icon

Mám to za pár, ale přítel se nechce vídat

lea1606
27. led 2021

Holky potrebuju řadu. Je mi 36,pritel je o 12 let mladší, no přítel, byla jsem 10 let sama, on si mě našel, zprvu jsem ani nevěděla kolik mu je, tajil to, vypadá starší. Začali sme se vídat, tak 3x-4x do měsíce a vždy to skončilo v posteli. Byl to takový vztah/nevztah, vidali sme se jen když měl on čas a chtěl. Já si chodila ven s kamarádkami. Jednou jsem jej bohužel povedla a přiznala to, byl to úlet, není to pro mě omluva, vím. Takhle jsme to táhli asi 3/4 roku, i přes prášky jsem otěhotněla. Vím že dítě je jeho,, ale on to zpočátku odmítal. Chápala jsem to. Do 5 měsíce jsem byla sama,, nic jsem po něm nechtěla, jen to aby věděl že bude mít dítě. Pak přišel s tím že Teda budeme spolu, od té doby jsme víc psali, zajímal se co dělám a co malé, ale vidět se nechtěl. Jakžtakž jsme to Teda dali dohromady, začala jsem k němu jezdit i na noc ( bydlí cca 20 km ode mě) pak na něj prasklo že mu není tolik kolik mi řekl, ale že je mu mnohem méně (vědět to předtím nic bych si s ním nezačala) a do toho že už jedno dítě má. Připadala sem. Si jako husa. Přes rok mi lhal. Nevěří mi, denně mi otlouka o hlavu že jsem ho povedla, pořád mi. Přisuzuje imaginární milence. Teď jsem cca 3 Tydny před porodem. Zatím bydlím u rodičů, on mě u sebe nechce a to má svůj barák. Že až po porodu, že do té doby musí zařídit spoustu věcí aby pak byl semnou a s malým. Takže jsem každý den u rodičů sama bez něj, on se jen zajímá kde jsem s kým jsem a co dělám, když nenapíšu hned, tak hned milenci a jak na něho kašlu, že on psát nemusí. No nedej bože když chci jít na krátkou procházku sama, to je oheň na střeše. Mám prý sedět doma. Zatímco on si trajda bůhví kde a s kým. To mi nikdy neřekne. Říkala. Jsem nechci psát, chci být stebou, vidět se, čekáme malé máme být spolu, ale on nemá čas, prý až po porodu, že se bojí že začnu rodit. Mě se to nelíbí, hádáme se po telefonu.to.je porad jen potom pak později. Není tu pro nás teď, nebude ani potom, pochybuju že se to změní. Kdykoliv řeknu svůj názor, naštve se, pořád říká jak sem chapavá a hodná ale k čemu mi to je? My se nehadame jen když jsme spolu, to je klid. Říkám dáme si pauzu, ne neexistuje chci být stebou, říkám co vlastně chceš, pověz, řekne že mě, ale vůbec se tak nechová. Nedávno přišel s tím že by u bývalé prespal kvůli dceři, s tím jsem nesouhlasila, já ho taky potrebuju, dohádali jsme se strašně. Nakonec tam prý nespal. Semnou teď být nechce, vše je důležitější než já. Slíbí že můžu k němu přijet v pondělí, v pondělí napíše že mu to nevyjde že Teda v úterý, v úterý napíše že ve středu, no a ve středu mi napsal že musí odjet na služební cestu na 4 dny. Vždy se pohadame kvůli tomu že mě nechce vidět, protože prý nemá čas, pak mi vypisuje že chce jen mě a malého, jak mu chybím apod. Takto se to děje od listopadu a už nevím co mám dělat. Navrhovala jsem i poradnu, ale bez odezvy.

Strana
z2
codal
28. led 2021

@lea1606 vždyť i teď jsi sama. A teď je to horší, protože pořád na něco čekáš, doufáš a trápíš se. Nestojí to za to, on stejně nikdy nebude plnohodnotný parter, jen tě tahá za fusekli, udržuje si zadní vrata, kdyby náhodou, ale podle mě s váma vůbec nepočítá.

fouskovi
28. led 2021

Upřímně jo kopnete do prd..... tohle nikdy nebude klapat je to pěkný blbecek

gracinka7
28. led 2021

Eh?!
Opravdu se cíleně snažíš s takovým volem žít? 😲🤦 Buď ráda, že nemá zájem. Nefungovalo vám to v minulosti, nefunguje to teď, nebude to fungovat nikdy.

poldice
28. led 2021

@lea1606 Kdysi davno jsem podobny vztah mela, chodila jsem za nim tedy do prace, domu nikdy, pry bydlel s rodici. Pres telefon me furt hlidal, zadny kamaradky, proste nic. Jakmile jsem hned neodepsala, tak jsem byla snejakym chlapem udajne. Ve finale jsem mu po pul roce vlezla do penezenky, na obcance jine jmeno i prijmeni a ženatý 🤦🏻‍♀️ pres pul roku ztraceneho vztahu, kdy jsem prisla o cast kamaradu atd..

