Mám jít s nevlastní dcerou do školy?
Ahoj, ráda bych slyšela Vaše názory na to, zda jít s nevlastní dcerou první den do školy přesto, že její matka si to nepřeje. Máme se navzájem obě rády a bude mě mrzet pokud tam nebudu, ale nechci dělat problémy jejímu tatínkovi, mému příteli.
@kvakuska ja to o te mamince vim a je to strasne ale presne takhle jsi to ty napsala............, ze nikdo jiny na ten den nárok s dítětem nemá, jen jsem reagovala nic vic................. dostava me totiž ta netolerance, která z nekterych prispevku tady doslova tryska 😒
@lemonela napsala jsi to skvele, diky aspoň někdo nemá potrebu predhanet se v urazeni ... 😒
@lenkaef ty mas v sobe hodne zloby vid? 😒 a někdo to kryje smajlikama
@terezapetrova jsem v pohodě!🙂Jem mám nadhled!🙂
A ano,když se srazím z blbkou,jsem jedovatá!!😀😀😀
@lenkaef když myslis.. kez by pomohla alespoň prosba od infokonika
Koukám,že se mé příspěvky dotkly někoho jiného než autorky!!😀😀
@lenkaef promin diskuze se muze hodit dalsim
@lenkaef to by lidi museli byt z kamene aby se jich Tve příspěvky nedotkly...
@terezapetrova doufám,že bude vyslyšena prosba pro infokoníka!😀😀
@lenkaef diky bohu za jeho rozhodnuti..
@terezapetrova nebuď tak úzkoprsá!!😀😀A nežaluj!!😀😀😝
Nic koukám čas tlačí.Musím do práce
@lenkaef fajn, az budes mit cas pisni kdy jsem zalovala, nejak si to neuvědomuju,, pa
Nemá tady cenu psát už vůbec nic, sami dle příspěvků moc dobře víte jak to bylo a kdybych napsala pravdu tak si ji stejně upravíte, myšleno pro pár dotyčných zde, jenom jeden můj názor, nemyslím, že by byly v životě spokojené nebo si jen na to hrajou, naštěstí já nemusím, já jsem šťastná.
@lenkaef asi to s náma není taková hrůza když ty naše příspěvky mohjou pomoci dalším a dalším 😀 😀 😀 😎 😎
a přesně, to je nadhled.... .-)
PS a je super, že je zakladatelka spokojená....a že všichni se máme báječně....holky nesmíte vše brát tak doslova, to chudáci chlapi s váma pak....
@terezapetrova to by lidi museli byt z kamene aby se jich Tve příspěvky nedotkly...
Nepřeháněj... Mně se opravdu dotkly příspěvky některých náhradních "maminek". Jak jsem psala, až mi nahání strach z mojí budoucnosti, jakožto rozvedené maminky.
@fayvare Tak hlavně, že jste šťastný. Hned mi k tomu automaticky naskakuje rada od mojí babičky: Holka, nikdy nestav svoje štěstí na neštěstí druhých 😔. Možná bychom se tím měli řídit všichni. Já jsem tedy ráda, že maminka si našla nového přítele a povedlo se jí založit novou rodinu, protože tohle není úplně běžné, hodně maminek zůstane s dětma samo. 😔
@fayvare Díky za tvojí odvahu vůbec sem ještě napsat. Napíšu ještě jedno. Schválně jsem koukala, kdo s kým ze známých lidí šel s dětmi na první školní den. Ano, šla Dara s Matějem Homolou a malou Laurou. Komentář k tomu byl, že každý držel holčičku za ruku ale rodiče se spolu vůbec nebavili. Vojtek ani Kokta nešli na první den svého školáka vůbec. Kolik lidí tady odpovídalo s ohledem na děti? Jen se tu pořád řeší averze dospělých, možná je někdo ovlivněn tím co v životě zažil a potřebuje se vybít zlost. Diskuze se docela zvrhla a pár lidí si zřejmě myslelo že je to vtipné. Omyl.
Držím Ti palce.
Poslední cca. 3 stránky rozhodně nepomůžou nikomu. A osobně mi dost vadí, když narazím na nějakou starou diskuzi, která mě zajímá, a ta je zaplevelená takovými duševními výlevy. Bohužel moc nepomůže ani promazání - to by koník musel všechny jalové příspěvky bez náhrady vymazat... Co si založit novou diskuzi na téma: "pojďme rejpat do zakladatelky diskuze ... a připomínat si příspěvky, které nás nejvíc pobavily"?
Holky, myslím, že je víc než jasné, že tam byla i přes přání biologické matky.
Několikrát jste se jí ptaly, jestli byla příčinou rozpadu manželství, také raději neodpovídala, a teď hraje stejnou strategii.
Přečetla jsem celých 18 stran a můj osobní dojem ze zakladatelky je, že si je moc dobře vědoma toho silného a nepřerušitelného pouta mezi biologickou matkou a otcem, kterým je jejich dcera a není si příliš jistá svou pozicí a citovým poutem od jejího přítele, když ani po 5,5 letech vztahu nemá potřebu si ji vzít ani s ní mít třeba potomka, a tak má neustálou potřebu se nad matku povyšovat a dokazovat si, že ona "vítězí", snaží se i pro holčičku být víc než matka a nalhává si, že to tak má i holčička.
Chlap mi připadá, že si uvědomuje, že biologická matka je v právu, když tam nextku nechce, ale bojí se, že když se na stranu bývalé ženy postaví, dá mu to zakladatelka doma pěkně sežrat, takže raději řekne, ať jde.
Možná je to jinak, ale veškeré příspěvky fayvare, na mě udělaly tento dojem.
Snad první den ve škole holčičce proběhl v klidu, ona si ho užila a biologická matka se přes to přenesla s grácií, i když s ní soucítím a nebylo to asi lehké.

Puvodne jsem chtela reagovat na @espada,ale pak jsem docetla "diskuzi" a pochopila jsem,ze s vetsinou zen,ktere napsaly prispevky na poslednich 2 stranach se diskutovat neda,nejsou toho z ruznych duvodu zrejme vubec schopne...
Muj posledni vzkaz vsem vytocenym,hysterickym,mimo tema blabolicim,a vecne spravedlivym (ony dobre vi,ktere to jsou)-vstante od tech pocitacu a bezte se podivat ven.Casem pochopite,ze zivot neni cernobily a ze pravda a laska ne vzdy vitezi nad lzi a nenavisti...Pak mozna budete schopne konstruktivne diskutovat namisto slaboduchych vypadu,urazek,infantilnich radku plnych smailiku apod... Zdar a silu!