icon

Manžel měl milenku. Co si o tom celém myslíte vy?

25. zář 2020

Ahoj, jdu se sem vyzpovídat. Před časem jsem zjistila že má manžel milenku. Manžel se mi omluvil a pořád se mi omlouvá, ale taky řekl něco co mě dorazilo. Prý si zato můžu samá, že jsem sním odmítala spát a zkoušet nové věci. Je pravda že to se mnou manžel řešil, že mi i řekl že si najde milenku. Ale já to brala na lehkou váhu. Manžel přísaha že sní skončil. Já moc nevím co dělat, jsem na manžela maximálně naštvaná, ale zase si říkám že na tom mám podíl i já. Ta jeho milenka má přítele, se kterým se dobře znám. Je to moc fajn chlap. Myslím si že by to měl vědět. Co si o tom celé myslíte vy?

Strana
z3
priefi
25. zář 2020

Autorko, pokud spolu nemáte děti, sbal si saky paky a utíkej od něj... Jen si představ, jak by asi vypadalo Vaše manželství, kdybys měla třeba od začátku rizikové těhu... Žáden sex... Tak by šel jinam... Fakt tohle chceš?

martiina_k
26. zář 2020

Já bych nevěru neodpoustila. Nikdy. Ani kvůli dětem. Možná bych zůstala kvůli dětem v manželství - to si nejsem jistá, zda bych řešila radikálně nebo ne, ale rozhodně neodpustila. Pokud nemáte děti, utíkej. Udělal to teď, až budete mít děti, může se frekvence sexu ještě snížit a dost pravděpodobně se sníží (čest výjimkám) a nejenom že se sníží frekvence sexu, ale i se mu budeš míň věnovat a on najde další a další milenku? Nebyla bych s ním.

eleanora84
26. zář 2020

Máte děti? Pokud ne, tak dovedes si představit, že třeba budeš mít rizikové těhotenství a nebudeš moci s ním spát několik týdnů nebo měsíců? Pak šestinedělí a nakonec budeš i unavená několik měsíců nebo let a na sex nebude čas každý ani chuť ani síla tak často... Můžeš mu věřit, že si zase nikoho nenajde? Za mě je to zbabely sobec a sbalila bych mu kufry... Chlapovi milenky bych to řekla, kdo ví, jestli ho v těžké chvíli sama nesvedla.. A ničit někomu manželství.. Byla bys hloupá, aby odešla usookojena a ještě s grácií "bez trestu"

1772
26. zář 2020

@eleanora84 Ale to je trest pro milenčina manžela, neřeší to problém ve vlastní rodině. A manžel milenky je v tom možná nevinně, neměl by řešit situaci tazatelky a jejího manžela.

orisek56
26. zář 2020

@1772 jo takhle mají všichni z něho dělat ve spolek debila že. A až to bouchne, jakoze bouchne, tak to bude tazatele jedte víc vyčítat, že mu to neřekla a byl za super parohace. Sice je v tom možná nevinné, ale bohužel ta situace se ho týká.... Protože jeho žena chrápe s jejím mužem. Jako žádný náhodný kolemjdoucí to neni

ariadna12
26. zář 2020

Podle mne by vedet mel, co ma doma. A manzelovi bych pred seanci se znamym sbalila kufry a po seanci mu je dala pred dvere.

europa00
26. zář 2020

Promin z toho co píšes a jak to píšes, mi příjde že ti jde je o tvé pochroumané ego..ani ne tak to to že bys manžela tolik milovala a on ti ublížil...chápu pocity naštvání, ale tobě jde vyloženě o pomstu...což ti fakt v konečném dusledku neuleví a možná tak zničís fungující vztah známého...třeba to byl prostě úlet z obou stran, nevidím důvod proč se plést do jejich vztahu a chodit žalovat jako malá...polož si ruku n srdce a upímně si řekni důvod proč mu to chceš říct, jestli proto, že fakt nechceš abyt žil cizí člověk v tvých očích s tak hroznou ženskou co si ho dovolila podvest s tvým manželem,...a nebo prostě chceš aby se i někdo další cítil stejně mizerně jako ty + jí zbůsobila nepříjemnosti....
prostě buď si zachran manžwlství nebo se na to vyser a jdi dál, ale chovat se jak trucovité děcko ti nepomůže...zrada bolí, ale tohle nikam nevede

1772
26. zář 2020

@europa00 Velmi přesně napsáno.

