icon

Manžel mě nechal ponížit. Strach ze konfliktu?

kessien
26. črc 2023

Ahojky holky, dneska se stala taková věc,stalo auto na semaforech a na zadních sedackach z auta flusal na zem malej cigan a my šli okolo a ja prohlásila prase…No za chvíli nás doběhl jeho otec začal tam na me rvát sproste i s tím malým synem!!!!Ja samozřejmě oponovala,nenechám na sebe rvát.A manžel vedle me ani nepipl.Až lidi se otáčela i jedna paní tak jako ze se me zastala a manžel ani slovo.Jsem z toho v šoku protože můj manžel byl vždycky takovej drzounek na všechny i přesto ze je střízlík ale teď mel podle me regulérní strach a pro me ztratil koule.Jsem z toho hotova,zítra mame ject na dovolenou a ja nemám nejmenší chuť a v mých očích jako chlap hrozne spadnul.

Strana
z2
miryp
28. črc 2023

@zanett sama si ale odpovídáš - jindy se jí zastal, před cikánem do toho nezasahoval. Ono i blbé pohnutí rukou je u nich opravdu jako červený fáborek. Tam to myšlení fakt nefunguje jako u ostatních. Jako můžeme si tady stokrát říct, že tímto přístupem se to nikdy nezmění, ale oni prostě jsou zvyklí jednat v tlupě a jít přes mrtvoly. Začne jeden a během mžiku jich je 20. Ale ty tam budeš vždy sama či s partnerem, k tobě se ostatní nepřidají, budeš mít štěstí, když zavolají policii...

martinka_33
28. črc 2023

@kessien musim říct, že se divim, kolik tu je názorů, že je lepší se cikánům klidit z cesty... Takhle kdybych se chovala v práci, jsou všechny vlaky zaflusaný, rozebraný do šrotu a cikáni vesele jezdí načerno 🙄 Podle mě dobře, že ses ozvala 👍

sinicka
29. črc 2023

@martinka_33 tak to jsi doposud měla štěstí. Ne každý je typ člověka, který jde rád do nějakého konfliktu a rizika. A troufám se tvrdit, že drtivá většina z těch, co by se jim radši klidili z cesty, má s nějakou cigánskou férovkou zkušenosti.

badinkova234
29. črc 2023

@martinka_33 mezi průvodčí ve službě a jednotlivcem na ulici vnímám dost podstatný rozdíl

martinka_33
29. črc 2023

@sinicka kdysi jednomu bývalému cikáni zlámali ževra, protože jim sebral lešení, které zrovna kradli. Sice jim to soud přišil k té krádeži, ale půl roku bolavá žebra uz nikdo nezachránil... Přesně pro tohle stačí, aby udelali bordel u doktora, na úřadě a mají invalidní důchody i kdyz jim nic neni... Protože se jich každý bojí...
@badinkova234 to jsou řidiči MHD, revizoři, prodavačky a další profese, kteří s nepřizpůsobivými mají bohaté zkušenosti... A neumím si představit, že by ostatní pouze přihlíželi. Nejednou mi pomáhali cestující vyloučit z přepravy nepřizpůsobivé 👍 Ale to nebyli ti, kterých se to rádoby netýká, protože to je riziko....

martinka_33
29. črc 2023

Jinak je na nich nejhorší, ze se dostaneš do konfliktu s jednim a za rohem jich číhá dalších pět, pak jsou v přesile a končí to zlomenými žebry nebo hůř 😪

te_reza
29. črc 2023

Hele za náma jednou naběhl cikán od naproti z baráku a začal po chlapovi štěkat. Ten byl tak v šoku, že nebyl schopný slova a v první chvíli nevěděl, která bije, až sem se ozvala já, vzápětí přišla cikánova stará a uklidnili jsme to. Já se mu nedivím, ona cikánská férovka asi není úplně košer. Jinak to co si řekla, to je na ně prostě červený hadr.

pampelina18
31. črc 2023

@kessien i přesto, že tak ženská je pitomá a zasloužila by j dodrzky? Tady se chlap zachoval dobře. Nemá autorka komentovat vše okolo sebe. Má štěstí, že jen tlrval a nezmlatil ji rovnou. Být to UA tak to řekla jednou a už by ležela na JIP.

kessien
autor
31. črc 2023

@pampelina18 😂😂😂🤣🤣🤣

miryp
31. črc 2023

@martinka_33 tak zrovna nedávno manžel přišel z vlaku s historkou - průvodčí jak hora vs. nízký hubený cikán. Průvodčí přišel na "mezipatro" a dožadoval se po cikánovi jízdenky. Jízdenku samozřejmě cikán neměl, peníze neměl, osobní doklady neměl. Průvodčí tedy přišel s tím, že se zavolá policie. Cikán se mu začal smát do obličeje, že bude vystupovat na další zastávce a to policie rozhodně nestihne a do toho začal tahat z kapsy pepřák, který chtěl použít, kdyby mu průvodčí nechtěl umožnit odchod... Manžel vůbec nepochyboval, že by to ten cikán použil, aby mohl zdrhnout...

miryp
31. črc 2023

@martinka_33 tak třeba u nás prodavačky v obchodě dělají, že nepřizpůsobivé nevidí a dělá to i jejich vedení mužského pohlaví. Pravidelně jim tam chodí narkomani krást a všichni odvrací tvář, protože bitka po pracovní době jim za to nestojí.
Já myslím, že je rozdíl, když vyhazuješ bezďáka, opilce a nebo cikána, protože cikán zpravidla nezůstane sám, během chvíle je jich tlupa, a to je ten problém, proč do toho lidi nejdou, protože to nikdy není férový "boj"...

Strana
z2