icon

Manžel mi je nevěrný, rozhoduje se...

coteda
5. kvě 2015

9 let jsme spolu,8let svoji,2deti 3 a 5 let. Zamilovanost uz mezi nami samozrejme ochabla,ale myslela jsem,ze chape jine hodnoty... zjistila jsem,ze nekoho ma. Mladsi,pekna,znam ji. Trva to pry mesic,jeste spolu nespali,libali se. Rekla jsem mu,at se sbali a jde.ze mu dam 2 mesice na rozmyslenou ( to mi konci prace a mohla bych jit kam chci). Tento tyden tu nebude vubec,ten dalsi mi pry chce pomahat rano s detma do skolky a vecer s usinanim.Pak zas pujde pryc.Pry si myslel,ze taky nekoho mam...nemam! .tak jsem mu pak rekla,ze se mi vlastne taky nekdo libi(aby si nemyslel,ze zustanu sama).pekne mu to zamotalo hlavu,vyptaval se na vsechno mozne...
Ma ji pry rad,ze ji miluje ji nerekl.Kdyz jsem mu rekla,ze kdyz to hned skonci,tak to zkusime znova a nebude muset nikam jit,rekl,ze mi to ted rict nemuze.
Jak to dopadne? Milujici otec,vzorny manzel,samozrejme ze s hadkama,ale vse ve slusnosti. Ja jsem byla 5let na materske,on chodil vystaveny z prace a pry jsem po nem jenom stekala...noje to mozne,za cely den s detma jsem proste hotova...

Strana
z3
coteda
autor
7. kvě 2015

Tak jsme si to snad nejak rozebrali.pry chtel odchazet uz v listopadu,ze nevedel,jak dal,ze byla doma blba atmosfera,ja neprijemna,deti urvane... Komunikace mezi nama vazne,on moc pocity nesdeluje. Snad jsme se vcera nejak dohodli,ze to bude muset rikat.
vzdycky kdyz jsem navrhovala poradnu,rikal,ze nikam nepujde. Vcera rekl,ze jestli chci,ze tam pujde... ted nikam nepujdem,zkusime to zvladnout sami... ale je to pro me dalsi dukaz,ze to mysli vazne...

smallinka
7. kvě 2015

@coteda no to víno bych ani moc nedoporučovala, raději s chladnou hlavou. Vím, že je to těžké, ale člověk musí asi trochu trpět aby měl tu odměnu, v dnešní době si všichni chtějí jen užívat.....a pak to tak dopadá. Jinak je to hlavně o komunikaci, ač to zní jako klišé je to tak......a myslím, že se to dá naučit, vztah je o tom, že se vyvíjí, dobrý je, že to řešíte a určitě se někam posunete....držím Vám palečky 😉

coteda
autor
7. kvě 2015

@smallinka to vino je spis symbolicky,jakoze je vsechno ok nebo ze to tam chcem smerovat... neopili jsme se,chladna hlava byla 😉 .vecer jsme usinali v obeti... pevne verim ,ze to zvladnem. Vsem moc diky za rady,tipy,zkusenosti... ani me nenapadlo,ze podvadenych muze byt tolik ☹

elvira
8. kvě 2015

@coteda - držím palce...
Ovšem to, že chtěl odcházet kvůli blbé náladě a uřvaným dětem už v listopadu... no, nevím no...
Ohromně "dospělý" postoj - od problémů se neutíká.
Ale upřímně vám přeju, abyste udělali tlustou čáru a šlapalo to.

coteda
autor
8. kvě 2015

@elvira no ja vim... taky neodesel... jen si nasel neco,kde byl klid ☹. Aby nebyl,ze 😠 ...
snazi se,ja taky. Snad to k necemu bude... Diky za podporu 🙂

radka35
15. kvě 2015

Vždycky když v legraci padne slovo,že mě vymění....otázka kde budeš s dětmi bydlet,protože nezapomeň,že půjdou obě s tebou následuje.Samozřejmě bych svoje holky nikomu nedala,ale asi mu to jako občasné varování neuškodí. 🙂 Jednu bývalou kolegyni,do které byl zamilovaný ještě v době,kdy jsme spolu nebydleli já byla pár týdnů těhotná a někdo se moc snažil náš vztah zničit ,jsem po narození prcka (to už jsme bydleli spolu a měl jinou práci úplně jinde)na jeho narozeniny pozvala spolu s dalšími bývalými kolegyněmi na oslavu .Spíš aby viděla,že nám to funguje a přestala otravovat.To že z jeho bývalé práce kolegyně na oslavu přijedou nevěděl,domluvila jsem to s jednou z nich v klidu jsem ho nechala at si v jejich společnosti pokecat,byla jsem vzorná hostitelka,prcek byl taky vzorný,od tajné lásky dostala holka medvěda a byl už navždy klid....do té doby byly pořád nějaké SMS a poslední co jsem našla -něco ve stylu sejdeme se na benzince,jako si zajedu pro cigára mě štvaly.Prý už jen kamarádka na pokec,jela za ním 50km, mě k pláči taky dohnala,tak jsem zkusila ,aby ta hezčí a svobodná bez závazků viděla,že je nějak navíc.Vzorný tata předváděl prcka a od kamarádky je leta klid.Tedˇuž máme holky dvě.jsme spolu dlouho a vždycky když jsem moc unavená a nebo mi není zrovna nejlíp říkám ,že by si měl najít mladší model ,tak mi odpovídá,že se ho jen tak nezbavím.Pro mě je to ta nejlepší odpovědˇ.... 😀 Hlavu vzhůru,bude líp.CHce to jen netlačit na pilu a nechtít po něm všechno hned.Moje zkušenost je -mužský si musí myslet,že sám si o tomhle rozhodl,sám si mohl vybrat co udělá a rozhodně nemá cenu dělat ze sebe hysterickou fůrii.Přeji ,aby vše dopadlo podle vašich představ.

