Mám to ukončit?

21. kvě 2020

Preji hezky den.
Nevim jak zacit, mam pritele, jsme spolu 8 mesicu. Vcera mi ze zarlivosti plivnul na ulici pred lidmi do tvare. Ja tam stala a brecela, byla jsem v soku. Byla to priserna ostuda, lidi mi davali kapesnik. Nechal me tam a odesel. Kdyz jsem prijela domu zacal se mi omlouvat, pak odesel a prinesl kytky a balon. Omlouval se a brecel a prosil.
Nemluvim s nim. Nevim co delat. Citim sa hrozne ponizena.

tez83
21. kvě 2020

Určitě!Tohle si nikdo nesmí dovolit,jen se agrese bude stupňovat!

lpch
21. kvě 2020

Na tvem miste bych to ukoncila. Takove jednani je naprosto neomluvitelne. Ted to bylo plivnuti a priste to bude facka.

martiniquest
21. kvě 2020

Opet trolling? 😩 Neverim, ze kdokoli realny se bude ptat na neco takoveho.

codal
21. kvě 2020

Ano, odejdi, bude hůř.

autor
21. kvě 2020

Rozum rika odejit, ale co kdyz to byl jenom skrat? Nevim, porad jsem z toho rozhozena.

nazka
21. kvě 2020

A můžu se zeptat, co bylo důvodem? Kolik je vám let? Jak se jinak chová? Dokázala by sis ho po tomhle vážit?
Je to hrozná reakce, nedovedu si představit chlapa co tohle udělá..

autor
21. kvě 2020

@nazka Praveze pro me naprosto nepochopitelna zarlivost. Byli sme nakupovat ve meste a pritel zasel do trafiky po cigarety. Ja ho cekala venku. Najednou ke me prisel nejaky kluk a oslovil me. Hned jsem rekla, ze cekam na pritele. Nevim co to bylo za kluka ani co chtel. Najednou vysel pritel, ten kluk odesel a zacal me urazet, pry proc s nim mluvim. A pak se to stalo. Doted tomu nerozumim. Ja s nim neflirtovala.

autor
21. kvě 2020

@nazka Je mi 25, priteli 35. Ja ani nevim jestli se na nej dovedu divat stejne ☹️

journals
21. kvě 2020

Fakt se ptas na to, jestli s nim po takovem vystupu zustat? To snad ne 🤦🏻‍♀️
Jste spolu jen 8 mesicu a on se uz chova takto... tady vubec neni o cem premyslet

autor
21. kvě 2020

@journals Jisteze vim, ze rozchod. Rozum rika rozchod. Jenomze on porad posila kytky, cokolady, porad se omlouva. Nevim, co kdyz to byl jenom skrat.

nazka
21. kvě 2020

Tak to by byl asi důvod k rozchodu, když si nenechá nic vysvětlit, tak toho bych se do budoucna bála snad víc než plivance. Komunikace a důvěra je hrozně důležitá..

journals
21. kvě 2020

Jak “jenom skrat”? Tohle si normalni chlap nedovoli. Blbe situace v zivote jsou a budou. Tenhle pan je ocividne vubec neumi resit

journals
21. kvě 2020

Hele, precti si po sobe co tu pises.

dashyyy
21. kvě 2020

flusnout do ksichtu a poslat k šípku.. tohle si dovolí po 8měsících? Co si dovolí za 8let? Bude tě přivazovat doma k topení, aby ses náhodou s někým nebavila? Pryč, pryč, pryč 🙂

hanih
21. kvě 2020

Tak mozna to byl skrat, ze jo. Ale teda chlapa, co takhle skratuje po takovy hlouposti, jako ze mluvis s cizim klukem, fakt nechces. Bych se bala, jak skratuje priste...

malenka3
21. kvě 2020

Zkrat z čeho? V žádné vypjaté situaci nebyl, jen tě viděl s někým mluvit. Takže když ho taková prkotina vytočí do vrtule, že udělá tohle, není to zkrat, ale projev jeho povahy. A ta se nezmění. Jen on časem přestane mít vůli povahu skrývat.
Jestli jsi jen trochu chytrá, víš dobře, co máš dělat. Jestli nejsi a stačí ti mazat med kolem huby, uvidíme se tu v diskuzi za pár měsíců, až budeš psát, že žárlí na tvé kolegy z práce, že nemůžeš jít ani ven s kamarádkou a milion dalších věcí, které se vždy opakují podle stejného scénáře a končí fyzickým nebo psychickým týráním. A ty naivní ženské to pořád nevidí.

