reagovala nic vic................. dostava me totiž ta netolerance, která z nekterych prispevku tady doslova tryska 😒

terezapetrova
2. zář 2014

@lemonela napsala jsi to skvele, diky aspoň někdo nemá potrebu predhanet se v urazeni ... 😒

terezapetrova
2. zář 2014

@lenkaef ty mas v sobe hodne zloby vid? 😒 a někdo to kryje smajlikama

lenkaef
2. zář 2014

@terezapetrova jsem v pohodě!🙂Jem mám nadhled!🙂
A ano,když se srazím z blbkou,jsem jedovatá!!😀😀😀

infokonik
2. zář 2014

@lenkaef Prosím, neurážej, at může diskuse pokračovat k tématu. Děkuji za pochopení.

lenkaef
2. zář 2014

@infokonik prosím o vymazání diskuze.Už je pasé a autorka nereaguje!🙂

terezapetrova
2. zář 2014

@lenkaef když myslis.. kez by pomohla alespoň prosba od infokonika

lenkaef
2. zář 2014

Koukám,že se mé příspěvky dotkly někoho jiného než autorky!!😀😀

terezapetrova
2. zář 2014

@lenkaef promin diskuze se muze hodit dalsim

terezapetrova
2. zář 2014

@lenkaef to by lidi museli byt z kamene aby se jich Tve příspěvky nedotkly...

lenkaef
2. zář 2014

@terezapetrova doufám,že bude vyslyšena prosba pro infokoníka!😀😀

infokonik
2. zář 2014

Diskuse může pomoci i někomu dalšímu.
@lenkaef

terezapetrova
2. zář 2014

@lenkaef diky bohu za jeho rozhodnuti..

lenkaef
2. zář 2014

@terezapetrova nebuď tak úzkoprsá!!😀😀A nežaluj!!😀😀😝

Nic koukám čas tlačí.Musím do práce

lenkaef
2. zář 2014

@infokonik když myslíš!🙂

terezapetrova
2. zář 2014

@lenkaef fajn, az budes mit cas pisni kdy jsem zalovala, nejak si to neuvědomuju,, pa

fayvare
autor
2. zář 2014

Nemá tady cenu psát už vůbec nic, sami dle příspěvků moc dobře víte jak to bylo a kdybych napsala pravdu tak si ji stejně upravíte, myšleno pro pár dotyčných zde, jenom jeden můj názor, nemyslím, že by byly v životě spokojené nebo si jen na to hrajou, naštěstí já nemusím, já jsem šťastná.

tarra27
2. zář 2014

@lenkaef asi to s náma není taková hrůza když ty naše příspěvky mohjou pomoci dalším a dalším 😀 😀 😀 😎 😎
a přesně, to je nadhled.... .-)

PS a je super, že je zakladatelka spokojená....a že všichni se máme báječně....holky nesmíte vše brát tak doslova, to chudáci chlapi s váma pak....

linee
2. zář 2014

@fayvare a mohu te poprosit treba do IP jak to tedy nakonec dopadlo? Ja jsem to z tech prispevku nevycetla:( Byla si nakonec? Jak jste to vyresili? Opravdu mne to zajima. Dekuji

lenkaef
2. zář 2014

@fayvare tak co??Bylas tam?

tarra27
2. zář 2014

@lenkaef 😀 😀 😀 😀 😀

petrakol
2. zář 2014

@terezapetrova to by lidi museli byt z kamene aby se jich Tve příspěvky nedotkly...
Nepřeháněj... Mně se opravdu dotkly příspěvky některých náhradních "maminek". Jak jsem psala, až mi nahání strach z mojí budoucnosti, jakožto rozvedené maminky.

lenkaef
2. zář 2014

@tarra27 bacha ať tě nějaká nenapráší!😀😀
By mě zajímalo kdo si co z toho vezme?!😀😀
A autorka se pořád nepochlubila!!Sakryš!😀😀

Už musím...

petrakol
2. zář 2014

@fayvare Já opravdu aktuálně moc spokojená nejsem a vůbec se mi to nelíbí. Na mém názoru na věc to ovšem nic nemění. Po rozvodu si musím řešit a vyřešit milion různých věcí a do toho se mi začíná motat nextka... Kdo by byl v takové životní situaci "v pohodě"...

nuonuon
2. zář 2014

@fayvare Tak hlavně, že jste šťastný. Hned mi k tomu automaticky naskakuje rada od mojí babičky: Holka, nikdy nestav svoje štěstí na neštěstí druhých 😔. Možná bychom se tím měli řídit všichni. Já jsem tedy ráda, že maminka si našla nového přítele a povedlo se jí založit novou rodinu, protože tohle není úplně běžné, hodně maminek zůstane s dětma samo. 😔

lenicka07
2. zář 2014

@fayvare Díky za tvojí odvahu vůbec sem ještě napsat. Napíšu ještě jedno. Schválně jsem koukala, kdo s kým ze známých lidí šel s dětmi na první školní den. Ano, šla Dara s Matějem Homolou a malou Laurou. Komentář k tomu byl, že každý držel holčičku za ruku ale rodiče se spolu vůbec nebavili. Vojtek ani Kokta nešli na první den svého školáka vůbec. Kolik lidí tady odpovídalo s ohledem na děti? Jen se tu pořád řeší averze dospělých, možná je někdo ovlivněn tím co v životě zažil a potřebuje se vybít zlost. Diskuze se docela zvrhla a pár lidí si zřejmě myslelo že je to vtipné. Omyl.
Držím Ti palce.

suzanna123
2. zář 2014

Poslední cca. 3 stránky rozhodně nepomůžou nikomu. A osobně mi dost vadí, když narazím na nějakou starou diskuzi, která mě zajímá, a ta je zaplevelená takovými duševními výlevy. Bohužel moc nepomůže ani promazání - to by koník musel všechny jalové příspěvky bez náhrady vymazat... Co si založit novou diskuzi na téma: "pojďme rejpat do zakladatelky diskuze ... a připomínat si příspěvky, které nás nejvíc pobavily"?

ladenka
2. zář 2014

Holky, myslím, že je víc než jasné, že tam byla i přes přání biologické matky.
Několikrát jste se jí ptaly, jestli byla příčinou rozpadu manželství, také raději neodpovídala, a teď hraje stejnou strategii.
Přečetla jsem celých 18 stran a můj osobní dojem ze zakladatelky je, že si je moc dobře vědoma toho silného a nepřerušitelného pouta mezi biologickou matkou a otcem, kterým je jejich dcera a není si příliš jistá svou pozicí a citovým poutem od jejího přítele, když ani po 5,5 letech vztahu nemá potřebu si ji vzít ani s ní mít třeba potomka, a tak má neustálou potřebu se nad matku povyšovat a dokazovat si, že ona "vítězí", snaží se i pro holčičku být víc než matka a nalhává si, že to tak má i holčička.
Chlap mi připadá, že si uvědomuje, že biologická matka je v právu, když tam nextku nechce, ale bojí se, že když se na stranu bývalé ženy postaví, dá mu to zakladatelka doma pěkně sežrat, takže raději řekne, ať jde.
Možná je to jinak, ale veškeré příspěvky fayvare, na mě udělaly tento dojem.
Snad první den ve škole holčičce proběhl v klidu, ona si ho užila a biologická matka se přes to přenesla s grácií, i když s ní soucítím a nebylo to asi lehké.

nuonuon
2. zář 2014

@ladenka Na straně 6 píše zakladatelka, že byla příčinou rozvodu ona. 😔

Strana