icon

Mám platit za naftu otci, aby přivezl dceru?

besilu
5. čer 2011

Ahojky, co má dělat. Otec mojí devítileté dcerky chce, abych mu platila naftu, nebo si pro dcerku k němu jezdila po návštěvě u něj. Mám ji svěřenou do péče soudem a odstěhovali jsme se 20 km od něj. V rozsudku toto není zmíněno, protože jsme bydlely vedle sebe ve vchodě, v době rozhodnutí...poraďte

Strana
z2
sayast
6. čer 2011

memu ex kvuli dojizdeni dali nizsi alimenty a stejne za dcerou nejezdi 😝. bydli 12 km od nas a do "naseho" mesta jezdi porad, ale ne za dcerou, ale kamarady a zabavou 😔
rozhodne bych NEPLATILA. jestli ma opravdu zajem, tak prece nebude resit nejakou kacku, za tak malou vzdalenost 🙄

leonka24
6. čer 2011

nic bych neplatila, přítel jezdí pro svého syna taky na své náklady a to je vzdálenost přes 70 km, když chce vidět svou dceru, tak at´ si hezky pro ní dojede a pak hezky odveze zpět 🙄

terezzz_zl
16. říj 2012

Zdar, já bych mu ji zaplatila, ale až potom, co on zaplatí polovinu každého prdu. A že jich bude!! Přece jenom alimenty nepokryjí polovinu nákladů na dítě. Jestli mu nedochází, že jde o to, aby viděl svoje dítě, tak je ehm..... píp píp píp.....

Strana
z2