mandala
21. kvě 2020

Zkrat to třeba byl, ale pokud byl jednou, bude i příště... Nejste spolu tak dlouho, nemáte k sobě žádné závazky, nenech se uchlácholit kytkou a odejdi...

bonavoxa
21. kvě 2020

Plivnutí do tváře, to je tak dehonestující a přitom tak primitivní....A ten důvod...Zkrat bych mu odpustila, ale už by mě v životě neviděl. Tak bych to uzavřela, rychle...protože pak to bude těžké. Takových jsme viděli, co ,,skákali z oken", ,,nemohli žít", apod.

zavodnice
21. kvě 2020

Plivnutí je snad horší než facka, neskutečně ponižující. 8 měsíců je krátký vztah, vzala bych rozum do hrsti a nenechala se uplácet. Příště tě polije kyselinou, aby o tebe jiný muž nezavadil?

dashyyy
21. kvě 2020

@bonavoxa přesně.. takovýho jsem taky měla.. chtěl se píchnout do srdce příborákem, držela jsem ho za kalhoty v okně, když se chystal skočit a přitom jen ubohé citové vydírání.. nechápu, že jsem to všechno trpěla, dneska už by to byl velice rychlý proces s takovým expertem 🙂

sumitra
21. kvě 2020

Urcite to nebyl jenom zkrat. Takovehle chovani neni normalni. S takovym clovekem chces zit? S clovekem, se kterym si mate byt nejblizsi partneri a kamaradi, a on je schopny ti plivnout do obliceje? Nic si nenamlouvej, je to proste v nem a lepsi to nebude. Dela to kazdy agresor, ze se pak omlouva a slibuje hory doly, ale za cas se to stane zase a hur.

krteczech
21. kvě 2020

@martiniquest přesně to mě hned napadlo

pabka
21. kvě 2020

Než by se s těmi kytkami vrátil, měl by kufr za dveřmi a blokaci v mobilu, aby se mi už nedovolal.

tulikiss
21. kvě 2020

a to prisel z obchodu a nemel rousku 😀 a ty taky ne? na ulici te oslovil neznamy chlap a on vysel a plivl na tebe. a najednou se sebehla hromada lidi aby ti dali kapesnik.... promin ale to je tak pitomy ze se musim smat.

autor
21. kvě 2020

@tulikiss Ano, zjistila jsem, ze ztrata casu se ptat tady kde je to samej lovec fejku.

miba10
21. kvě 2020

A co až ti (s prominutím) ve skratu dá přes hubu? Taky ho budeš omlouvat? Sbal věci a jdi pryč a nepřemýšlel nad blbostma. Je ti 25,jsi mladá a chlapů po světě běhá a mnohem lepších

klea81
21. kvě 2020

@tulikiss u vás ještě někdo nosí roušku? 😇

te_reza
21. kvě 2020

Přemýšlím, kterou telenovelu mě to připomíná 😂

tinaprofi
21. kvě 2020

Dát druhou šanci člověku, který si neuvědomuje, co je chyba, je stejné jako mu znovu podat nabitý revolver s tím, že se poprvé pořádně netrefil. Gratuluji k výběru.

mandala
21. kvě 2020

Tak já zase chápu, že pokud se to stalo poprvé, byl to šok a ukončit vztah ze dne na den asi není jednoduché, pokud bylo doteď vše OK, ale ani ten zkrat není omluva, to je jen výmluva, toto se prostě nedělá za žádných okolností, a ten důvod, proč se to stalo... Přece není normální, že se nesmíš s nikým bavit, co kdyby to byl nějaký příbuzný, nebo spolužák... ? Podle mne jen skrýval chorobnou žárlivost a teď se prostě neudržel... Hele někdy je potřeba poslouchat v lásce nejen srdce, ale i rozum, protože ten má většinou pravdu... Věř zkušenějším, že takovéhle situace se opakují a bude hůř. Hodně štěstí v rozhodování 💖