icon

Máme ještě šanci?

andryyysssek
3. říj 2016

Ahoj holky,nedávno jsem psala o problémech v manželství,máme krizi několik měsíců,jsme na sebe fakt hnusní,už mi vyčítá i to,že malý mluví méně než ostatní děti,i mladší,že má ještě pleny,že prý jeho mamce několik lidí řeklo,že je ohledně toho opožděný,má 2roky.Byli jsme už rozhádaní,tak asi proto mi to teď vyčítá.I to,že ho nedokážu uspat dřív než v deset večer,když jeho mamce se to dařilo celý týden v osm,atd...Ještě předevčírem,kdy jsme byli v pohodě,jsme si říkali,jak se milujeme,a musíme se snažit,dnes jsem se ho na to ptala,a řekl,že momentálně jsou jeho city ke mě na bodu mrazu.Jak to mám chápat?Že mě už nemiluje?Myslíte,že máme ještě šanci? ☹

shine2015
7. říj 2016

@andryyysssek kdyz se jim venuje tak se s nimi muze i ucit.....a mezi nami proc jsi stale na tel kdyz mas muze i deti doma?

andryyysssek
autor
7. říj 2016

@shine2015 ale to právě není,že jsem stále,ale vždy,když kolem tel projdu,do něj mrknu na minutu,pak zas vypnu,a mezitím něco dělám a jsem s dětma.To je asi špatně,že?

shine2015
7. říj 2016

@andryyysssek normalni kouknuti na tel nevadi...podle me...tohle je tezke....chtelo by to najit mediatora nekoho kdo te psych podpori ldy bude treba a nebude zaujaty..

andryyysssek
autor
7. říj 2016

@shine2015 když on tyhle věci odmítá.Už jsem taky navrhla manželskou poradnu.

shine2015
7. říj 2016

Prestan se tolik snazit. A to ze on neco odmita....to preci nebrani tobe aby sis nasla nekoho kdo ti pomuze ..jemu bych o tom ze jsem si nekoho nasla na rady -psycholog nebo odbornik na vztahy,nerikala...
Me osobne sedi pristup klimese....

andryyysssek
autor
7. říj 2016

@shine2015 děkuji

trdelnik234
9. říj 2016

Ahoj, co nove? Ako vikendujete?

katkati
9. říj 2016

Aj ja som zvedavá 🙂 .

andryyysssek
autor
9. říj 2016

@katkati
@trdelnik234 ahoj,jj,v pohodě,slavili jsme synovy narozeniny,a tchyně v pohodě,tak nevím,co tam bylo u švagrové,jestli si jen normálně postěžovala,jako takovéto chvilkové naštvání,protože vždycky v takové situaci po mě řvala,a nesnesla by být v mé přítomnosti.Na druhou stranu musím uznat,že malý se čím dál víc rozmlouvá,když se na něj pořád mluví.Takže chápu,že mi to manžel vyčetl.Jinak s manželem v pohodě,akorát bez intimností,on by klidně chtěl,i bez citů,však víte,jak to chlapi mají.Úplně lhostejná mu nejsem,když viděl,jak jsem chvílemi skleslá,vyptával se pořád co mi je,a občas se i zeptal,jestli mi nevadí to,a to.

brnohrot
9. říj 2016

@andryyysssek no vidíš, zase bude dobře. To jsem ráda. 🙂

andryyysssek
autor
9. říj 2016

@brnohrot myslíš?

brnohrot
9. říj 2016

@andryyysssek určitě. Ono problémy a starosti byly a budou pořád. A když na ně zůstane ženská sama, tak si myslím, že je to ještě horší. Měla bych z toho strach. Když je nejhůř, tak ten chlap je ti přece oporou a podrží tě. Sama bych někdy taky toho svýho nejraději vykopla na Mars, ale pak si zase říkám, ještě, že ho máme. On nikdo není dokonalý a všichni máme nějaké své chyby. Chce to trpělivost a moc se v tom neplácat. Držím palce, abys to zvládla, hlavně kvůli dětem. 🙂

andryyysssek
autor
9. říj 2016

@brnohrot děkuji,snad to bude zase dobré,a znova mě bude milovat 🙂

brnohrot
9. říj 2016

@andryyysssek ono, ta první zamilovanost časem přejde, protože to jaksi vyprchá. Ale hlavní je, mít se rádi, pomáhat si a vážit si jeden druhého. Pak se vše líp zvládá. 🙂

andryyysssek
autor
9. říj 2016

@brnohrot to je jasné,ta první zamilovanost trvá snad jen půl roku,rok 🙂 ale i když je to jen láska,tak člověk toho druhého miluje,a říká mu to.Jenže manžel to tak zrovna necítí.Má mě rád,ale necítí lásku ☹

brnohrot
9. říj 2016

@andryyysssek každý to třeba neříká denně - miluji tě a je hlavní, že tě má rád. Moc bych to nerozebírala porád dokola a věnovala bych se dětem a společným aktivitám. 🙂

andryyysssek
autor
9. říj 2016

@brnohrot tak neříkám,že musí každý den,ale on ani to tak necítí,aby mi to říkal ☹ Tak snad to přijde časem 🙂

brnohrot
9. říj 2016

ím@andryyysssek už jenom, kvůli tomu, že jsi mu porodila syna by ti měl být vděčný. A já myslím, že je hlavní, že se situace uklidňuje a zase bude dobře - uvidíš. 🙂

andryyysssek
autor
9. říj 2016

@brnohrot doufám,děkuji 🙂

katkati
10. říj 2016

@andryyysssek Držím palce, bude dobre, uvidíš.

