Manžel mě přestal přitahovat, má to někdo stejně?

marienka852
28. únor 2015

Ahoj holky, dopředu se omlouvám za anonymní profil, ale bála jsem se psát pod svým reálným. Již se nějakou dobu na koníkovi pohybuji a ženský tu řešily a vyřešily již všelicos, tak i já Vás poprosím o radu..
S manželem jsme spolu 8 let, z toho rok manželé. Hned na začátku musím podotknout, že svého muže miluji, hodnějšího chlapa bych si asi ani nemohla přát 🙂 Ale kde je problém.. posledního půl roku mě přestal absolutně sexuálně přitahovat, dá se říct, že mi i "přestal vonět" a já z toho jsem nešťastná.. už jednou jsem tento stav měla, ale to bylo na začátku našeho vtahu a já jsem byla jen rozlítaná kobyla, takže mě to rychle přešlo..
Půl roku se snažíme o miminko, ale já si prostě sex neužiju, orgasmus jsem neměla už minimálně rok a jsme z toho nešťastní oba. O problému víme a mluvíme, ale samozřejmě mu na plnou pusu neřeknu, že mě absolutně nepřitahuje, jen že nám to v posteli skřípe.. manžel by se pro mě rozkrájel, v posteli se můžeme oba přetrhnout, ale já čím dál tím méně a už začínám být zoufalá.. někdo kdo to má stejně, či podobně? Pokud ne, tak i virtuální poplácání potěší.. 🙂

marcicek84
28. únor 2015

možná přílišné snažení je zabiják uvolněnosti a pak hold si to neužiješ nikdy, zvolněte a neřešte dítě, víc si to užijete 😉

lv
28. únor 2015

Co sexuolog? Když o problému víte, mluvite, tak by to mohlo pomoci, ne?

marienka852
autor
28. únor 2015

@marcicek84 o tom to není, nespíme spolu nějak častěji, či urputněji..

marienka852
autor
28. únor 2015

@lv uvažujeme nad ním.. a asi nám nic jiného nezbude.. spíš jsem se tu potřebovala vypovídat 🙂

lv
28. únor 2015

Zkuste to, uvidíte..
..možná, ze to snažení o miminko, taky už jste spolu celkem dlouho - vášeň a chuť nebude jak 1.rok, ale to je vám asi oběma jasný..

marienka852
autor
28. únor 2015

@lv což o to, ona chuť je a snažením si to nijak nezveličujeme, necháváme to právěže poklidně plynout (manžel teda určitě 😀 ), ale pak když se milujeme, tak mě to prostě nebaví.. inu, vášeň jako na začátku nečekám, ale trochu vzrůša by to chtělo 😀

tulikiss
28. únor 2015

@marienka852 tak treba to neni o tom ze spolu nespite nejak urputneji nebo casteji, ale treba je to v tvem podvedomi....ja treba kdyz jsme se snazili o miminko tak jsem na to stejne pokazdy aspon trochu myslela

marcicek84
1. bře 2015

@marienka852 - ale ta myšlenka na to dítě v hlavě je...

ronyx
1. bře 2015

Tak já si teda rozhodně nemyslím,že by byl problém v tom,že se snaží o miminko.To by ji chlap rozhodně nepřestal přitahovat.A jak zakladatelka řekla,už to trvá zhruba rok.

Nevím co bych poradila,řekla bych,že toto je opravdu otázka na sexuologa 😒

marienka852
autor
2. bře 2015

@marcicek84
@tulikiss
Tím, že se snažíme o miminko to fakt není, hlavně je to spíš o celkovém pocitu..
@ronyx
Já s tím tak nějak počítám, asi jsem si tady potřebovala ulevit..

achjonetusim
2. bře 2015

Nemůže to mít souvislost s vysazením antikoncepce? Zkusila bych zvýšit libido (přírodní báze, homeopatika), muži koupit něco hezkýho na sebe, ostříhat, navonět dle tvýho vkusu. Držím palce!

marsrutka
2. bře 2015

asi možná je na tebe až moc "hodný", to je sice laskavé leč málo vzrušivé, potřebuješ k sobě jiný typ muže i když je hodný, rozkrájel by se pro tebe atd..

sarriku
2. bře 2015

myslím, že se potřebuješ rozněžnit🙂.
mě když manžel štve, tak mě taky nepřitahuje a nebo když si nepovídáme a nemáme na sebe moc času, tak se mu neotevřu a nemám o sex absolutně zájem.
Chce to nějakou poradnu, aby vám pověděli o vašem problému i z oihledu třetí strany a podělili se o řešení ostatními páry, které jejich poradnu navštívili.
Myslím, že pokud se máte rádi, tak ten problém vyřešíte.
Ale tady zřejmě nejde o přitažlivost/nepřitažlivost, ale o to, že třeba máte jinde v sexu problém (potřebuje to ovzláštnit atd.), podle mě, pokud sex stojí za prd, tak ten s kým se miluješ před tebou klesá, je jednoduché obvinit toho druhého.
Zkus se zamyslet, není chyba i v tvém přístupu?🙂

sue007
4. bře 2015

Taky bych zkusila zvýšit libido,alespoň sklenkou vína.Abys mohla hladce otěhotnět,musí tě ten partner přitahovat a musíš mít na sex chuť-jinak ti tam vzniká blok..Sexuolog není špatný nápad ,ale Portské poslouží stejně-kde prostě není ta chemie,tak pochybuju,že vám to sexuolog napraví,ale rozhodně to není pro vztah to hlavní.Význam sexu a to,jak jsme s ním spokojeni je dnes děsně přeceňován.A pokud víš,že on je ten,se kterým chceš mít děti, tak bych zašla to vinotéky a udělala zásobu.Pokud ti tak jde o orgasmus,tak ten můžeš mít i o samotě,bez manžela,nemusíš ho do toho ani tahat 🙂

katty6
4. bře 2015

@marienka852 Podle me je to o neco hlubsi problem.. Pises ze jednou uz jsi to s ni mmela na zacatku.. 😖
Tohle me zarazi.. prootze vetsinou na zacatku to funguje dobre, kdyz je tam ta vzajemna pritazlivost..
Mozna ti nevonel uz od zacatku ale nechala ses prevalcovat rozumem ze je skvely a hodny..
Jo, je to dulezite pro lasku, ale pokud tam jen tohle, tak to vice pripomina pratelstvi..
Na tvem miste bych sla do minulosti a zkoumala jak to bylo tenkrat a jak ted, co se zmenilo ci ne a jaky pocity z toho mas.. A proc ti nevon,i co ti na nem vadi? Mozna tam objevis neco konkretnejsiho a pochopis proc se to deje..
Ale ja bych tohle nenechala byt a vzala vazne, navic pokud jeste nesjou deti .. protoze po detech pak kvalita intimniho zivota vetsinou se zhorsuje..
Obratila bych se na psyhcologa a take i sexuolog je na miste..