shaun40
26. zář 2020

I když s nim budes souložit denne tak máš doma devkaře a nic ho nezastaví.V práci toho máme hafo.Jsou chlapi který nebudou verny mají to v sobe.Kopni ho do zadele.Kámoška si pres seznamku hledà chlapa a pak ji odepišou že chtejí prítelkyni jenom na sex že jsou ženatí.Já už leta bez chlapa vím své o moji přízeň se uchází i ženatí tatínci z malymi detmi.Je to hrúza.Takový chlap za púl roku zahne znovu.Ono se nejaka krúta vzdy najde která podrži a nebude ji vadit ze je zadaný.

shaun40
26. zář 2020

Když mu řekneš tak se ti neuleví.Pořád budeš mít stejné pocity ze sklamání.A veř že se to otočí proti tobe.Dopadneš tak že dotyčný ju kopne do zadele a ona bude sama a ten tvúj bude s ni a tebe opusti.Když chceš slepit vztah tak ji nech zadanou.

eleanora84
Autor odpověď smazal
autor
27. zář 2020

Tak s manželem jsme se dohodli že si dáme pauzu. Se známým jsem už mluvila a všechno mu řekla. Poděkoval mi že jsem mu to řekla, měl tušení že ho podvadí, ale neměl žádný důkaz.

vineta
27. zář 2020

Pauza je rozumné řešení, aby člověk trochu získal odstup a promyslel další krok. V bezdětným vztahu bych asi po takovýmhle extempore nepokračovala. Obnovit důvěru je těžký, obzvlášť, když to asi ani nevnímá jako něco abnormálního. Život přináší mnohé situace, kdy prostě ta nálada na intimní život a libido celkově může klesat, a zařizovat se takovýmhle způsobem jinde svědčí o absenci ovládání se a i úcty ke vztahu.
A chápu, že potřeba sexu je věc osobních preferencí, ale sex jednou do týdne mi tedy nepřijde jako “žádný sex”, pro který by bylo omluvitelný zanášet. Pochopila bych to po dlouhodobém odpírání sexu (vyjma zdravotních důvodů) a absenci snahy to jakkoliv řešit. Tohle mi přijde takový dost “králičí”, s takovým libidem se pak může opravdu problém velmi snadno opakovat i při rizikovém těhotenství atp.

marcicek84
27. zář 2020

A ulevilo se ti,kdyz jsi mu to rekla?

burnette
27. zář 2020

Je dobře že to ví i ten chlap, hlavně když měl chudák podezření, ale žádný důkaz. Tohle je od některých lidi fakt hnusný dělat z partnery blbce a zády spát s jinýma

orisek56
27. zář 2020

Udělala jsi dobře. Jsem přesvědčená, že jestli je něco co chlapi nesnáší tak to když z nich depa blbce ne jen jejich partnerka ale i okolí. Vidíš že je rád, teď už s tím musí naložit on sám. A podle toho co ti řekl, by opravdu ti neodpustil, kdyby to zjistil a pak zjistil že to dávno víš a nic jsi mu neřekla.

shaun40
27. zář 2020

Pauzu?A nevadí ti že přes tu pauzu múže dovádet dál?Jak to vyřeší vaši situací?

marcicek84
27. zář 2020

@shaun40 asi tak,ze ona si taky chce s nekym bokem pouzivat,at jsou fifty fifty 😀

shaun40
27. zář 2020

@marcicek84 No je to zvláštní ☺.Přijde mi to takové puberťácke řešení.Rozbít vztah nekomu jinému a pak tomu svímu říct jdi máš ji na zlatém podnose.Co udélá chlap?No jde do toho 😀.Me by teda trápilo to že jsem Kelišová a že neumím držet pusu.Minulý rok se ve 34 letech obesil moji kolegyni syn ponevadž nejaká Kelišová mu zdelila že je mu manželka neverná.Obesil se na odpocívadle u Lesa našel ho tam chlap z malým dítetem.A ona si prý spokojene žije s tím milencem a moje kolegyne chodi pálit svíčky na hrob svému jedinému díteti.A ta Kelišová jse odstehovala do Brna asi ju zžíra svedomí.Já ji teda nepřeji nic dobrého doufám že bude celý život pikat za to že nebyla sticha.Veřim na karmu.Dospelý inteligentní človek se nebude nikomu plést do vztahu.Nevíme jak jse ten podvádený zachová nekdo miluje až za hrob a muže se mu zhroutit celý svet.Berme ohled jeden na druhého.

vineta
27. zář 2020

@shaun40 Tak to je ale snad primárně problém toho podvádějícího, pokud teda vůbec jde takhle extrémní reakci někomu dávat na svědomí.

martiina_k
27. zář 2020

@shaun40 tak ale za to, že on se oběsil přece nemůže ta, co mu to řekla, ale jeho nevěrná žena.... to je teda logika tohle...

