Manžel mě opustil kvůli šestnáctileté. Co dál?
Dobrý den, jsem už na pokraji zoufalství, loni v dubnu jsme se s chlapem dohodli že po 13 letech pujdem od sebe. Proběhl soud, vše bylo v pořádku. Pak jsme se k sobě začali vracet, spousta randicek, zábavy, jeden na druhého sme se zase těšili, byli jsme zase zamilovaní a vše fungovalo jak uz dlouho ne, nebydlel u nás, ale jezdil za námi, přespával tu, společně výlety s dětmi atd. Proste sme se oba hodně snažili. A vše perfektně par měsíců fungovalo. Pak ale chlap od nás s detmi v 31 letech odešel ze dne na den k 16 lety holce. Tvrdil, ze ona v tom má velký city, ale on ne, ze si jen hrozne rozumí a mají si o čem povídat.nebo nevím jak uz to mezi nima je. Už tomu sama nerozumím. Od te doby je to jak na houpačce, měsíc sme ho neviděli, pak tvrdil ze uz ji nemá a dva měsíce zas nepravidelně jezdil. Byl schopny se v Praze v 16h po práci sebrat a 2,5 hodiny jet za mnou a druhý den ve 4 ráno vstávat a jet zase zpátky jen aby byl se mnou. Pote jsem zjistila, ze to táhne s námi oběma. Bylo mi lito i te holky v jejím věku, takze jsem se před její rodinou zmínila….pak zas tvrdil, ze od te doby uz s ni není, po dalším mesici se ukázal, vyspali sme se spolu. Dva dny v pohodě, pak zase peklo. Po dalších 14 dnech tvrdil ze má jinou, ted jsem opět zjistila, ze je to ta sama. Později se ukázalo, ze je do no hrozne zamilovaný. Vím ze me jen využívá, ale porad ho mam moc rada, vím ze on to nemá ještě uzavřené, nejde jen o to ze by u me mel jen jistotu, vím ze tam ty city stále ma a brání se jim jak jen muže. Děti taky stále chtějí aby se vrátil. Přes týden je pryč, takze se s ni vidí jen o víkendu. Popravdě nevím, co ona na něm vidí, je jen,,obyčejný chlap” oproti ni. A evidentně ji vůbec nevadí co tu ted mezi námi oběma předváděl. Porad se ho z nějakého důvodu drží, vždyť i ji to přece muselo hrozne ranit. Myslíte, ze ho muže tak moc milovat? Už mě napadlo, ze je to i kvůli penězům. Nevím, jestli má stále cenu čekat, až to jeho pobláznění zmizi, nejradši bych, abychom byli zase rodina….na jednu stranu jsem s tím už smířena a nenávidím ho, že mi zase dovolil mu věřit a milovat ho, na další stranu děti u něj už pul roku nebyli, takze bych i rada ať si to s dětmi zkusí, ze to není žádný med. Na další stranu, ze se mi do výchovy bude 💩 16 letá pipina je pro mě nepředstavitelny a na další stranu bych nejradši, aby se vzpamatoval a vrátil zase k rodině. Momentálně je přes týden v Praze a o víkendu u rodičů. Proste se ve mě pere nenávist a láska a tohle všechno okolo.
Promiň ale měj svoji hrdost a kopni ho do zadele.Podvadi Te a já bych se i bála jestli něco od nechytnu.K slečně se raději vyjadřovat nebudu....
Tak 16leta holka, nebude asi úplně řešit jestli se s detma vida nebo ne..
Hlavně že je s ní a ona je zamilovaná.. Ji bych teda neřešila.
Upřímně, nechápu jak dlouho tohle někdo může držet. Kopla bych ho do pr....a nezajimala se.!
Od sebe bych ho odstrihla.. Má tě jako zadní vrátka a ty mu furt dáváš naději a ukazuješ že s tebou může zametat a může kdykoliv přijít když zrovna nikoho nemá 🤦😬
@petik223 Řešíš, že nechápeš, že to nevadí té holce. Co na něm vidí. Ale řeš sebe. Proč to nevadí tobě, co ti dělá, že ti ubližuje. Proč chceš, aby se vzpamatoval, když by stejně přišla další rána odjinud.
