icon

Máme ještě šanci?

andryyysssek
3. říj 2016

Ahoj holky,nedávno jsem psala o problémech v manželství,máme krizi několik měsíců,jsme na sebe fakt hnusní,už mi vyčítá i to,že malý mluví méně než ostatní děti,i mladší,že má ještě pleny,že prý jeho mamce několik lidí řeklo,že je ohledně toho opožděný,má 2roky.Byli jsme už rozhádaní,tak asi proto mi to teď vyčítá.I to,že ho nedokážu uspat dřív než v deset večer,když jeho mamce se to dařilo celý týden v osm,atd...Ještě předevčírem,kdy jsme byli v pohodě,jsme si říkali,jak se milujeme,a musíme se snažit,dnes jsem se ho na to ptala,a řekl,že momentálně jsou jeho city ke mě na bodu mrazu.Jak to mám chápat?Že mě už nemiluje?Myslíte,že máme ještě šanci? ☹

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@demetritis já měla skvělou tu první.A co na to její partner,že byla zamknutá?

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@demetritis jo,ona nadává na svého druhého syna,že dělá rozdíly mezi vlastním a nevlastním dítětem,a co dělá ona?Na to mi manžel řekl,že samozřejmě si toho všiml,ale že má k tomu důvod.

demetritis
5. říj 2016

@andryyysssek mama byla jeho 3 zena a bylo mu to sumak byl to cu..... muze za smrt segry mama pak z italie zas utekla sem napred z krz komunisty tam a pak narychlo zpet

demetritis
5. říj 2016

No nic pisnu zitra . Je pozde a brzy vztavam

olakolesnikova
5. říj 2016

@andryyysssek ted je mi to jasny

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@demetritis to je hrůza ☹ jj,tak dobrou noc 😉

andryyysssek
autor
5. říj 2016
kokena77
6. říj 2016

@andryyysssek tak jsem to nemyslela, byla to reakce na uvodni konverzaci. Preji vam vse dobre🙂 ja si prosla necim podobnym co popisujete.

andryyysssek
autor
6. říj 2016

@kokena77 a byla v tom nakonec jiná ženská že? ☹

kokena77
6. říj 2016

@andryyysssek Bohuzel ano☹

demetritis
6. říj 2016

@andryyysssek tak jaka dnes??

andryyysssek
autor
6. říj 2016

@kokena77 to je hrozné ☹

andryyysssek
autor
6. říj 2016

@demetritis ahoj,nic moc ☹ připadám si,jakobysme byli jen spolubydlící.Od té doby,co mi řekl,že jeho city ke mě jsou na bodu mrazu,jsme si nedali ani pusu.Bojím se,že je konec ☹

demetritis
6. říj 2016

@andryyysssek to je v haji to neni dobry ...... nechci strasit me tym ex provokovalal schvalne ale dost kamosek tak konce maji

andryyysssek
autor
6. říj 2016

@demetritis ach jo,už se na to připravuju ☹

trdelnik234
6. říj 2016

@andryyysssek
Ja mam za sebou tak blby den, ze s tebou normalne sucitim. Ako sa pripravujes?

andryyysssek
autor
6. říj 2016

@trdelnik234 už prostě přestávám doufat,že to překonáme 😢

demetritis
6. říj 2016

@andryyysssek zkus koupit lahev vina a dat deti spat driv zitra treba to pomuze

andryyysssek
autor
6. říj 2016

@demetritis to už mi bylo taky porazrno,ale nemám odvahu na nějakou romantiku,když mě už nemiluje,jak říká ☹

shine2015
7. říj 2016

@demetritis
@andryyysssek lahev vina tohle nespravi. Promin ale chova se k ni jako ke kusu hadru. S lahvi a omluvou by mel prijit on coz ted neudela. Doporucuji nejakeho odbornika skrze vztahy napr klimese apod nebo nejakeho schopneho mediatora. Rozhodne ale nedolejzej!! Ale ani nebud hnusna...musis ziskat zpet sebeduveru a pozoci ve vztahu. Dej si otazku kam az to chces nechat zajit?? Takhle od tebe odejde..vzdyt podivej co si k tobe dovoli?? Ten je tezce na koni....vi ze ho milujes a ze udelas vse aby byl klid a nwmusela jsi odejit. Coz mu dava prostor se nesnazit a jeste vysirat...a casem omrknout zajimavejsi pudu..

andryyysssek
autor
7. říj 2016

Holky,tak to by mě fakt zajímalo,co se u švagra dělo,jak tam ta tchyně s malým byla.Psala jsem na fb švagrové,podle čeho posuzují,že se malému nevěnuji,a neodepsala.Napsala jsem ji další dvě,a taky nic.Přitom byla na fb online,a zprávy si přečetla.Přitom ona ví,jaká tchyně je,několikrát mi sama psala,že si vymýšlí,a vše obrátí,aby byla nejhorší švagrová,atd.Začínám mít výčitky,že fakt něco dělám špatně,když se se mnou ani ona nebaví.Na druhou stranu vím,že se dětem fakt věnuju,a nezanedbávám je.

