Mám setrvat v tomto manželství?

schneiderova
9. kvě 2015

Jsem vdana 28 let.Manzelstvi bylo nekdy bourlivy a nekdy prijemny. Ale manzel zacal pracovat ve fabrice mezi zenskejma a zacal o sobe povidat prede mnou ze se o mej zensky perou a jedna na druhou zarli. a ze slene miluje nejakou slecnu 19 letou a je mu je 50.Strasne me s tim ublizuje psychicky vecer se se mnou miluje a pak mi nekdy rika ze ho se mnou sex nebavi.Tak jsem dost zoufala a misto toho aby jsme si uzivali oba kdyz jsou deti z baraku tak sedim doma a trapim se . Nemam takovou povahu abych se sebrala a sla pryc za nekym Proste nevim co delat 😢

marton
9. kvě 2015

No nevím,ale nezvyšuje si manžel sebevědomí?Třeba má pocit,že není nejmladší .Každopádně je to vůči tobě víc než hnusný.Co dělat?Nabízí se mu to vracet 😉 .

hancazivocich
9. kvě 2015

Změnila bych účes, parfém, čas od času zašla na kávu s kámoškou (ale neřekla mu, že s kámoškou).. Před kávou strávila poměrně dost času prohlížením v zrcadle, převlékáním, koupáním, koupila si domů puget... Pche - to by bylo, aby neprokouknul..

barunkastastna
9. kvě 2015

Starý kocour.... ze mu to není blbe... holky z něho mají určíte jen srandu.. Držte se, snad ho to přejde 🙂!

alboo
9. kvě 2015

taky bych řekla, že z něj holky maj jen srandu a že si potřebuje zvýšit sebevědomí.... jak se píše výše, kafe, dobře se začít oblíkat, fintit, občas nebýt večer doma. Mělo by ho to přejít, ono to žádnou mladou ( i kdyby nákou sbalil) dlouho bavit nebude, to by musel být extra něčím vyjímečný nejlíp třeba kontem 😉

78marcela
9. kvě 2015

Asi ho chytla druha míza, snad ho to prejde, asi bych zatím neodchazela, nejspíš si chce jen něco dokázat, i když dost ubohym zpusobem..chlap, no...zkus se víc zaměřit na sebe, at chlap vidí, ze není pupek sveta, najdi si kamarádky na kafe, nějaké konicky..

maudn
9. kvě 2015

zvyšuje si sebevedomí, holkám v práci starý kocour lichotí, věřím,že to přejde nebo minimálně nebude tak hrozné, doporučuji co nejvice koníčků ,on si pak bude víc i vážit času s vámi

zo_ja
10. kvě 2015

Vracet určitě ne.
Přiměřeně o sebe dbej, udržuj si účes, hezky se obleč - nakonec když nejsou doma ty malý děti, tak třeba i doma - přeci jen v práci vidí ženský oblečený mezi lidi a do práce upravený a doma pak někdy ženu při úklidových pracech v úklidovém úboru (nic proti tomu, přijde mi to praktické, než si ničit nové věci kapkou od spreje na umyvadlo, ale to zase u vás stačí taková akce jednou týdně, když nejsou děťátka).

A možná mu dopřát taky trochu toho obdivu, nebo přirozeněji prostě oceňovat a chválit, co za to stojí, všímat si, krize středního věku, kdy si chlapi dokazujou, že na to ještě maj - tak všeobecně. V tom sexu je to nejjednodušší, ale spokojenej srovnanej chlap nemá tu potřebu (čímž neříkám, že tohle je Tvoje vina, to vůbec, kus je v něm - ja to má nastavený, jak kdysi zvládl sebepřijetí, sebehodnocení, jak se vidí, i zpětná vazba od okolí za ty roky, no a kus můžeš ovlivnit).

anushka111
10. kvě 2015

Mě přijde že je buď vůl (pardon, ale lepší slovo mě nenapadá), anebo že vás chce vyhecovat k nějaké činnosti, buď abyste zapracovala na sobě, nebo může chtít, abyste na něj žárlila a on si tak zvyšoval ego. Upřímně pokud bych to dokázala, tak bych se na ty jeho řeči vyprdla a věnovala se sobě, ať zušlechťováním sebe samé, nebo prostě zvolila činnost, která by mě bavila, ať by si o té činnost manžel myslel cokoli.

elvira
10. kvě 2015

Jste spolu skoro třicet let - jsi okoukaná, patrně zažíváte stereotyp, možná trochu nudu...
Jestli to holky na něj zkoušejí, tak se nedivím, že zblbnul - komu by nepočechralo ego, kdyby mu mladší osoba opačného pohlaví lichotila, flirtovala. Možná si jen načechrá pírka a po čase bude zase klid.
Je ale i pár případů, kdy ti starší trubci zblbnuli, odešli od manželky po tolika letech a měli pilno zakládat "novou" rodinu - a pak strhaní žehrají na to, že je pálilo dobré bydlo.
Ty se pokus trápit se tím conejmíň. Najdi si činnost, která tě baví, zároveň tě povznese, potkáš nové kamarádky. Pečuj o sebe, udělej si čas sama na sebe.

radka5
10. kvě 2015

Myslím,začni být hodná na sebe,užívej si na kosmetice,kadeřnice,,pěkné botičky,užívej si hezkých věcí,když už je tu máme,pracujete přece oba a shonu kolem dětí sis také užila dost ne?Radka

ruze5
13. čer 2015

Mám stejný problém, přesně je to tak. snaží se něco dokazovat a děsně jim to zvyšuje jejich sebevědomí. Problém je, že ale nám ho snižují i přesto, že se snažíme o sebe pečovat, máme kamarádky a své koníčky. Ale chceme se taky líbit jemu a když si toho nevšímá a nebo nechce, tak co s tím? Trápíme se a užíráme, protože nám na nich záleží? Chceme s ním i trávit nějaký volný čas, když už je ho v této době tak málo, ale to musejí chtít oba. Např. i kdybych chodila před manželem v novém spodním prádle, tak mi řekne, že jsem zase utrácela, a jestli ze mne nebude modelka. Myslím, že jsem v tomhle normální ženská, která se jen chce líbit. Jsem vdaná 23 let a děti máme dospělí. Nevím, je v tom asi ta změna toho života, více volnosti a času na sebe, možná poznání něčeho jiného, stereotyp, okoukanost, jak píšete. A nebyli jsme na to připraveni? Snad to chce jen čas, kdo ví. Schneiderová napsala jsem ti interní mail, tak pokud budeš chtít tak písni.