Manžel měl milenku. Co si o tom celém myslíte vy?

25. zář 2020

Ahoj, jdu se sem vyzpovídat. Před časem jsem zjistila že má manžel milenku. Manžel se mi omluvil a pořád se mi omlouvá, ale taky řekl něco co mě dorazilo. Prý si zato můžu samá, že jsem sním odmítala spát a zkoušet nové věci. Je pravda že to se mnou manžel řešil, že mi i řekl že si najde milenku. Ale já to brala na lehkou váhu. Manžel přísaha že sní skončil. Já moc nevím co dělat, jsem na manžela maximálně naštvaná, ale zase si říkám že na tom mám podíl i já. Ta jeho milenka má přítele, se kterým se dobře znám. Je to moc fajn chlap. Myslím si že by to měl vědět. Co si o tom celé myslíte vy?

katkati
25. zář 2020

Žiarliš na tú druhu, šve ťa, že mu bolo dobre s niekym iným. Ale keď si uvedomuješ, že je to aj tvoja vina, že to s tebou chcel riešiť, tak nech ťa to prebolí a potom mu skús odpustiť a začnite odznova a inak. Ale tá dôvera tam už určite nikdy nebude 100%-tná.

autor
25. zář 2020

@katkati já právě ani nevím, jestli mu chci dát šanci.

lv
25. zář 2020

Partnera milenky vynech, to je mezi nimi. Ty s muzem jdete do poradny, hledejte si k sobe cestu.

autor
25. zář 2020

@lv noo, já už jsem mu volala a mám sním domluveno schůzku, ještě si promyslím co mu řeknu. Já nechci jít do poradny, teď se nechci o nic snažit. Mám hrozně divný pocity, sice si uvědomuju že na tom mám podíl, ale nemůžu se teď na manžela ani dívat, celý se mi zprotivil.

klokanka31
25. zář 2020

Já bych zas byla potvora, a tomu jejímu příteli to řekla, případně ho i svést a oplatit jim to 😒 každopádně je moc pěkný jak to nakonec tvůj partner shazuje na tebe, aby si svědomí očistil 😠 ale zase taky otázka proč a jak dlouho jsi s ním odmítala spát...

1772
25. zář 2020

Takže vám jde o to, potrestat milenku a jejího manžela? To není vaše věc, vy se soustřeďte na sebe a vašeho manžela.

klokanka31
25. zář 2020

@1772 Ale tak ať z toho má taky ta milenka nějakou zábavu, ne? Byli u toho oba, tak ať oba pykají.

katkati
25. zář 2020

Mal by vedieť, že je klamaný a ona nech nesie následky, keď jej nestačí manžel.

autor
25. zář 2020

@klokanka31 byl to skoro rok, ale zase ne že bych sním úplně přestala spát, spíš to bylo málo oproti tomu jak sme spolu sexovali dřív. Důvod byl ten že jsem začala podnikat, takže jsem pořád pracovala.

autor
25. zář 2020

@1772 kdyby to byl cizí chlap tak to vůbec neřeším, ale tohohle znám a myslím si by měl vědět co má doma..

klokanka31
25. zář 2020

No tak ono snad nikde to není tak často jako dřív, především když jsou děti, kdyby každý tatínek hned podváděl, to by to vypadalo... Ale zase jestli to bylo jednou za dva měsíce...

codal
25. zář 2020

Mně teda přijde i hrozný, že někdo někomu v manželství vyhrožuje, že si najde milenku/milence. Jako je blbý, když partner tomu druhému řekne, že mu něco vadí/chybí a ten druhý to nijak neřeší, to je taky špatně. Pořád si ale myslím, že hledání milence/milenky, není řešení. Tvůj muž to vyřešil tím nejblbejsim způsobem, jaký existuje..jako pro něj to samozřejmě bylo nejjednodušší, než aby absolvoval nějakou poradnu nebo teda odešel, když už to pro něj bylo neúnosné, tak si prostě chodil štrejchnout jinam, vybil si svoji frustraci, pak se vrátil k milující rodince a bylo to.. to, že to pak může mít nedozírné následky, už prostě neřešil.. respektive to začal řešit, až když to prasklo.. Ta důvěra je prostě v hájí a já obdivuju každou, která je schopná odpustit a opravdu se přes to všechno přenést a nevyčítat. Jako je "hezké", že to hodil na tebe, určitě na to svůj podíl máš, ale on je ten, co rok podváděl, nebyla to žádná jednorazovka, byl to roční paralerní vztah a já bych tohle odpustit nedokázala.