levandule_k
28. led 2021

@lea1606 Za mě osobně je lepší být bez muže, než s někým, kdo mi lže, nemyslí to se mnou vážně, mám na něj poslušně čekat doma doma, vyčítá mi, že někam jdu nebo se s někým bavím. I když takové individuum bych ani nenazývala mužem, tak se muž nechová. To říkám z pozice, kdy jsem byla pár let single a kolem mě samý pár, ale 1000 krát lepší být bez vztahu než nějakého idiota. Na to si musíš přijít sama, že on není parťák do života. I když ti tady 100 holek napíše ruce pryč od něj a ty se ho budeš chtít držet, tak se to s ním budeš pokoušet lepit.

victress
29. led 2021

souhlasím s tím, co psaly holky výše, pryč od něj a na tvém místě bych ho rozhodně nepsala do rodného listu jako otce, radši oželím alimenty a dědictví (i když pochybuju že by je platil a něco měl) než abych měla celých 18 let strach, že bude chtít střídavou péči nebo kontakt s dítětem, sice teď o dítě nemá zájem, ale může kdykoliv otočit a ty budeš nešťastná, najdeš si lepšího chlapa pro tebe i mimčo🍀👶

zuzuna58
29. led 2021

Ja by som na Vašom mieste určite sa na neho vykašľala. Viem, že sa to ľahko píše ale uskutočniť to je ťažké, ale verte mi, že Vám bude lepšie bez neho. Miminko zvládnete vychovávať aj sama - bude to ťažké, ale ťažšie by bolo kebyže máte male miminko a ešte nervy z priateľa. Ak by som Vám mala poradiť, tak ja by som určite ostala pri rodičoch - ak oni budú súhlasiť a všetku pozornosť sústredila len na miminko. Ten človek (ospravedlňujem sa za oslovenie, ale som veľmi naštvaná na jeho nezodpovedné a sebecké správanie) by Vám mal byť oporou a mal by stáť pri Vás a podporovať Vás v tomto období a nie sa takto vyhovárať a takto sa správať. Ja osobne by som mu neverila ani slovo, kebyže sa dozviem, že mi takto klamal. Ja by som asi ani nechcela, aby bol súčasťou života miminka - aj keď je to ťažké rozhodnutie. A hlavne si uvedomte, že vy budete pre to malé stred vesmíru a naozaj sústreďte se len na mimčo. Taktiež sa snažte už teraz rozmýšľať nad tým, že stres, ktorý zažívate už teraz neprospieva ani Vám a ani miminku a po porode budete aj vy a aj miminko potrebovať kľud a svoj pokoj. Tento človek Vám teraz nezabezpečuje pokoj a len Vás znervozňuje. Skúste viac odpočívať a pripravovať sa na Váš budúci život s miminkem. Nechcem Vás určite ovplyvňovať len som Vám chcela napísať moj nazor. Držím Vám prsty, aby ste to všetko zvládla.

holkaokomodra
30. led 2021

@victress
presne, ja si takovyho vola ve svy naivite i vzala, kdyby nebyl v rodnym liste a ja nemusela resit rozvod, usetrila bych si mnohe trapeni, stejne nikdy nefungoval a ja blahova myslela, ze kdyz mam neco cerne na bilem tak bude muset, hovno 😁 pardon, dodnes spis resim jeho zachvaty otcovství kdy se zjevi treba po roce, pak chvili funguje, klukovi mota hlavu a ma chytre reci o výchově a pak zas zmizí 😁😁😁 kdybych tohodle byla usetrena i moje dite, tak bude mnohem vetsi klid. nebranim jim v kontaktu, myslim, ze by to zase ublizilo jen synovi, ale ty obavy co se tam s nim kde deje, za to fakt nestoji...
@lea1606 s naprosto cistym svědomím se na nej vykasli a pokud je tve trapeni a smutek nad tvoje sily, klidne si najdi fajn psychologa, pomuze ti hodne posilit sebeuctu a srovnaz si to aby sis nedej boze do zivota nepustila dalsiho dost podobneho vola, vsak to urcite znas, ze tio partnera se casto opakuje a zen alkoholika si vetsinou najde dalsiho a pod... ja to mela taky tak, nepouzitelni blbci kterym byla kilejsi hispoda, zensky a automaty se u me vystridali tri... ten poslední cp jsme uz mela malyho se ani neohral a pak iz jsme byla striktne sama... a nepovolila dokid jsem nenasla poradnyho chlapa, ale za tenhle vyvoj vdecim prave psychologovi, ke kteremu jsem dochazela prave kvuli "tatinkovi" sveho kluka. nikdy neni pozde a ja ti moc fandim, naprosto chapu co prozivas to mi ver, snad ti muj pribeh bude nadeji.

Strana
z2