andryyysssek
autor
10. říj 2016

@katkati děkuji 🙂

demetritis
10. říj 2016

No z praxe od ex kdyz sem potom vsem odesla zacala si snekym jinym tedy z budoucim manzelem , marodila se mala .Tak4mes po roschoschodu s 3tydenim miminkem konecne misto vyhruzek a nadavek kere sem rovnou predavala na kriminalku mi zacal psat ze mu chybyme vymyslel si falesnou rakovinu .pak zacalo posilat sms na rozloucenou atak dale to tvrdil ze me miluje az kdyz onas prisel . Malou do 1roku videl 3x a vic ani neuvidi . Dokonce v tom bode kdy posilal sms ze se zabije sme unej byly kdyz rano vystrizlivel a dal se do kupi a konecne mu doslo ze nic nebude tak se schvalne z malou nafotil a prolezl mi mobil kdyz sem byla na wc a dat se trochu dokupi abychom uz mohli dom protoze vecer zkr bourku to nebylo realne a knemu i kdyz sem autosedacku mela misto hluboke korby na kocar. Proste on ozraly a i kdyby nebyl jako z ridicem uz bych snim nikdy nejela . No po tomto me stou fotkou zkousel vidirat ad se vratim ze nas miluje dokonce zpustil i slzicky no herec byl vzdy dobry ale to narozeni male kdyz ji poprve jako mesicni videl snim pohl do te doby to bylo ze me mel jen rad . Vnektery pripadech je dalsi ditko plus . No ja uz nic zachranovat nechtela s tim druhym sem do ted a byl i u porodu malinko blaznovstvy si tam vzit chlapa ze kterym sem 5tydnu ale klaplo to sem si jista ze malou miluje vic nez me je sni posrani od bodu kdy videl jak vplouva do naseho sveta . Tak ad i tvuj pribech ma sladke pokracovani ne jen zrnite prekazky a mi si ted porizujem jeste stene to muze byt taky tmel

andryyysssek
autor
10. říj 2016

@demetritis děkuji,snad bude vše jako dřív 🙂 No,taky sis ale prožila dost,něco podobného jsem zažila s bývalým,myslím ty výhrůžky,že mi dceru vezme,že se zabije,jednou mi ji na den unesl...no,děs.

demetritis
10. říj 2016

@andryyysssek ¨no já měla kliku že jsme se rozcházli a schazli celé 4 roky takže ani jedno z detí nemá ho jako otc v rodném listu takže ikdyž také vyhrožoval ž kluka odveze k rodine do švetcka magarska nebo do nemecka tak mel smulu nemohl si kluka a malou už vubec vzít navíc malí se cho šílene bojí po tom co predním uhodil me a baču držel pod krkem takže unas to bylo snažší až na tu plynovku a kriminalku ded už se tomu smeju , mam nanej dost vecí aby sedel 10let a veřím tomu že stou novou co j a ma 3mesíční holčičku chc zustat a nebud se snažit dostat do fáz že si pujde sednou i když včera snoubnci psal že chc videt kluka už ho od ledna lonského roku nevidel

andryyysssek
autor
29. říj 2016

Holky,tak vypadá to dobře 😊 s manželem je to čím dál lepší,když jsme spolu,je to jako dřív-pusa,romantika,oslovuje mě miláčku,i sex,říká,že láska tam pořád z jeho strany je 😊 ,akorát,když si píšeme,je to jiné.Dřív to bylo samé lásenko,miláčku,teď žádné takové oslovení,jen osobně.Jak byste to chápaly?

brnohrot
29. říj 2016

Už bych to nerozebírala. Hlavně, že jste teď oba dva v pohodě a to je přeci nejdůležitější. 🙂 Moc ti to přeji. 🙂

andryyysssek
autor
29. říj 2016

@brnohrot jj,máš pravdu 😊 a děkuji 😉

katkati
29. říj 2016

Veľmi sa teším, že sa to podarilo. 🙂

andryyysssek
autor
29. říj 2016

@katkati děkuji moc,i já 😊

anelamates
30. říj 2016

@andryyysssek kašli na oslovování, hlavní je, že vám to funguje. Víš, co je na světě grázlů, kteří na veřejnosti svou ženu oslovují zlatíčko a doma krávo? případně s nějakou to ranou?

Strana