paturik
25. zář 2020

Já bych s ním už nemohla být... Mě by se totálně zhnusil

paturik
25. zář 2020

Jinak tomu chlapovi bych to 100% řekla vy mu žalovat nebudete protože se to týká i Vás.. řekněte mu to!!!

lv
25. zář 2020

Pochopila jsem prvne, ze se snazit chces.. Ale rozumim, ted je to zklamani, zhnuseni.. Sla bych do poradny i tak, srovnat se se situaci, s tim co bude dal, i kdyby to mel byt rozchod. Svuj dil viny, no tak ty 10% a on 90%.

lachtanice86
25. zář 2020

Hele jak dlouho si s nim nespala? Nebo jak moc to omezila? Jistě ze je to i tvoje vina, kdyz to s tebou probiral a vyhrožoval milenkou. Neměla si to brat na lehkou váhu. Nicméně jeho neomlouvám, tohle je podraz. Ja bych to odpustit nedokázala. Jejiho chlapa bych do toho netahala

autor
25. zář 2020

@lachtanice86 nebylo to tak že bych sním přestala úplně spát, bylo to akurat méně. Dříve jsme spolu spali skoro každý den, pak jsem začala podnikat, tak to bylo tak 3/4 do měsíce.

kajalka
25. zář 2020

Kdyby mi můj muž řekl, že si najde milenku, tak s ním nejdřív vytřu podlahu a až by přilezl po kolenou s omluvou, bych řešila, jak vztah zlepšit, aby byl spokojený. Jenže my máme děti, ty u vás asi nefigurují. Být bezdětná, byť vdaná, šla bych o dům dál.

marketa11112
25. zář 2020

Pokud bychom nemeli deti, bylo by velike toco a okamzity konec. My deti mame. A i tak by i jednorazovy ulet, byl neskutecny problem. Neprenesla bych se pres to,ze mi na muze sahal nekdo cizi. A pokud by slo o planovanou dlouhodobou neveru, videla bych rude a nepremyslela vubec o tom, co bude. To by byl sajgon. Ja ale rychleji jednam,nez myslim. Mam silne vyvinuty cit pro spravedlnost a mam postaveny proti sobe jen dve strany - bilou a cernou. Kdyby jsi s nim nespala vubec a milenku mu defakto povolila, ok. Pohoda. I tak to muze byt. Ale ty jsi s nim spala. On vedel,ze podnikas,ze mas starosti, hodne prace a pod. A ruku na srdce, po par letech v manzelstvi k jednomu sexu tydne sklouzne kde kdo. Nevim,kde lide berou tu predstavu,ze je vsude sex petkrat denne. Ikdyz vyjimky jsou, nic proti nim. I u nas si manzel obcas postezuje, dokonce se mu o me zda ( po 13 letech vztahu. Je to fakt roztomile), ale vi, ze slapnuti vedle ,by ho stalo vse. Neumela bych odpustit. Obdivuji kazdeho,kdo to zvladne, navic bez vycitek a dalsich nasledku. Pokud o nej opravdu stojis a vis, ze zvladnes jit dal a nikdy se k problemu nevracet, zabojuj. Ja bych se ale bala,ze pokud to proslo jednou, zkusi to zas. A preci zit pak v permanentnim strachu, kde co zase dela, neni zrovna ok. Nebo delat vse, co si zamane, jen aby byl spokojeny? Ja bych proste nektere veci neudelala. Mozna bych byla ochotna akceptovat urcite choutky muze s tim,ze si na ne chodi jinam. Ovsem , i ja bych musela mit urcitou volnost. Muselo by jit o vzajemnou dohodu a opravdu velke porozumeni. Urcite i takto lide ziji. Ale musi o to stat oba a byt v te volnosti na stejne urovni a neresit to,verit si. Uf, nastesti to nemusim resit.