@maciceksta samozřejmě, ze mi to vadí, ale mam k němu stále silné city. Protože doufám, ze je to z jeho strany krize středního věku a vzpamatuje se. Proto řeším tu holku. Ze on je momentálně vůl, co se odstřihnul od rodiny, samozřejmě vím
@petik223 Možná je na čase nechat to přebolet a nedělat si naděje. Já v tom teda happyend nevidím. I když za pár měsíců nebude 16ti letá, přileze za tebou, budeš zase jen přestupní stanice k jiné. Važ si sama sebe!
@ileni nebyli jsme manželé, soud byl kvůli dětem, protože mi extchyne vyhrožovala, že mi je sebere. Pak sme se zas k sobě na pár měsíců vrátili, s tím ze sám řekl, ze je šťastný. Pak až potkal ji. To je další věc, vždycky mu vadilo jak se k němu jeho matka chová a ted se ji nechává hrozně manipulovat.
A ty jsi šla za jejíma rodičema a řekla jim ,,dobrý den vaše dcera chodí s mým ex manželem mohli by jste jí to zakázat?" Proč se ponižuješ? Nech ho v oběhu stejně by byla otázka času kdy si najde nějakou jinou...
No tak to můžete táhnout ještě pár let než slečna dospěje a kopne ho do zadku sama, ovšem pokud v 31 vyhledává 16ctky pak si v 38 opět najde puberťačku ( a mimochodem to doopravdy není normální - už jen kvůli tomu bych od něj utikala pryč). Chudáci děti, moc nerozumim jak jste se u soudu dohodli na péči ?! Celý mi to přijde trochu moc telenovela. Pokud se to však doopravdy děje tak to ukonči jednou pro vždy a najdi si někoho kdo tebe a děti bude mít rád a mladistvé ho nebudou přitahovat.
On se nevzpamatuje!! VZPAMATUJ SE ty!! A to velmi rychle! Neponižuj se, odstřihni se od něj. S takovým člověkem už bych žít nedokázala. Nebude ona, bude jiná. Začni si vážit sama sebe.
@petik223 no promiň, ale nějak mi to nesedí...píšeš,že děti půl roku neviděl. To je tedy od srpna. V dubnu jste si řekli, že jdete od sebe. Takže soud někdy kveten- červen( když to budeme brát optimisticky). Pak jste se meli zacit postupne k sobe vracet, plno randicek...Nějak nevidím prostor pro těch pár měsíci, kdy vše fungovalo...
@enli Její rodiče jsem neznala, takže jsem jen napsala její mamince. Jestli ví s kým se její dcera schází. A jestli by nebylo lepší, aby si našla někoho věkově k sobě vhodnějšího než tahat chlapa od rodiny. Bylo to v té době, kdy nám oboum spolu dobře. Myslela jsem si původně, že ona běhá za ním, nebo aspoň tak to vypadalo.
@petik223 Upřímně? V 16ti, že by nad něčím do hloubky přemýšlela? Je ráda, že je o ni zájem, že se kolem ní točí....v životě ještě asi moc zrady a podrazů od chlapů nezažila, tak proto si to nedovede představit, že ti mohl tam moc ublížit. Snaž se nad to povznést a začít nový život. Hodně štěstí.
@ileni odešel na začátku dubna, s tím, že ještě v dubnu se vrátil. Soud proběhl na začátku června s tím, že pro nás to byla víceméně formalita, ale jelikož ho rodiče neustále tlačili do toho aby od nás odešel, tak jsme ho proběhnout nechali aby byl klid. od dubna do srpna nám spolu bylo zase fajn. A na konci sprna oznámil že má jinou
@zlataberta ale vždyť nám víceméně ublížil oboum dvoum stejně, ona to taky ví, že to táhl s námi oběma.
