Máme ještě šanci?
Ahoj holky,nedávno jsem psala o problémech v manželství,máme krizi několik měsíců,jsme na sebe fakt hnusní,už mi vyčítá i to,že malý mluví méně než ostatní děti,i mladší,že má ještě pleny,že prý jeho mamce několik lidí řeklo,že je ohledně toho opožděný,má 2roky.Byli jsme už rozhádaní,tak asi proto mi to teď vyčítá.I to,že ho nedokážu uspat dřív než v deset večer,když jeho mamce se to dařilo celý týden v osm,atd...Ještě předevčírem,kdy jsme byli v pohodě,jsme si říkali,jak se milujeme,a musíme se snažit,dnes jsem se ho na to ptala,a řekl,že momentálně jsou jeho city ke mě na bodu mrazu.Jak to mám chápat?Že mě už nemiluje?Myslíte,že máme ještě šanci? ☹
@brnohrot promin ale vzdycky me zvednou ze zidle reci matka ma na deti narok protoze je privedla na svet...to jako fakt..to jako podle tebe chlap nema narok na svoje deti jenom protoze je neporodil. oba rodice maji na sve deti stejny narok a tak by se mely dohodnout tak aby to fungovalo a bylo to ku prospechu hlavne tech deti.
@andryyysssek Takhle nesmíš uvažovat. Chce to samozřejmě víc obezřetnosti, všímat si, jak se chová ve společnosti, jak se chová ke své matce, otci, jaký vztah má v rodině se sourozenci atp... Protože z toho vychází pak jeho chování k tobě. Hlavně všímat si, jak se chová k tvým dětem a ony, jak reagují na něj. To je klíčové.
@andryyysssek rozvedena nerozvedena...nekdo te bude mit rad za to jaka jsi nehlede na to jestli jsi dvakrat ci trikrat rozvedena...hele moje teta ma treba ctyri detio a kazdy ma jiny prijmeni 😀 😀 no proste jednou to byl magor,druhy zacal pit a hrat bedny,treti si nasel mladsi pak a ctvrty umrel (dopravni nehoda)..no taky na uradech a vsude jinde na ni koukali jako z marsu kdy rikala jmena svych deti... 😀
@norna myslím to tak,že během te me špatné psychiky jsem to odbývala,ale tak,že jsem třeba vysála nebo vytřela pod postelema,za sedačkou,atd.,kumbál jsem třeba moc neuklízela,a když,tak jen aby se neřeklo.Prostě,uklizeno jsem vždy měla,ale tam,kde to je vidět.
@norna chtěla jsem napsat,že jsem pod postelema a za sedačkou vysávala a vytírala jen tak aby se neřeklo.
@andryyysssek to je jasné, že se nepřizná že...
@andryyysssek z ceho ta spatna psychika?tu jsi mela porad?nebo to mas az ted ?(coz bych se ani nedivila ) 😒 😒
@lenjii však právě.Dokonce jsem mu nedávno i vlezla do telefonu,to bylo po tom,co mi řekl,že je konec,samozřejmě jsem nic nenašla,ale jak mě přistihl,byl kupodivu v klidu,žádné scény,nic.Jen řekl,že jsem to přehnala,něco v tom smyslu.
@norna nevím,možná z toho,že jsem už dlouho doma,asi syndrom vyhoření,do toho i ty naše hádky,a jeho mama.
@enalga jj,jasně,snad už budu mít štěstí.I když si teď nedokážu představit být s jiným chlapem.
@andryyysssek Nechci se zastávat ani jednoho z vás, ale myslím si, že pokud má jeden v páru nějaký dlouhodobější problém (deprese, vyhoření, psychické trable...), tak je pěkná prasárna, aby dal od něj ten druhý ruce pryč, nedejbože se s ním (v tomto případě s tebou) ještě rozešel. Jak to vidím aktuálně - nemá zájem se snažit, ty ho nepřesvědčíš k tomu, aby ten zájem měl. To musí chtít on sám...a on nechce. Ať už je to z jakéhokoliv důvodu..Je úplně jedno, jestli je v tom ženská, nebo prostě nechce ten život, který máte spolu. Takže bych to uzavřela, snažila se s tím smířit a bojovala bych o děti. Budeš potřebovat mít kde bydlet, mít nějaký příjem či důkaz, že se o děti zvládneš postarat sama.