shaun40
27. zář 2020

@vineta Jakým právem se nekdo plete nekomu do vztahu?Co to tomu dotyčnému přinese?Proč jde a řekne to?Má klid na duši?že nekomu ubližila.Ze třeba rozvráti rodinu?Mela jsem spolužačku na základce byla postižená.Mamka mi vypravela že její tatinek mel pomer a nejaka krúta to přišla říct mamince té postižené holcičky v 7 mesíci tehotenství .Tá dostala šok a začala předčasne rodit v roce 1979 nebyla péče o nedonošené deti na takové úrovni.Třeba by jse to časem dovedela ale holka by už byla na svete.To musí byt škodolibí zoufalec.Jinak to nevidím .

martiina_k
27. zář 2020

@shaun40 ale ten vztah nerozbije ten, kdo tomu člověku řekne, že je mu partner nevěrný. Vztah rozbíjí ten, kdo svého partnera podvádí. Asi je to o úhlu pohledu, ale fakt nevidím vinu na straně toho, kdo to tomu podváděnému prozradí.

shaun40
27. zář 2020

@martiina_k Co ten dotyčný od toho očekáva když jde zdelit takovou informaci.yPochvalu?Já bych se bála že dostanu pár facek.

martiina_k
27. zář 2020

@shaun40 Já teda nevím, co od toho čeká, nebyla jsem v takové situaci, ale třeba se sám cítil mizerně, když zjistil, že je podváděný a že to okolí vědělo a neřeklo mu to a vypadal jako blbec, tak chce třeba tomuhle předejít a ušetřit tohohle pocitu toho druhého. To by jako napadlo mě.

autor
27. zář 2020

@shaun40 tak jsem hlavně zvedáva jestli mi bude chybět. A podvádět mě snad, může jenom když máme pauzu? Aha, tak to je pak zajímavé, že jsem si těch pár měsíců nevšimla že máme pauzu. A ten tvůj nějaký známý co si o něm napsala byl totální blázen. Víš, vůbec jak by to vypadalo kdyby se každéj zabijel kvůli nevěře? A jen tak mimochodem, je opravdu velmi dospělé přát někomu něco zlého. Ja ti jenom přejí abys dostala rozum.

burnette
27. zář 2020

@shaun40 vztah neničí ten co to prozradí, ale ten co se rozhodl být nevěrný.

marcicek84
27. zář 2020

@shaun40 ja souhlasim s tim,ze si to mohla odpustit,jestli ten znamy mel s tou pani deti,asi bych se nedokazala smirit s tim,ze jim rozvratim rodinu a to teda neveru neschvaluju,ale taky se mi nelibi takove to rict to dal jako pomstu...uz vubec nechapu k cemu je bezdetnemu pauza...

codal
27. zář 2020

@shaun40 ať chceš nebo ne, člověk je dost často tvor pomstychtivý. Prostě i když rozumově víš, že primárně je na vině tvůj muž, tak nenávidíš tu ženu, která spala s tvým mužem. Když se to stalo mě, tak mě neskutečně svrběly prsty, to manželovi té dotyčné napsat, hrozně moc jsem chtěla, aby se jí zhroutil svět, tak jako mě, věděla jsem, že ona se rozvádět nechce, že to bylo jen povyražení, věděla jsem, že by jí to ublížilo. Já jsem to nakonec neudělala, tak trochu i z toho důvodu, že jsem taky svýmu chlapovi nechtěla umést cestičku k ní, kdyby náhodou, nechtěla jsem taky ublížit tomu jejímu muži, nechtěla jsem být ta, co to práskne. Ale hrozně jsem se chtěla pomstít. Nebyla v tom logika, jen rozvířené emoce, hrozně jsem chtěla, aby ona taky trpěla, aby si ti vyžrala až do dna. Je to dětinský, ubohý, ale myslím si, že v téhle situaci je to přirozená reakce. Rozhodně to neodsuzuju, já bych třeba byla vděčná, kdyby mi to někdo řekl, že jsem podvadená. Já jsem taky jedné kamarádce řekla, že jí partner podvádí, věděla jsem, že má podezření a že to ustojí. Tohle je vzdycky složité a člověk si to musí dobře rozmyslet, jestli do toho takhle šlápne nebo ne.

codal
27. zář 2020

@marcicek84 já třeba tvůj pohled chápu a částečně s tebou i souhlasím, není radno se někomu plést do vztahu, na druhou stranu, je to trochu alibistické. Radši se do ničeho neplést a nechat ženskou v domnění, že je pro svého chlapa jediná a přitom všichni okolo vědí, že jí manžel podvádí. Hrozně záleží, jaký vztah třeba k tomu dotyčnému máš, jestli je ti blízký, jestli znáš jeho pohled na věc ohledne nevěry atd.

Strana
z3