@zlataberta ano nezažila, protože jsem od 18ti byla s otcem děti. Nejspíš proto to tak bolí
Myslí svým řídícím orgánem, blbec. Zařiď si alimenty, chtěj po něm pulku na každou kravinu, holka je chudák, že si narazila takovýho pitomce
Řešíš ho a jeho bolístky, že je neschopný to utnout, že ho to k tobě táhne... řešíš holku a důvody proč s ním je atp...
Ale skutečně neřešíš sebe.
Trochu si to v sobě rozpitvej...Je ti v tomhle dobře? Budeš mu po tomhle věřit? Nebylo by ti časem líp s někým jiným, kdo si tě váží? Myslíš, že si tě váží, když to táhne s oběma a tobě lže? Máš tohle zapotřebí? Nepříjde ti že máš na víc? Nejde už jen o zvyk? Nepříjde ti to celé toxické? Jak dlouho se necháš tahat na nudli? Není už čas to rozseknout a dát šanci někomu respektuhodnému? Nejsi na něm závislá? Máš svou vlastní hrdost?
Atp. Atp..🙂
@reeeza tak on už to utnul a ke mě se chová jak neskutečný hovado. samozrejme, ze mi v tom dobre nebylo. Ale vždycky přišel s tím, ze uz s ni není. Tak jsme se o tom pobavili a vždycky to vypadalo slibně a pak mi zas ublížil. O zvyku mi to přišlo, než jsme šli od sebe poprvé, že už víceméně žijeme jen vedle sebe. Pak nám ale bylo spolu krásně a já viděla ze se mame porad dost rádi. I nedávno, kdyz jsem se ho zeptala jestli jsem pro něj jen hadr, bylo na něm vidět jak se zasekl. Nejhorší je, ze ja v tom mam stále city a myslím si, ze z jeho strany je to jen nějaká krize, ale těžko soudit. Je to moc těžké po takové době jen tak zapomenout a jit dal.
@petik223 Holka ty si strasne hloupa a naivní. ( neni to urazka) . Tak za prvé, ta holka za nic nemuze!! To ten tvuj neverny chlap je jen na vine. Pac kdyby on nechtěl,tak ho nesvede ani samotna miss sveta. Takze se prestan ponižovat tim,ze budes nekde vypisovat mamince holky. Stejne s tim nic neudela. Nebo ty sis nechala snad diktovat v 16. s kym muzes a s kym ne!?
Proc chces aby se vzpamatoval?? Bavi te se tak sebemrskat? Výpusť ho z hlavy!! Bud rada, ze ses toho vola zbavila. Chtej alimenty, chtěj co nalezi detem a vic se nestarej. Zacni zit svuj zivot, ne jeho!! Pokud s timto chovanim neprestanes, driv nebo pozdeji, budes zase jen jeho lehko dostupnou, ale pouze prestupnou, kravou na sex. Pak zas pujde o dum dal.
Nesedí mi na tom vůbec nic, zřejmě troll. Neřeší sebe, ale 16ku, která ale hledá jen sponzora. Jako fakt?

Ty se vzpamatuj!! A to nemyslim ted zle!! Ale ty opravdu chces zit s nekym, kdo te pernamentne podvadi a jeste s ditetem??? Navic, neni zcela normální, aby dospělý tricatnik se tahal s 16. letou holkou. Tohle chces jako priklad tvym detem? A ses silene naivni. Omlouváš jeho chovani, vymyslíš si nejake city, ktere vuci tobe ma. Nema! Jinak by nebyl s nejakou jinou. Ses jen snadna postel. Na deti očividně taky nema cas. Co vic potřebuješ slyset?? Ze se zmeni? NEZMĚNÍ! U jste se rozvedli, meli jste nejaky zavazny duvod. Ten se jen tak nevytratil. A ted k tomu naskakalo sto dalsich. Nebud blbá. A tu holku nech bejt. Tvym postojem šíření před rodinou ji dost ublizujes. V tomhle je na vine hlavne tvuj EX. Ten ji ublizi bohuzel vic nez dost.