Jinak ze začátku, když jsem si to tady četla, tak se mi hrozně chtělo napsat, že ten důvod proč se takto chová by mohl být ten, že z jeho pohledu (ne z mého, to vůbec ne) nemá důvod si tě vážit. Kromě péče o děti a o domácnost máš nějaké koníčky, záliby, něco čemu se věnuješ a co tě dělá šťastnou? Něco, za co by tě fakt mohl v duchu obdivovat? Chlapi jsou bohužel takoví, že jim mnohdy nestačí to, že je ženská dobrá máma. A pokud k tomu, že nemáš žádné takovéto záliby (i kdyby to bylo prodávání vyšívaných deček na internetu, nebo i společné zájmy), přibyly ještě psychické problémy a fakt jsi nemohla dělat nic moc ani doma, protože to prostě nešlo, do toho se přisrala blbá tchýně...tak to dopadlo, jak to dopadlo. On to prostě nezvládl, nedokázal tě podpořit, sám si řekl, že to takto nechce..a tchýně ho v tom podpořila a on prostě ve slabé chvilce podlehl tomu, co mu nakecala a to, co jemu vadilo původně, se tímto ještě umocnilo.
A asi bych po rozchodu ani nemyslela na další vztah...Určitě ne dřív, než ty se dáš dohromady. Dokud nebudeš mít zájmy, které by toho druhého mohly zajímat, něco o čem byste si mohli povídat, nebo třeba i jen něco, co byste měli společného...Tak bych o tom neuvažovala. A hlavně u toho myslet na prcky, vymyslet jim program, někam s nimi chodit...Nevím o tobě nic, takže netuším, jestli neplácám kraviny, třeba jsi fakt mamča co má plno zálib a je to prostě jen vůl, který si tě absolutně nezasloužil..ale třeba na tom něco bude🙂 Držím moc palce, aby ses dala dokupy a abys byla spokojená!
@vanea ano,máš pravdu,od doby,co mám tu depku,jsem se nezajímala o nic.Dřív jsem měla zájem s ním chodit i na fotbal,pokecat tam s holkama,začala jsem doma péct,vyráběla jsem s dcerou,pak jsem o vše přestala mít zájem,a takhle začla i krize ve vztahu.Já si to neuvědomovala,brala jsem to jakože mě jen kritizují,až mi to řekl někdo jiný,uvědomila jsem si to,a začala na sobě pracovat.No,a když se to už lepšilo,vyhrotilo se to tím úklidem.
@andryyysssek je to škoda no:/ mrzí mně to, nikdo kdo tě miluje a pro koho bys měla být opravdu nejdůležitější by tě neměl nechat ve štychu zrovna když je ti nejhůř a máš nějaké svoje trápení...snad to všechno dobře dopadne🙂
@vanea on mě právě už asi nemiluje.Řekl mi,že láska tam pořád je,ale už ne tak jak předtím.Začali jsme tedy nanovo,dokud se neobjevil problém s tím úklidem.
@andryyysssek jj vím vím, četla jsem to
@vanea no,mrzí mě to,protože jsem se už jednou rozvedla,teď to bude podruhé,s oběma chlapama mám dítě,a teď nebudu žít s otcem ani jednoho z nich 😞 vím,pokazila jsem si to sama,a už je pozdě slibovat,že budu jako dřív.Tvrdí,že jsem se změnila k lepšímu,proto si mě vzal,a chtěl se mnou dítě,ale po dvou letech přišla ta vztahová i osobní krize,a je to nanovo,možná i horší.Ale on tvrdí,že jsem taková v povaze,a snažila jsem se jen dva roky,a ne,že bych měla nějaký problém.Přitom já se ty dva roky nesnažila,nejsem si toho vědoma,přišlo to nějak samo.
@vanea moje povaha je složitá,neříkám,že ne.Jsem pohodlnější,výbušná,neumím problémy řešit osobně,dost zapomínám,ale takovou mě poznal,a vzal si mě.Když jsme se poznali,byla jsem psychicky zdeptaná z bývalého,on mě z toho dostal,byl mi oporou,až donedávna.