demetritis
7. říj 2016

@shine2015 on neprijde a jestli jsou v tom jine zenske jako ze jedna 100pro. (Tchine) tak musi on hrat aby stihla to predbezko driv a bylo to jasne prokazatelne ze ona snahu ma ... a tu pudu uz mozna ne omrkava ale rovnou obdelava a ted jde o to aby ji deti zustali

andryyysssek
autor
7. říj 2016

@shine2015 takže mám tomu nechat volný průběh,a čekat,jestli se to spraví a manžel se do mě znovu zamiluje?A jak dlouho mám čekat?Jakou dobu si určit?

tetalucina
7. říj 2016

@andryyysssek ahoj, holka zlata nepodcenuj se!!!urcite spatne nic nedelas,ale jak ti to okoli vsugerovava tak tomu veris:(to je spatne, pleny ve dvou letech jsou normalni a ze nemluvi taky,kazdy je jedinecny a ma svuj vyvoj.muj synovec nemluvil do sesti let pritom mel starsiho brasku a sestra se detem venuje maximalne.chodila s nim na foniatrii a logopedii a ted je v druhe tride a je nejlepsi🙂....a manzel te ma jistou a nevazi si te, kdyz se k tobe takhle chova:(....a tchyne!?moje byvala tchyne me naucila nenavidet a 70%je jeji vina,ze jsme se s ex rozvedli:((jednou mi rekl,ze se radeji hada se mnou, ze se vybrecim a je klid nez se svou mamou,ptz ta je general a do krizku s ni jit nechtel, ona mi zakazovala i navstevy mych rodicu, ptz jsme bydleli v dome tchyne a tchana...synkovi byly necele tri roky a ja sbalila igelitku a synka a odesla jsem k nasim a rozvedla se....

shine2015
7. říj 2016

@andryyysssek prosim te svagrova ti nic nepovi nebo bude hrat na vsechny strany hlavne aby mela klid....vubec to s nimi neres.
Manzel se do tebe znovu nezamiluje...myslim tak jako kdyz jste zacinali. To proste nejde kdyz spolu zijete. Muze si jen uvedomit co v tobe ma a muzes si ho casem ziskat na svoji stranu. Pocitej ale s dobou min dva az tri roky. Toto se nespravi za mesic. A ani to nechtej,je to nerealne ve vasi situaci. Prestan se ptat jak to mezi vami bude tim se totiz davas do pozice cekajiciho psa az mu panizek oznami ze jde nekam.
Zacni jednat v aouladu se sebou. Chapu ze ho milujes ale neni dobre mu to neustale dokazovat. Odmitla jsi ho nekdy v sexu? Myslim slusne...nezlob se ale dnes ne? Nebo se bojis ??
Ja bych doma nastolila klidnou atmosferu. Odtahla se trosku a az se zepta co s tebou je tak ze si uvedomujes ze to neni dobre a zvazujes co dal. Ale ze to ted resit nechces. A bav se o necem jinem....nech ho trochu v nejistote. Ano mas ho rada -uz bych mu ted nerikala ze ho miluji...ale necitos se s nim ted dobre. Nechces nic vyhrotit ale meti vami se jdaly nejale veci ktere ti nejsou jedno. Hotovo.
At sk mele co chce...

andryyysssek
autor
7. říj 2016

@tetalucina tak to je masakr.Ten můj se se svou mamou klidně i rozhádá,a klidně i kvůli mě.Jen teď je to vše tak vyhrocené.Já takhle odcházela s roční dcerou od exmanžela,a právě mě děsí,že to třeba budu muset udělat znova ☹

andryyysssek
autor
7. říj 2016

@shine2015 vzhledem k tomu,že vůbec nemám chuť na sex poslední dobou,tak jsem ho odmítala skoro pořád,i když většinou jsem tu chuť pak dostala,a byl.Děsí mě to,cos napsala,s těma třema rokama,není lepší se rozejít?Co když budu čekat zbytečně?

shine2015
7. říj 2016

@andryyysssek holka to musis zvazit sama.....ale je to jen muj nazor a zkusenost z okoli...
Ona

shine2015
7. říj 2016

@andryyysssek pisu z tel a odeslalo se to driv...nemuzes cekat ze to bude za tyden nebo mesic dobry. Je si tebou jisty vi ze nechces odejit a nemusi tudiz delat nic....urcite bych o sebe vic dbala a nechala si nejaky prostor jenom pro sebe.
Snazila bych se jednat v klidu a bez kriku. Ale v zaveru jak se decku venuje on.?? A az zacne ze se nestaras tak bych se s nim vubec nebavila a nediskutovala o tom. Rekla mu zda se posloucha...jeno synovec ve trech nebo dvou a to nevadilo a u vlastniho vadi?? At se zamysli. Kazdy je jiny. A zadne rozebirani vztahu. Jak to bude nevis uvidis....ale jsou veci ktere ti vadi. A nejsi spokojena. Hlavne zadny brzky radovani....

andryyysssek
autor
7. říj 2016

@shine2015 věnuje se dost,když přijde z práce se osprchuje,nají,pak je s dětma,a večer jde se psem ven.Nebyl to synovec,ale sestra.Na to mi řekl,že jí to nešlo,ale malému to jde.U dcery to taky neřešil,ale tenkrát neměl mít z čeho podezření,ani tchyně to neřešila.Až teď,údajně proto,že ji to potvrdilo několik lidí,a manžel dostal asi taky strach,že na děcka šeru,když mě vidí věčně s telefonem,tak si to asi spojil.

Strana