martt
25. zář 2020

Rady ohledně tebe a manžela padlo už docela dost. Ale co se týká toho známého. Přemýšlela jsi nad tím, že by se to mohlo otočit i proti tobě pokud mu to řekneš. A ikdyz se znáte víš jistě, že to už sám nevi? Možná bych se nad tím zamyslela jestli si ochotná nést následky pokud by se to otočilo proti tobě.

marcicek84
25. zář 2020

Tady bych teda videla chybu na obou stranach.Kdyz sis sveho muze brala,tak jsi musela vedet jaje ma libido a pokud ti naznacil ze uz nemuze a potrebuje vice a ty nic,naskytka se prilezitost a tu vyuzil.Ne,to od nej nebylo vubec pekne,mel te v tom podnikani podporit,ale zase pokud nevidel svetlo na konci tunelu...Ja bych vychladla, zasla do poradny a zacala na vasem vztshu znovu pracovat.Pokud byl problem jen sex a ten vude fimunkcni,nebude duvod aby ti v budoucnunzase zahnul.Ale tahat do toho toho znameho,nevim,jak mu to chces vlastne rict,neco ve stylu hele Pepo prosila bych,hlidej si sviu manzelku,at mi nechodi chrapat s manzelem? Jako fakt se to muze otocit proti tobe,tvemu muzi muze taky rozbit usta a nebo se pani vymluvi,ze to je hrozna pomluva a z tebe udela manzelku hysterickou zarlivku...tak to nevim,jestli bybmi za to stalo resit manzeluv bordel.Ja to nechapu,tak kdyz uz nekdo musi podvadet,tak by prece mel umet dobre zatloukat zatloukat zatloukat,proc se do toho ti chlapi vubec zenou,kdyz to neumi ukocirovat tez netusim...

izz76
25. zář 2020

Promiň, ale kdyby se mnou manžel spal jen 3x do měsíce, tak mám asi taky problém.. Ne, ze bych hned hledala milence, ale kdyby se naskytla příležitost možná bych ji využila..

autor
25. zář 2020

@martt tak pokud to ví a já mu to řeknu neměl by být žádný problém. Jak byse to mělo otočit proti mě fakt nevím.

autor
25. zář 2020

@marcicek84 nebudu chodit okolo horké kaše, prostě mu to narovinu řeknu, mám i důkaz, kdyby třeba nevěřil. To co ten známý udělá, jde mimo mě.

klokanka31
25. zář 2020

@martt A co by se proti ní mohlo proboha otočit? 😲

burnette
25. zář 2020

Tvůj manžel mi přijde jako psychický vyděrač. Hlavně ti musí přivodit pocit viny, když s nikým spí rok, že je to i tvoje chyba? Tohle bych manželovi neodpustíla. A zvládl tě skvělé přesvědčit že je to naprosto normální, když ti řekne že chce ty nereaguješ tak má právo spát hned jinou. Otázka je co udělal on aby jste zvýšili frekvencí sexu nebo spetřili.

marcicek84
25. zář 2020

No proste se jinchces za kazfou cenu pomstit,aby to nedopadlo nakonec tak,ze se vsichni rozvedete a tvuj zatim manzel se s ni ds dokuoy a jeste bjde delat teru vasemu diteti,to ji budes mit jeste dlouho na ocich,tak jsmmi vsechny alternativy promyslela a jsi s nimi smirena....

autor
25. zář 2020

@burnette jediné co udělal je že se mnou o tom párkrát mluvil.

autor
25. zář 2020

@marcicek84 tak pokud se všichni rozvedeme, ať si jí potom klidně vezme, mě už to bude jedno. A žádné dítě nemáme.

marcicek84
25. zář 2020

Tak kdyz nemate dite tak co to resis tady,to mas dost jednoduche,to uz bych s nim zadne neporizovala a cau...