@andryyysssek uz se mi nechce cist zpetne prispevky....ale k veci. Rozchod bych jeste nevidela jako definitivni. Nechej ho byt a dej mu cas. Na druhou stranu to ze doma neni uklizenl mi osobne neprijde jako hlavni duvod ani jako vazny duvod...kdyby jsi to videla kolikrat u nas.....jsem hotova a vim ze mam rezervy....vzdy se rozhiduji uklizet nebo jit s detmi ven apod. A navic muj muz je sberatel....na tisice sroubku veci a nic nevyhodi....ja bych vyhodila vsechno....a nechala si jen zaklad plus neco malo...jenze vse se muze hodit.
Takze si myslim ze pravy duvod neni uklid. Bud nekoho ma a nebo mate krizi.
Hlavne nechtej at se vse spravi hned...at se vyjadri a neres ted vas vztah. Ani to jak to bude.
Myslim ze mate velkou krizi..
Me silne vyhovuje psycholog klimes...doporucuji od neho literaturu i na youtube videa. .
Drz se. A ono to ze mas deprese - mas je i kvuli nemu....neber vsechnu vinnu na sebe. Kdyby Te on nebuzeroval atd tak by to bylo taky mozna jine...
@andryyysssek hele pokud te to trožku uklidní tak poslouchej já mam dve deti z jedním chlapem , začalo to tak že jsme spolu rok flirtovali pak jsme se nejak dali dokupi a padlo spontalne že si udelame mimi za 2 mesíce to klaplo v 6 tt sem potratila zacal být protivný až zlý otehotnela jsem velmi rychle na puvodne planované prohlídce sem místo 10 tt byla jen 6+3 no co naplad porad hatky sem tam i nejáka rána nevidržela jsem to a odešla dva týdny před porodem si vzal holku ze kterou neco mel když jsme meli tu krizi malemu byli 3 mes když jsme si začli zase psat pak jsme se dali zas dokupi moc dlouho jim to nevydrželo ale ani nam ja přišla o 3čata a nastali zvovu problemi opet byl zlý , zničil ostatky detí nekolikrát mi zlomil ruku trval na dalším díteti i přes další potrat a pak biochemické no pak sem skončila v 6 tt v nemocnici a chvili mel zajem jakoby se to dalo do kupi ale ne na dlouho po hadce v 11tt hematom v děloze a kdykoliv sem musela na pohotovost nemel čas , štedrý den radeji prochlastal než aby byl snámi , syn odnej dostal slíbený dárk až v unoru , na genetiku penize nedonesl i když den předem tvrdil že je má , poslední kapkou byla cesta pro kočárek když řekl ve čtvrtek že v sobotu nebo nedeli pro nej sjedem že už ma peíze odložené pak sem nanej čekala do
4 do odpoledne aby mi řelk že on ty peníze nemá a že mi to nechtěl říct tak mi řelk že je s autev v servise , tím jsme se vice mene rozešli pak bylo ješte par hadek zbytek rozchodu se odehrával přes policii potom co me nepadl no nic ružoveho , ale co naplat rychle jsem si našla nový vztach možná až moc rychle protože to zrovna moc neklape ale co děti mu říkají tato biologický otec pro ne neexistuje a brzy budou mít sestřičku jo , nekdy laská u které převažuje to hezké bez dětí rychle zkoncí ono obecne když ve vztahu není jiný držák jak vášen není pak divu že z velké lasky zbydou jen vrázky , já tenhle vztach co mám je vlastne puvodem z prátelstvý a taky srřípe to hodne ale , on přežil porod malé já jeho mrtvici i když bych ho už nejradej opustila tak nás porád neco drží jednou je vše tak ružové podruhé černé jak saze z komína ale prostě už jsme si na sebe tak svikli za ten rok a pul že to neják drží , a snad na konci tydne ze štenaty unor /březen s dalším ditetem to bude lepší , a jinak jak sem psala o te známe stou holčičkou ta má ted taky 3 chlapa on dvakrát rozvedený ona taky a jsou štasné on dve dospelé děti a jednoho školkace ona školo povine a tu malou a jsou štasní když ty ex nedelaji bordel nebo si exmanželka nevibere synuv učet na studium tak se maji dobře víž jak do 3 všeho dobrého i zlého hledej jiný typ muže třeba už budeš štasná a stebou i děti
@shine2015 nechám ho být,taky jsem si říkala,že je to to nejlepší.Ale nevím,jak by se to mohlo spravit,když on si všechno najde.Uvidí jen smítko,a řekne,že se nesnažím,a nemá to cenu.Stejně tak,když jsem koupala malého o hodinu později,protože jsme si s dětma hráli,a neuvědomila jsem si čas.