svet11
30. kvě 2015

Zdravím ráda bych se vás zeptala na váš názor.Manžel se mne svěřil že má milenku trvá to už přibližně 12 let,nevím jak se zachovat co si mám o tom myslet.Nechce se vzdát ani jedné z nás prý zbytečně žárlím na tři hodiny týdně,mám vše hodit za hlavu a vymazat to z paměti jenže to nejde.Nevím už jak se mám zachovat co mám dělat a vymazat to z paměti už vůbec .

shine2015
30. kvě 2015

@svet11 momentálně ho prekvapis a milenku taky, když budeš dělat, ze nic neřekl, nevyptavat se, nekontrolovata budes dělat, ze nic.....pokud teda ho chceš. Žena která nezarli, tak chlap se může zblaznit jak to a časem ho napadne zda nemáš někoho i ty....
A pokud vis,ze bez něj to zvládnes, ze ti bude lip a nevadí ti,ze ho prenechas jiné, tak ho vykopni,ale na to milenka čeká. Podle me už nemá nervy po 12ti letech....protože proč by to ted po 12ti letech říkal???

marecek4
30. kvě 2015

no můj názor na všecky takové příběhy je ten,že dnes už neumíme řešit problémy ve vztazích a utíkáme tam,kde se nám to zdá lepší,jenže to je jen na chvíli,sama na tom nejsem líp,bývalý mi zahýbal,pil,dělal dluhy a i když jsem se snažila všecko řešit tak pokud je to jednostranný tak na to člověk sám nestačí,a s přítelem-tam se bohužel ukázal jako nepřekonatelný problém jeho vztah k alkoholu,a řešit to nechtěl-no s BM vycházím jen tak tak-někdy líp a někdy hůř, a s bývalým přítelem od té doby co nevidím jak vyvádí tak je to mezi námi v pohodě-vztah šel ale samozřejmě do háje,bohužel oba byly v závěru už na takové úrovni,že řešit a napravovat nebylo co

radka35
3. čer 2015

@svet11 co se začít více fintit a šlechtit,pravidelně někam chodit(jako na rande)?Budˇbude žárlit a pak ať si rozmyslí kterou chce,nebo bude nevšímák a pak nemá cenu se ho držet.Asi nejhorší by bylo vyčítat a dávat ultimáta hned.Počkat s tím,i když to bude hooodně těžké.Taky bych si pořídila nějaou hračku typu robertka a nechala ji někde jako zapomenutou...že prostě partner nestíhá a tak....

andulka86
4. čer 2015

zkus vydržet zůstat " nad věcí " je evidentní, že představa, že někoho máš ho nenechává chladným, možná ho v tom udrž, to není nic proti ničemu. Já bych ho resolutně nevyhazovala, děláš dobře, že mu dáváš prostor. DOBŘE TO DOPADNE, ale možná to bude dlouho trvat, protože to s ní hned nezkončí a bude se to vléct a opakovat s ní dál. On je ted v klidu, protože to má "legální" a ulevilo se mu. Ale šance, že se nabaží a přileze je veliká. Hlavně taky mladice si to možná rozmyslí, já nevím samozřejmě co muž dělá, ale ony ty alimenty na ty dvě děti jsou taky docela antiafrodiziakum a vůbec, kolem dětí bude mít ještě leta běhání a práce tak i tak. držím palce a přeju at se to zažehná brzy. mám spoustu kámošek, ketré toto řešily a vyřešily v jejich prospěch

rozalia11
4. čer 2015

@coteda no viem sa ti vzit do kozi ...to urcite....mas to velice taske ano....ale mohla by si este zachranit to tvoje nestastie...ze mate este deti ze povec mu aby nenahal deti ved deti nemozu za to ze sa narodili....vies podobny pripad mam aj ja ...no nechcem to tu vyjdrovat .....ale len to by mal brat do uvahy ze by mal pozerat tie deti no ked ti ich urobil nech sa stara mal by zene pomahat muz ....skoda je mi to tak velmi luto ze to takto mas a ze takto musis prezivat ...to neni len tak lahke..skus sa este snim dohodnut ale ak ty este stojis za tym ze chces aby bol u teba a vzorny nadalej otcom ked uz neni vzornim muzom..prepac ze ti pisem ....ale deti nemozu za nic.

rozalia11
4. čer 2015

@coteda si si tim ista ze ta manzel podvadza?no ked to nevydis mas k tomu dvovody?alebo dvokazi?nehnevaj sa ze takouto temou idem na teba...no vies porospravaj sa snim ci to je naozaj pravda nech ti to pekne povie ako civilizovany ludia treba sa o tom velmi nadvazit ze ked ho nahas a lubis to nejde do uvahi vies mi to nevieme ze ked ta podvadza ze preco to len robi ved ste spolu dost dlhi cas tak neviem ze tvoj muz preco to robi?spitaj sa ho ak je to pravda ze ci ma dvovodi ta podvadzat ,,nehnevaj sa ze sa ta na to teras spitam...ale je to lucke ..aki vstach mate v esxse ak by si mi napisala vedela by som ti poradit....viem mna do toho nic ale chcem ti nejako poradit ak sa da...

Strana
z3