Mám pocit, že přítel je mamánek
Dobrý den, mám přítele přes půl roku. Teď dá se říct neplánovaně čekáme dítě ( už dvě děti mám z předchozího vztahu). Když jsem se s přítelem seznámila bál se své matce rict, že mám dvě děti a pochyboval o tom jestli spolu být nebo ne. Nemám ráda lži a když to jeho matka zjistila bylo peklo na zemi ( padali urážky, a pokud se nerozejdeme tak nemají dítě), nakonec to přijali. Jeho rodina je v pořádku a zdá se být milá ke mě i mým dětem. Ale mám pocit jako Bych byla já navíc a přítel měl život s matkou, ví o všem co se u nás děje. Přítel nic se mnou neřeší a jde první za maminkou. Teď si hledáme větší byt a přítel konzultuje s matkou jaký a chce názor na všechno. Mluvili jsme o úvěrů a věta musím se zeptat rodičů co mi na to řeknou mě dost zarazila, jsme přece já, on a děti a ne jeho rodiče. Nehledě na to že mu maminka každý den píše a o všem musí vědět, je mu skoro 30 a nepřijde mi normální kontrolovat dospělého syna jako dítě a chtít fotky jestli je v práci nebo ne a podobně. A on jí vše poslušně hlásí. Mám jen takový pocit nebo bych měla utíkat?
@mrsinnecka no a jak to tedy bylo otěhotněla si přes kondom který nebyl prasklý?
@jakreb Vím jak se dělají děti proto říkám plánované a neplánované ;) s bývalým přítelem jsme se nechránili protože jsme je chtěli.
@bara88 pozorujete po sexu kondom i když tam něco je, nebo to měříte podle toho kolik má přítel ejakulátu že si dáte dvě kola aby jste věděla kolik tam toho bude? 😂
@mrsinnecka navíc když pokaždé přítel kondom sundal nevypadal prázdný takže nešlo poznat že je prasklý
@mrsinnecka 🤦ty jsi marná tedy
@mrsinnecka To nič nemeni na veci, ze ak mas nechráneny sex tak treba počítať s tehotenstvom. To by si mala vediet. Ďalej aj pri chránenom sexe ak praskne kondom, ci sklzne je možnosť otehotnenia cize je to len o tom ako si to potom zariadis-ci to necháš na náhodu (a výhovorka "neplánovane") alebo to riešis.
Btw.ty si mala stresom z priateľa posunutu MS a este si s takým spravíš dalsie dieta? No veľa šťastia. Aj s nadejnou svokrou a rodinou, ktora evidentne nemusi nevestu s dvoma cudzimi detmi...
@mrsinnecka Nie nepozorujeme. Len asi vieme ak kondom praskne alebo sklzne a spermie sa dostanú kam nechceme. Je to normalne ak nechceš otehotnieť. Dalej su aj ine prostriedky na zabranenie tehotenstva....
@jakreb tak když už tak věříte příteli že vám řekne kondom praskl a neprohledáváte koš
@mrsinnecka jsem ráda za vaše názory, ale ptala jsem se jestli je mamánek nebo mám jen takový pocit.
No určitě bych tlačila na to najít bydlení co nejdál od tchýně. Bude se vám montovat do všeho.
U nás je to cca 25km s bídným autobusovým spojením a je to ideální
@jakreb víte kolikrát se stalo že někdo otěhotněl přes kondom, a přišlo se na to až potom myslím že hodněkrát ale to je jedno rýpat umí každý 🙂
@mrsinnecka A to my mame odkial vediet ci je mamanek. Ked vsetko konzultuje s matkou tak co myslís? Na to treba rady zien od MK?
Btw.po polroku si si ista ze si ty, on a deti? Nie su to jeho deti a nikdy nebudu.
@mrsinnecka ano je mamánek, chceš vědět názor i na tebe?😅
@mrsinnecka Cez neprasknuty a nezosunuty kondom, kde sa nic nedostalo do posvy neotehotnel nikto. Samozrejme kondóm je na jedno použitie.
@uzivatelkapetra to je problém přítel chce bydlet ve stejném městě a nejlépe co nejblíž, navíc vše řeší s maminkou a na vše se chce ptát. Pokud něco navrhnu já tak je to popřemýšlím nad tím a zeptám se rodičů.
@bara88 můžeš 🙂
@jakreb můj otec taky vychovával děti co nebyli jeho, já s sourozenci jsme adoptovaní.
@jakreb při prvním těhotenství jsem to věděla od 5 týdne 🙂 takže je to individuální si myslím 🙂
@mrsinnecka Je rozdiel vychovávať adoptované čo si adoptujes spolocne lebo chces ci nemôžete mat deti a uplne cudzie deti.
@mrsinnecka mám kamarádku co zjistila že je těhotná až v šestém měsíci,do té doby měla pravidelně menstruaci a žádné příznaky ani pohyby.
@jakreb ano to je, ale táta nikdy nechtěl děti a stejně nás přijal jako svoje
@jakreb druhé bylo také planovane, už jsem to psala 😂

@mrsinnecka Aha,cize s bývalým dlhoročným to bolo plánovane ci kondom ci nie ale u nového si to nečakala ci kondom ci nie.😀 Lebo si to neplánovala....
Ci ako inak si prispela k neplánovanemu dieťaťu?