@demetritis tyjo,taky to nemáš lehké 😞 no,uvidíme,jak se to vyvrbí,každopádně jsem smířená s tím,že už to nezachráníme.Jaký typ muže bych měla hledat?Už tak byl tenhle úžasný,až donedávna,no 😐
@andryyysssek ono je vždy neco za něco , první byl pohlednej celkem zdál se normální no ale byl to ten typ hajzl , ted mím špíš typ kamarádi a pivo , ideálka je asi hodnej blbec , nevým co bylo to první co si mela tenhle je mamanek , hlenej nejákeho životem otlučenýho hlapa co te bude milovat tak že bude pomalu libat zem po které chodíš , no možná to jak unas nebudenic extra v posteli a i jinde to bude dost kulhat ale detska miluje a az nato že se v praci kouka na Péčko a občas si ho necha polo načtene v telefonu tak fajn , upřímně před detmi by to asi nebyl typ chlapa ze kterým bych chtela být ale takchle deti jsou spokojené a když má dobrou naladu tak mi jde i o pul 9 večer pro dort ted když jsou ty chute , bohužel pro normálního sebevedomého chlapa ženská když je jistá není už číslo jedn apak musí byt vše tip top , ale pro chlapa prokterého dubeš hvezda tam mu je jedno jestli se skrz zvracení unavu a praci kolem detí dostaneš k nadoby v pondeli nebo to zbyde na nej na patek a o to jde mít nekoho kdo te podpoří i když má nejákou tu vadu ad je to šílené zberatelství pivní pupek nebo nebodejrní oblíkaní
@andryyysssek podle me jen hleda vymluvy proc s tebou nebyt....neni normalni aby mu az tak vadilo ze to neni doma tip top...coz u dvou malych deti ani snad nejde...neni dost chlap na to aby ti na rovinu rekl,ze s tebou nechce byt a veskerou vinu hazi na tebe..promin,ale takhle to vidim ja
@demetritis myslíš,že je mamanek?Je pravda,že se chová někdy divně vůči mamce,on se jí svěřoval,i přesto,že ví,jaká je,že všechno ona může použít proti mě.Pak,když to udělala,se mě zastal,to jo,a byl na ni hodně naštvaný.Ale když se usmíří,jakoby zapomněl na to,jak se chová a jak lže.Jinak,on nikdy nevyžadoval,aby vše bylo tip top,to až teď.
@caverina taky to tak vidím.Hledá výmluvy,abych konečně pochopila,že už se mnou nechce být.On mi řekl narovinu,že je konec,ale pravda,taky jakýmsi náznakem.Po hádce mi řekl,že záleží na mě,jak to bude dál,jestli se domluvíme nebo to půjde přes soud,že malý zůstane u něj.Já dělala blbou,že nechápu,nejdřív jsem teda fakt nechápala,a on na to:nechápeš?No je konec.
@andryyysssek promin,ale je to blbec..mohla by ses snazit sebe vic a stejne by si na tobe neco nasel...hnusne zneuziva vseho cim sis v zivote prosla..fakt hnusny
@caverina a proto jsem dnes nedělala skoro nic,říkala jsem si,že radši,ať mě buzeruje právem než neprávem.Kupodivu neměl žádné kecy,asi proto,že jsem mu ráno napsala tu SMS,že ho už nebudu přemlouvat,aby se mnou zůstal,a pochopila jsem,že je rozhodnutý v rozchodu.
@andryyysssek ja vim ze je to tezky..snaz se to co nejlip zvladnout...
@caverina budu muset,doufala jsem,že krizi překonáme,přece jen byl skvělý chlap,i otec.I dceru miluje jako vlastní.To až teď se chová jako debil 😢

@enalga tak to gratuluji 😊 já měla ale taky štěstí se současným,jen se to celé zvrtlo po pěti letech.Co když to bude to samé s jiným? 😞